NEKI ĆE SE IZNENADITI Koliko velikih ljubavi može da ima vaš horoskopski znak?

Ovan

Iako je skeptičan kad je ljubav u pitanju, Ovan može voljeti tri puta u životu. On bivšeg partnera više ne računa, te povedeni strašču i radoznalošću pronalaze novu ljubav.

Bik

Bik spada u znakove koji samo jednom mogu voljeti. Oni vole silno i iskreno, te su spremni sa partnerom da provedu cijeli svoj život.

Blizanci

Blizanci najčešće imaju tri ljubavi u životu. Pripadnici ovog znaka mogu biti cijelog života u potrazi za apsolutnom ljubavlju, bez obzira na njihovo trenutno emotivno stanje. Oni će svakog puta misliti da su pronašli svoju drugu polovinu, a najčešće im ljubav dolazi tri puta.

Rak

Rakovi najčešče upadaju u mrežu ljubavi dva puta u svom životu. Ako su se razočarali u svoju prvu ljubav, oni će dugo nakon toga tražiti novog partnera.

Lav

Lavovi stalno vole i veoma su posvećeni svakoj novoj ljubavi koja se pojavi u njihovom životu. Oni obožavaju da osvajaju i nikada nemaju strah zbog iskušenja koja nastupaju u vezi. Ne plaše se čak ni prevare ili povređivanja od strane partnera.

Djevica

S obzirom da su veoma sumnjive i skeptične po pitanju ljubavi, Djevice mogu da vole samo dva puta u životu. One teško dozvoljavaju osobi da okupira njihov svijet, a vjeruju u iskrenu ljubav, te ne dozvoljavaju svakome da priđe njihovom srcu.

Vaga

Baš kao i Lav, Vaga zaista može da voli svakog novog partnera. Čak i kada doživi poraze i njeno srce bude obuzeto tugom, pripadnici ovog znaka bi lako mogli da uplove u novu vezu i ponovo dožive emotivnu ispunjenost.

Škorpija

Škorpije jesu poznate po mnogo veza i avantura iz strasti, ali zaista vole samo jednom. U tom slučaju, odnos doživljavaju mnogo više od fizičkog.

Strijelac

Najviše od svih znakova, Strijelac je spreman da voli čak četiri puta u svom životu. Kako bi ostali sa nekim na kraju, oni će morati da nauče da prave kompromise.

Jarac

Zbog činjenice da teško iskazuju svoja osjećanja, Jarčevi uz teškoće pronalaze savršenog partnera, a vole samo dva puta u životu. Zbog snažne ličnosti, obično su oni ti koji se odlučuju na raskid veze.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka imaju tri ljubavi u životu, u koje spadaju ljubavnici ili ljubavnice sa kojima prevare svoje partnere. Obično je riječ o traženju savršenog partnera, koji predstavlja kombinaciju najboljeg prijatelja i iskusnog ljubavnika.

Ribe

Ribe mogu istinski da vole samo jednu osobu tokom cijelog svog života. U momentu kada osjete da su sreli srodnu dušu, ovi znaci bacaju udicu i ne puštaju.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

MINISTRI U VLADI ZDK I POLICIJSKI KOMESAR POSJETILI POVRATNICU LJEPOSAVU PETKOVIĆ

Ljeposavu Petković, povratnicu u Stošnicu kod Vozuće, koju su u srijedu navečer...

Finansijski horoskop za 2024. godinu

Neke će čekati i rast karijere i povećanje plate, dok će drugi dobiti neočekivanu...

Možda će Vas zanimati

MINISTRI U VLADI ZDK I POLICIJSKI KOMESAR POSJETILI POVRATNICU LJEPOSAVU PETKOVIĆ

Ljeposavu Petković, povratnicu u Stošnicu kod Vozuće, koju su u srijedu navečer...

Finansijski horoskop za 2024. godinu

Neke će čekati i rast karijere i povećanje plate, dok će drugi dobiti neočekivanu...