Saznajte koji horoskopski znakovi će imati najviše sreće u februaru

Februar je posljednji puni mjesec zime, a prema astrolozima, biće posebno povoljan jer nema nijedne retrogradne planete – svi su u direktnom hodu.

Takođe, u februaru se spremaju dva važna astro događaja – 11. februar, prelazak Merkura u znak Vodolije i 20. februar, prelazak Venere u znak Ovna.

Kako kažu, Merkur će svojim prelaskom u znak Vodolije usrećiti ljude nekih horoskopskih znakova. Isto će se dogoditi i u slučaju Venere.

Saznajte koji horoskopski znakovi će u februaru 2023. godine imati najviše sreće:

Ako pogledate period od 11. do 28. februara, onda će ovdje glavni favoriti u očima sreće biti Blizanci, Djevica i Vodolija. Posebno vrijedna pažnje je Djevica, na koju Venerane utiče. Neće toliko biti utjecajna u prve dvije dekade mjeseca, ali kad prijeđe u Ovna, može vas pokrenuti.

Osobe rođene u ova tri znaka Zodijaka biće finansijski izuzetno uspješni.

Djevica, Blizanci i Vodolija imaju sjajne prilike za kupovinu. To može biti neka vrsta opreme, kao i nekretnine, nakit, odjeća. U radu će predstavnici ovog znaka biti vrlo sretni u pogledu pregovora. Posebno je vrijedno istaknuti profesije kao što su konzultant, psiholog, nastavnik. Svaki rad s brojevima takođe će “ići uzbrdo”. Baš kao društvene aktivnosti. Elokvencija će postati jača strana ovih ljudi.

U februaru je važno istaknuti one na koje Venera najmanje utieče. Ovo su Ovan, Škorpija i Djevica, spomenuta gore. To znači da će februar biti financijski najpozitivniji za Djevice, jer je Merkur povezan s njihovim znakom, a Venera praktično ne sudjeluje u oblikovanju događaja u njihovom životu.

Ovan i Škorpija, kao i Djevica, ostat će stabilni tokom cijelog mjeseca. Biće ispunjeni snagom i najmanje problema će imati u sferi ljubavi.

Ovdje važi i obrnuta situacija, kada je Venera za neke znakove jaka, a Merkur slab. Ovi znakovi uključuju samo Ribe. Ovi ljudi će biti nevjerojatno produktivni tokom cijelog mjeseca. Od njih se očekuje nalet dobrog raspoloženja, motivacije, kreativne energije i entuzijazma.

Takođe, u februaru se ističe i Vaga, jer su Merkur i Venera približno podjednako važni za ove ljude. Februar će za njih biti vrlo povoljan uravnotežen mjesec zbog činjenice da će se njegov početak održati pod oticajem jake Venere. S Merkurom, Venera povoljno utieče na znak Vage pa će učiniti život još boljim. Kada Venera počne opadati, Merkur smanjuje atmosferu problema i daje zamah energije, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Najnoviji članci

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...

Izgradnju dječijih igrališta u Tešnju i Jelahu

Općinski načelnik Suad Huskić i predstavnici firmi KM gradnja doo Tešanj i Inter doo...

Možda će Vas zanimati

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...