Ovi horoskopski znakovi imaju “šesto čulo” za izbor partnera

JARAC: Iako su Jarcčevi poznati po tome što su oprezni, čini se da imaju šesto čulo kada je ljubav u pitanju. Oni proučavaju ljude i mogu razlikovati osobu koja se pretvara da je dobra i nekoga ko zaista jeste. Jarčevi imaju uvrnut smisao za humor i žele da ga ima i njihov partner. Sa sobom žele nekoga ko će ih podržati u kriznim vremenima, ko će moći da ih nasmije i sa kim mogu da provedu kvalitetno vrijeme. Kada Jarac bira, bira mudro.

RIBE: Romansa i ljubav su na vrhu liste prioriteta za Ribe. I oslanjaju se na instinkt koji im nepogrešivo govori ko će im pružiti ljubav. Ovaj horoskopski znak je intuitivan i vidi ispod površine. Kada se Ribe oslanjaju na svoj unutrašnji glas, znaju kako da izaberu savršenog partnera za sebe. S druge strane, kada ignorišu svoje instinkte i slušaju savjete drugih ljudi, često naprave pogrešan izbor.

DJEVICA: Djevice imaju odličan ukus kada je u pitanju izbor partnera, ali ne zato što imaju sreće. Radili su na svojim sposobnostima koje im omogućavaju da pronađu najbolju osobu za sebe. Djevice su osjetljive, pametne i uče iz svojih grešaka. Oni prate svoje srce i imaju sve činjenice, a primjećuju i mnoge stvari koje promovišu drugima. Oni koji su započeli vezu sa Djevicom obično nisu svjesni da je ovaj početak samo probni period jer će se ovaj horoskopski znak opustiti i posvetiti tek kada utvrdi da je u tom partneru našao sve što traži.

BIK: Bikovi imaju savršen ukus za sve, uključujući i svoje partnere. Oni dobro znaju da čitaju ljude, pa će nakon prvog susreta razmotriti sve negativne i pozitivne strane osobe kako bi odlučili da li će biti sljedećeg sastanka. Bikovi ne rade ništa olako i kada se obavežu, sigurni su da je ta osoba prava. Žele cijeli paket, ali ne traže savršenstvo.

RAK: Rakovima su najvažniji ljubav i porodica, pa su oprezni pri izboru partnera. Oni se oslanjaju na svoju intuiciju da ih odvede do prave osobe. Partneri ovog horoskopskog znaka treba da budu saosjećajni, kreativni i obzirni jer neće gubiti vrijeme na nekoga ko nije fantastičan. Smatraju da su im čak i bivši partneri fenomenalni i zato najčešće ostaju u kontaktu sa njima. Kada su u vezi, Rakovi daju sve od sebe

VODOLIJA: Vodolija možda nije najemotivniji horoskopski znak, ali je jedan od najinteligentnijih, zbog čega često zna da izabere partnera koji joj odgovara. Neke Vodolije ulaze u ozbiljnu vezu ubrzo nakon što upoznaju partnera. Njihov partner mora biti zabavan, fin, zanimljiv, kreativan i radoznao.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

MINISTRI U VLADI ZDK I POLICIJSKI KOMESAR POSJETILI POVRATNICU LJEPOSAVU PETKOVIĆ

Ljeposavu Petković, povratnicu u Stošnicu kod Vozuće, koju su u srijedu navečer...

Finansijski horoskop za 2024. godinu

Neke će čekati i rast karijere i povećanje plate, dok će drugi dobiti neočekivanu...

Možda će Vas zanimati

MINISTRI U VLADI ZDK I POLICIJSKI KOMESAR POSJETILI POVRATNICU LJEPOSAVU PETKOVIĆ

Ljeposavu Petković, povratnicu u Stošnicu kod Vozuće, koju su u srijedu navečer...

Finansijski horoskop za 2024. godinu

Neke će čekati i rast karijere i povećanje plate, dok će drugi dobiti neočekivanu...