NEDJELJNI HOROSKOP, OD 5. DO 11. DECEMBRA Ko bi posebno trebalo da bude oprezan, a ko će ljubav morati dokazati djelima?

Ovan

Ovnovima tokom cijele nedjelje astrolozi savjetuju da posvete više vremena obrazovanju i pitanjima karijere. To su oblasti života u kojima se mogu desiti pozitivne promjene. Na primjer, sada je moguće uspješno odbraniti tezu ili doktorsku disertaciju, usljed čega će se povećati vaš društveni i profesionalni status, a vaš ugled će ojačati. Takođe, ova nedjelja je povoljna za putovanja. U ponedjeljak i utorak moguće su komplikacije u odnosima sa drugim ljudima. Pokušajte da ne komunicirate sa onima koji su kritični prema vama.

Bik

Bikove ove nedjelje mogu očekivati putovanja, povezano i sa profesionalnim aktivnostima i sa običnim turizmom. Početkom nedjelje tema novca postaje posebno akutna. Zvijezde ukazuju na to da ćete uspeti da uspješno riješite finansijski problem. Druga polovina nedjelje može biti povezana sa manjim izazovima u partnerskim odnosima. Na primjer, činiće vam se da vaš bračni partner nešto krije od vas ili vodi dvostruki život. Pretjerano nezavisno ponašanje strasti, njena nespremnost da koordinira svoje postupke sa vama, takođe može postati razlog za napetostu vezi.

Blizanci

Za Blizance ove nedjelje glavne teme će se odnositi na odnose sa partnerom za rješavanje finansijskih problema. Ako je napetost među vama dugo nastala, onda se početkom nedjelje može razviti u otvoreni sukob. Glavni razlog će, najvjerovatnije, biti borba za pravo na donošenje odluka u vezi sa raznim akvizicijama. Zvijezde ukazuju da ćete na kraju uspeti da dođete do kompromisa.

Rak

Ove nedjelje zvijezde savjetuju Rakove da zaborave na lične ambicije i učine sve što je potrebno da ojačaju odnose sa bračnim partnerom. Možda će mu trebati vaša pomoć i briga u vezi sa teškom situacijom na poslu. U ponjedeljak i utorak prije svega treba voditi računa o svom zdravlju. Vodite računa o svojoj snazi, ne preuzimajte na sebe nepodnošljiv teret odgovornosti.

Lav

U romantičnim vezama nisu dovoljna samo senzualna priznanja. Sada treba da potvrdite svoju ljubav stvarnim postupcima. Čak i elementarna briga u svakodnevnom životu koristiće vašem sindikatu i pomoći će jačanju osјećanja. Krajem nedјelje čekaju vas porodični susreti.

Dјevica

Predstojeća nedјelja biće povoljna za postizanje ciljeva u timu. Horoskop za nedјelju od 5. do 11. decembra 2022. za Dјevicu savјetuje da se drže provјerenih ljudi. U timu će se lakše nositi sa zadacima i savladavati poteškoće. Sredinom nedјelje situacija će se promијeniti u povoljniju i biće moguće opustiti se nakon napornog rada. Petak će biti dobro vrијeme za sastanke, a vikend možete posvetiti kućnim poslovima.

Vaga

Period će početi neočekivanim poznanstvima pod veoma čudnim okolnostima. Neudatim Vagama horoskop za slјedeću nedјelju savјetuje da ne propuste trenutak romantičnog poznanstva, koji će promiјeniti život. Međutim, ova veza ne obećava da će biti duga. Komunikacija će biti avantura, ali ništa više. Ostatak druge nedјelje decembra biće rutinski, piše Sense.

Škorpija

Predstavnici ovog znaka zviјezde obećavaju da će postići cilj kroz aktivnu komunikaciju sa drugima. Od početka nedjelje treba da uđete u dijalog i razgovarate sa svima, uključite se u poslove rođaka i prijatelja. Takođe, nedјeljni horoskop za Škorpije preporučuje da budete aktivni i da pomažete. Zbog toga će biti moguće rešiti probleme koji vas dugo brinu. Do kraja nedјelje sva pitanja će biti rјešena u vašu korist.

Strijelac

Mnogi predstavnici ovog znaka će uroniti u kućne poslove i porodične odnose. Nedeljni horoskop za Strelca ne preporučuje da zaboravite na svoj lični život. Voljena osoba zahteva pažnju i vreme, a odnosi sa njim zahtevaju ulaganje vremena i truda. Stoga je vredno zaustaviti se i odvojiti vreme za voljene.

Jarac

Period će biti intenzivan emocionalno, pa je vredno zapamtiti kako se osloboditi gužve. Nakon toga, možete bezbedno donositi važne i sudbonosne odluke. Nedeljni horoskop za Jarca savetuje da se odluke donose hladnom glavom i bez nepotrebnih emocija. Takođe, sporovi sa kolegama mogu da nastanu sredinom nedelje, ali će i oni do kraja nedelje izostati.

Vodolija

Predstavnici ovog znaka će imati veoma napornu nedjelju. U životu Vodolije, horoskop za njedelju od 5. do 11. decembra 2022. obećava snažne promjene. Sve će se okrenuti naopačke, a situacija će vas zbuniti. Kako god da se okolnosti razvijaju ove nedjelje, potrebno je da se rukovodite razumom, ali ne emocijama.

Ribe

Period obećava da će biti nepredvidiv i nervozan. Nedjeljni horoskop za Ribe preporučuje donošenje odluka pažljivo i promišljeno. Ne možete žuriti sa čudnim i sumnjivim prijedlozima. Dobro razmotrite sve ideje koje se odnose na važne odluke.

aloonline.ba

Najnoviji članci

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...

Izgradnju dječijih igrališta u Tešnju i Jelahu

Općinski načelnik Suad Huskić i predstavnici firmi KM gradnja doo Tešanj i Inter doo...

Možda će Vas zanimati

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...