PRAVA LJUBAV NIJE SLUČAJNA Brojevi otkrivaju vašu srodnu dušu

Vaš lični broj predstavljen je u zbiru vašeg datuma rođenja. Lični broj predstavlja vašu osobnost, životne odabire i put kojim koračate kroz život, a ujedno će vam otkriti koliko ste kompatibilni s partnerom te koje osobe, odnosno brojeve bi trebalo da izbjegavate, a s kojima biste mogli ostvariti harmoničnu vezu.

Izračunajte svoj lični broj, a potom partnerov. Ovaj numerološki test otkriće vam jeste li kao par predodređeni za uspješan bračni i ljubavni život.

Broj 1 – Vođa

Vaša snaga: Rođeni ste lider. Kroz život stremite najvišim pozicijama. Ambiciozni ste, hrabri, imate snažnu volju. Snažno ćete se usprotiviti ograničavanju i sputavanju. Baš kao što govori izgled vašeg broja, hodate uspravno, ponosno i uvijek morate u svemu biti prvi i najbolji.

Vaša slabost: Tvrdoglavi ste, ponekad i sebični, neskloni kompromisima, što može negativno uticati na vaš ljubavni odnos. U vezi ste zahtjevni, ljubomorni i nestrpljivi. Niste stvoreni da živite u skladu s pravilima i tuđim očekivanjima.

Kompatibilni partneri: Najbolji partneri su vam 3 i 5. Dopustiće vam da budete ono što jeste, prihvatiće vas bez zadrške i uvažiti međusobne različitosti. S brojem 1 možete ostvariti strastvenu, ali kratku vezu. Nježna i diplomatična 2 biće vam velika podrška, ali bolje ćete se složiti u poslu, nego u ljubavi.

Broj 2 – Posrednik

Vaša snaga: Usmjereni ste na ispunjenje tuđih potreba, velikodušni ste i odani. Lako opraštate i imate mnogo razumijevanja za druge ljude. Dok nezapaženo djelujete iz sjene, vi ste Mata Hari koja razoružava druge špijune svojom laskavošću i nježnom snagom uvjeravanja.

Vaša slabost: Previše dajete, a premalo tražite za sebe, što može biti iscrpljujuće i stvoriti neravnotežu u odnosu s partnerom. Kada se naučite izboriti za sebe i svoje potrebe, postaćete zadovoljniji u odnosu. Skloni ste igranju igrica i manipulacijama kako biste testirali partnerovu zainteresovanost.

Kompatibilni partneri: Harmoničan odnos ostvarićete sa vizionarskim duhom broja 8 i humanitarnim brojem 9. S osobom rođenom pod brojem 8 možete jednako dobro sarađivati i kao poslovni partneri. Privlači vas broj 5, ali možda vas razočara njegova slobodoljubiva priroda koja se ne voli ni na šta obavezivati.

Broj 3 – Komunikolog

Vaša snaga: Šarmantni ste, komunikativni, kreativni i uvijek gladni znanja. Imate gotovo magičan učinak na druge i lako privlačite ljude u svoju blizinu. Posjedujete zavidne društvene vještine. Bitno vam je izraziti ono što osjećate, a život bez ljubavi za vas je nezamisliv.

Vaša slabost: Morate odrasti, osloboditi se zavisnosti od nekih ljudi, samostalno odlučivati te naučiti preuzimati odgovornost za svoje postupke. Doza narcizma i potrebe da uvijek budete u centru pažnje može biti kamen spoticanja u bliskim odnosima.

Kompatibilni partneri: Odvažnost i pustolovnost osoba pod brojem 5 probudiće vaše emocije, dok će introvertirani i mistični broj 7 unijeti u vaš život emocionalnu dubinu i obožavanje. Broj 2 će vam oprostiti nepromišljene i djetinjaste odluke i ugrijati vam srce svojom dobrotom.

Broj 4 – Učitelj

Vaša snaga: U ljubavi težite stabilnosti. Bitni su vam porodica, karijera, materijalna sigurnost i topli dom u koji se vraćate nakon napornog radnog dana. Nerado privlačite pažnju drugih, djelujete tiho i povučeno, ali hrabro branite svoju teritoriju od svega što je ugrožava.

Vaša slabost: Nerado se upuštate u rizik, a život vam često može biti monoton i predvidljiv ako se ne usudite iskoračiti van zone sigurnosti. Moralni ste i imate čvrsta uvjerenja od kojih ne odustajete bez obzira na to koliko zbog toga imali problema.

Kompatibilni partneri: Broj 1 je dobar odabir za vas, ima snagu i dosljednost koju tražite kod partnera. Dobar je i broj 8, uvijek usmjeren prema cilju, disciplinovan i organizovan, kao i što ste sami, pa ćete lako uspostaviti odnos povjerenja. Za prodicu i brak odgovora vam i broj 6, s osobom pod tim brojem možete imati puno djece.

Broj 5 – Ljubitelj slobode

Vaša snaga: Dinamični ste, energični, uvijek u pokretu i nekoj akciji. U vezi tražite emotivnog i strastvenog partnera. Energija vam je poput vihora koji će vašeg partnera baciti na koljena. Privlačni ste i neprestano težite novim iskustvima i istraživačkim pohodima.

Vaša slabost: Sve vam brzo dosadi. Kada u vezi izblijede početna strast i zanos, brzo gubite interes za partnera. Nedostaju vam usidrenje, stalnost, svjesnost o tome da se u svaki odnos mora ulagati da bi opstao i odolio zubu vremena koji ga nagriza.

Kompatibilni partneri: Osoba čiji je lični broj 1 rasplamsaće vašu znatiželju i maštu svojim odvažnim i samouvjerenim stavom. Zaštitnički raspoložen i uvijek spreman na odricanje u ime ljubavi, broj 6 razgaliće vam dušu. Odnos s osobom vašeg ličnog broja 5, biće strastven i uvijek zanimljiv.

Broj 6 – Pomagač

Vaša snaga: Saosjećajni ste, odgovorni, znate voljeti, trudite se razumjeti druge ljude i prihvatiti različitosti. Toplina doma, djeca i porodica vaše su najveće vrijednosti. Volite podučavati i pomagati drugima, posebno djeci, starijim i nemoćnim osobama.

Vaša slabost: Previše ste zaštitnički prema onima koje volite, često sumnjičavi, pretjerano zabrinuti i skloni čestim promjenama raspoloženja. Iz ljubomore ste sposobni učiniti svašta. Ljubav vam puno znači, ali teško joj se prepuštate otvorenog srca.

Kompatibilni partneri: Pravi ste srećnici! Vi ste jedini broj koji je kompatibilan sa svim ostalim brojevima. Vaša potreba da se žrtvujete u ime ljubavi sigurnosna je mreža kojom su obavijeni vaši bliski odnosi. S brojem 2 uživate u razmjeni nježnosti, s brojem 9 stvarate bliskost i povezanost, a najmanje ćete se složiti sa brojem 5 i brojem 3.

Broj 7 – Istraživač

Vaša snaga: Intuitivni ste, introspektivni, puno razmišljate i uvijek ste u potrazi za istinskim smislom života. Vezani ste uz prošlost, često se vraćate bivšim ljubavima i nije vam do površnih avantura. Težite ozbiljnoj vezi koja će vam pružiti osjećaj sigurnosti i zaštićenosti.

Vaša slabost: Nesigurni ste, nepovjerljivi i teško se emocionalno otvarate. Nije vam lako prići, djelujete distancirano i nezainteresovano, pa osoba kojoj se svidite ima težak zadatak. Da bi uspostavila kontakt s vama, mora srušiti vaše odbrambene zidove.

Kompatibilni partneri: Potreban vam je partner koji će vas osvojiti svojim intelektom i dati vam dovoljno prostora. Kreativni broj 3 podsticaće vašu maštovitost i širiti vam životne horizonte, dok će vas intelektualna oštrina broja 5 držati budnima jer s njim nikad nećete znati šta donosi sutra.

Broj 8 – Moćnik

Vaša snaga: Vaši kriterijumi su uvijek visoki, kako u poslu, tako i u ljubavi. Imate visoke kriterijume koje nije jednostavno zadovoljiti. Realni ste, ozbiljni, usmjereni na materijalna postignuća i dobro procjenjujete druge ljude.

Vaša slabost: Sklonost kontroli i samokontroli kao i osjećajna nesigurnost blokiraju ostvarenje i življenje ljubavne sreće. Više opuštenosti i prepuštenosti životnim zbivanjima približiće vas osjećaju zadovoljstva. Tada ćete dopustiti nekome da vas usreći.

Kompatibilni partneri: Pošto ste u vezi skloni dominaciji nemate baš puno izbora. Potreban vam je prilagodljiv i podložan partner, pa ćete se najbolje složiti sa brojem 2 koji će znati izaći na kraj s vašim egom, kao i s brojem 6 koji će učiniti sve kako bi vas usrećio, jer vaša sreća je i njegova sreća.

Broj 9 – Humanitarac

Vaša snaga: Velikodušni ste, timski ste igrač, a porodica i voljene osobe vaši su prioriteti. Uvijek ste tu kada bližnjima zatreba pomoć. Romantični ste, skloni idealizovanju stvarnosti. Teško otpuštate neke vezanosti i onda kada znate da vam to šteti.

Vaša slabost: Želite li biti uspješniji u onome što radite, te zadovoljniji svojim bliskim odnosima, treba da budete fokusirani i ne dopustiti da vam se energija razleti na više strana jer onda niste nigdje. Skloni ste nostalgiji i teško zaboravljate bivše ljubavi. Niste otvoreni, skrivate svoju ranjivost.

Kompatibilni partneri: Intuitivni i emotivni broj 2 uspješno će izaći na kraj s vašim odbrambenim štitovima i probiti se do vašeg ranjivog srca. Sa brojem 3 možete uspješno dijeliti umjetničke i kreativne sklonosti, a duhovitost vašeg izabranika vama će biti neodoljiva. Osoba broja 6 imaće razumijevanja za vašu društvenost i idealističan svjetonazor.

Lični broj

Lični broj izračunajte tako da saberete svoj datum, mjesec i godinu rođenja, a ako ste dobili višecifreni broj, sabiranjem ga pretvorite u jednocifreni.

Primjer za rođene 17.12.1983. 1+7+1+2+1+9+8+3 = 32, 3+2 = 5

Vaš lični broj je 5. Identičan postupak primijenite i na partnerove podatke o rođenju, a potom u tekstu koji slijedi pronađite opis brojeva koji će vam otkriti jeste li numerološki srodne duše.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

MINISTRI U VLADI ZDK I POLICIJSKI KOMESAR POSJETILI POVRATNICU LJEPOSAVU PETKOVIĆ

Ljeposavu Petković, povratnicu u Stošnicu kod Vozuće, koju su u srijedu navečer...

Finansijski horoskop za 2024. godinu

Neke će čekati i rast karijere i povećanje plate, dok će drugi dobiti neočekivanu...

Možda će Vas zanimati

MINISTRI U VLADI ZDK I POLICIJSKI KOMESAR POSJETILI POVRATNICU LJEPOSAVU PETKOVIĆ

Ljeposavu Petković, povratnicu u Stošnicu kod Vozuće, koju su u srijedu navečer...

Finansijski horoskop za 2024. godinu

Neke će čekati i rast karijere i povećanje plate, dok će drugi dobiti neočekivanu...