Žene rođene u ova 3 tri znaka svaki muškarac želi da oženi

Ljubav je najljepši osjećaj na svijetu i svako od nas mašta o partneru s kojim će provesti cijeli svoj život i dijeliti i dobro i zlo. U današnje vrijeme, kada se brakovi sve više raspadaju, prava je sreća naći osobu s kojom ćemo izgraditi sve i u kojoj ćemo pronaći svoju polovinu.

Žene rođene u tri horoskopska znaka su na glasu kao najbolje partnerke u čijem društvu uživa svaki muškarac, a evo i koje su to.

Contents

Ovan


Žena rođena u znaku Ovna je jaka, samosvjesna i odvažna. Njena neustrašivost, temperamentnost i hrabrost obaraju muškarca s nogu. Uvijek je spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako dosta očekuje od partnera. Uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj podršci osjeća se sposobnim ostvariti sve što zamisli.

Ona stoji čvrsto na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti. Muškarac kome to pođe za rukom može biti siguran da je zaljubljena u njega. Kao majka je stroga, a zahvaljujući svojim vaspitnim metodama, djecu odgaja u pobjednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

Rak


Žene rođene u ovom horoskopskom znaku vole svoje partnere “do koske” – one ne znaju za polovičnu ljubav. Partnerova ljubav im je bitna u svakom trenutku i sve će učiniti za njega. Ponekad su sklone da bespotrebno dramatizuju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju žele da daju.

Privlači ih topao porodični dom u kojem važnu ulogu ima i dobra hrana. Odlične su kuvarice i posebno vole da uživaju spremajući bližnjima. Posvećene su majke kojima su djeca uvijek na prvom mjestu, a od muškarca svog života očekuju samo ljubav i iskrenost.

Lav


Ponosna i strastvena, žena rođena u znaku Lava uz sebe traži partnera koji joj u svemu može parirati, naročito koji je snažan kao ona. Ima urođeni šarm te se ne trudi puno u osvajanju partnera.

Možda je ponekad dosta fokusirana na samu sebe, ali ona je prije svega odana žena koja nesebično voli. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj djeci.

Izvor: Stil

Autor: minimagazin.info


www.minimagazin.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

MINISTRI U VLADI ZDK I POLICIJSKI KOMESAR POSJETILI POVRATNICU LJEPOSAVU PETKOVIĆ

Ljeposavu Petković, povratnicu u Stošnicu kod Vozuće, koju su u srijedu navečer...

Finansijski horoskop za 2024. godinu

Neke će čekati i rast karijere i povećanje plate, dok će drugi dobiti neočekivanu...

Možda će Vas zanimati

MINISTRI U VLADI ZDK I POLICIJSKI KOMESAR POSJETILI POVRATNICU LJEPOSAVU PETKOVIĆ

Ljeposavu Petković, povratnicu u Stošnicu kod Vozuće, koju su u srijedu navečer...

Finansijski horoskop za 2024. godinu

Neke će čekati i rast karijere i povećanje plate, dok će drugi dobiti neočekivanu...