NAKON 30 GODINA STIŽE SATURN U RIBAMA! Slijedi poseban, božanski proces – astrolog otkriva detalje!

Svaki astrološki događaj, donosi nešto posebno, a naročito ukoliko se nije dugo ponavljao, poput ovog.

Astrolog Marjana Mašanović otkrila je da početkom marta dočekujemo Saturna u Ribama, i to poslije 30 godina.

– Ubrzo, od aprila mu se pridružuje jaka intenzivna energija ostalih planetarnih postavki. Obilježiće nam period od naredne skoro 3 godine – navodi astrolog i nastavlja:

– Ključno pitanje je da li koristiš sebe?

Nije da li si uspjela/o u svojim ciljevima, planovima, namjerama itd, nije da li si srećna, ispunjena, iscijeljena zaodovoljna, ostvarena, nije koliko si nezavisna, samostalna, situirana, uspješna… nego da li koristiš sebe?

Koristiti sebe znači da li iz sebe crpiš svoje sposobnosti, mogućnosti, talente, u skladu sa okruženjem i sobom, na bezbjedan način po sebe i okruženje, sa mjerom i jasnom namjerom, iskrenošću, bez manipulisanja sebe i drugih.

Da li proanaliziraš sa jasnim uvidima i otvoreno, svoje razloge i prauzroke, zašto se nešto baš tako dešava, sa svješću da možeš sebi da kreiras svoju realnost iz pozicije u kojoj si, bez obzira na okolne faktore, ljude i događaje.

Kreiranje realnosti nije samo rješavam problem ili dolazim na dati cilj, nego i implementiranje svojih sposobnosti kao osobe i duše u shvatanje realnih dešavanja i osjećaja koje se dešavaju u datom trenutku. Mijenjanje realnosti nije ponašaću se pozitivno i misliću pozitivno, nego naći dar u problemu.

A nikad se manje nismo koristili… zbog svih ometajućih faktora i nerealnih uvjerenja oko nas, društvo i njegove vrijednosti, bolesti, hrana, tehnologija, vazduh, sistem po kom živimo, informacije i projekti koji su „na naše dobro“, kosmička zračenja itd, itd…

Naredne skoro tri godine ništa drugo nije bitno šta god se dešavalo, osim kako se koristiš iznutra i koliko se zapostavljaš, dok ljudski ego uživa u ovozemaljskim uspesima, ili kuka nad ovozemaljskim neuspesima, ili kritikuje ovozemaljsko postojanje.

Kada se dođe do kraja jednog ciklusa, pogotovo Saturna u Zodijaku, važno je osvrnuti se, osvijestiti unutrašnju empatiju i oprost prema sebi, skinuti krivicu, šta je trebalo, da li je trebalo, e da sam… i dati sebi blagonaklonost i poštovanje svega proživljenog, bilo ovako ili onako proživljeno.

Ovo je poseban, božanski, period sabiranja i integrisanja duhovno-materijalnih zbivanja i procesa – završava Marjana.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Najnoviji članci

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...

Izgradnju dječijih igrališta u Tešnju i Jelahu

Općinski načelnik Suad Huskić i predstavnici firmi KM gradnja doo Tešanj i Inter doo...

Možda će Vas zanimati

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...