ŠTA ZVIJEZDE KAŽU O RODITELJSTVU? Žene rođene u ovim znakovima horoskopa su najbolje mame

Ovo je top lista mama na osnovu pet znakova Zodijaka (od najbolje do najgore) za koje se smatra da će biti super brižni roditelji.

Ribe: Mame Ribe usađuju u svoju djecu ljubav prema umjetnosti, osjećajne su, maštovite i potrudiće se naučiti ih kako se odnositi prema drugima s poštovanjem i ljubaznošću. Ove mame će svojoj djeci otvoriti svijet mašte, podsticati ih da ostvare svoje snove te da budu nezavisni i jaki ljudi. Takođe, kroz odgoj i vlastiti primjer će im usaditi ljubav prema prirodi, osjećaj ponosa, želju da pomažu svima kojima pomoć treba, te da su nezavisni i jaki pojedinci koji se ne boje reći što misle i tražiti ono što žele.

Ovan: Mame koje su rođene u ovom znaku vole svojoj djeci ‘napuniti’ raspored muzičkim podukama, sportom i društvenim aktivnostima. Ali to je zato što i same žive po rasporedu. Svim tim aktivnostima i susretima s novim ljudima mame Ovnovi žele potaknuti svoju djecu na avanture, da budu hrabri isprobati nove stvari i pružiti im dovoljno samopouzdanja da se bore s preprekama koje će im život donijeti. Ponekad znaju biti agresivne u svojim stavovima i trebale bi malo više slušati svoju djecu i stvarno čuti šta se s njima događa i šta oni žele.

Blizanci: Mame Blizanci su jako otvorene i svoju djecu od mladih dana uče komunikaciji, otvorenosti, ali i o svijetu koji ih okružuje. Jedna od stvari zbog kojih su ove mame posebne je njihova sposobnost da se postave ‘u cipele’ svoje djece bez obzira na godine i pol. Takođe, ove mame su stvorene za zabave rade najbolje tulume i organiziraju najbolje igre za djecu i njihove prijatelje.

Jarac: Mame rođene u ovom znaku su spremne na sve kako bi zaštitile svoju djecu. Beskrajno su im posvećene i lojalne do zadnjeg daha. Jako ozbiljno shvataju odgoj i svojoj djeci žele usaditi disciplinu i moral. Džeparac nikad nije poklon, to je novac koji su djeca ‘zaradila’ pomažući u svakodnevnim kućanskim poslovima. Mame Jarci su rijetko kućanice, one vole raditi, biti nezavisne i većinu svog vremena posvećuju djeci, što znači da imaju jako malo vremena za sebe. I na tome trebaju poraditi.

Bik: Mame rođene u ovom znaku su jako strpljive i daće svojoj djeci šansi koliko im treba da postignu svoj cilj. Ali, to ne znači da nisu realne i svjesne okoline u kojoj odgajaju svoju djecu. Na drugu stranu, znaju biti jako tvrdoglave, i ako ikad svjedočite svađi između nje i djeteta, vidjećete da to zna postati jako ružno. Ove mame trebaju poraditi na prehrani svoje djece jer imaju tendenciju dopuštati im da previše jedu, što može imati loš uticaj na njihovo zdravlje.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Najnoviji članci

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...

Izgradnju dječijih igrališta u Tešnju i Jelahu

Općinski načelnik Suad Huskić i predstavnici firmi KM gradnja doo Tešanj i Inter doo...

Možda će Vas zanimati

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...