VIKEND HOROSKOP Astro prognoza za ljubav, posao, novac, zdravlje

Subota je najbolji dan ovog vikenda, u nedjelju su energije neutralne ili pomiješane. Ne postoji prava kočnica za želju, pa ćete se ovog vikenda posebno posvetiti ostvarenju snova.

Ukoliko imate neke loše navike, ovaj period je sjajan i da se njih oslobodite i počnite zdravije i pozitivnije da vodite život.

LJUBAV – Kombinacija ukupnog najboljeg dana sa zvijezdama ljubavi, čini subotu lijepim danom za veze sve dok su vaši i njihovi lični ciklusi vezani za ljubav. Neko može osjetiti stvarnu hitnost da izrazi riječi ljubavi bez obzira da li je mudro to učiniti ili ne. Važno je da napravite prvi korak, da otvorite svoje srce i pokažete da ste zaista spremni da se posvetite nekom odnosu.

SEKS – Svačija igra zavođenja mogla bi da bude uspješna, a partneri su posebno skloni jačanju bliskosti. Ali, važno je da se oslobodimo nerealnih očekivanja. Ljubav je neophodna kako bi se u nečijem srcu razbuktale varnice.

NOVAC – Ako su vaše lične zvijezde novca dovoljno dobre, subota je dobar dan za veliku kupovinu ili planiranje finansijskih transakcija. Svaki put kada kupite nešto novo ili otvorite novi nalog, možete napraviti detaljan plan za raspolaganje sredstvima iz vlastitog budžeta. Profitabilnost, izdržljivost, pouzdanost, sigurnost, zadovoljstvo – između svega ovoga morate uspostaviti harmoniju tokom vikenda, piše lovesensa.mondo.rs.

ZABAVA, PRIJATELJSTVO I KOMUNIKACIJA – Uprkos dobrim zvijezdama, prijateljstvo ovog vikenda stagnira. Uživaćete da vrijeme provodite kod kuće sa članovima porodice, manje ćete izlaziti, više ćete se povezivati u toplini doma. Takođe, važno je tokom vikenda izbeći bilo kakve svađe i upasti u zamke konflikta. Pokušajte da se ne upletete u tuđa posla i budite fokusirani na svoj razvoj.

ZDRAVLJE/SPORT – Nemojte raditi stvari koje se tiču sporta i zdravlja da bi se nekome drugom dokazali, već isključivo radi sebe i ličnog blagostanja. Imaćete želju da se takmičite i da pobjeđujete, ali birajte sredstva. Jedina osoba sa kojom treba da se poredite ste vi sami, u odnosu na to ko ste i kakvi ste bili juče.

aloonline.ba

Najnoviji članci

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...

Izgradnju dječijih igrališta u Tešnju i Jelahu

Općinski načelnik Suad Huskić i predstavnici firmi KM gradnja doo Tešanj i Inter doo...

Možda će Vas zanimati

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...