MORAĆETE DA SE PROMIJENITE! Znakovi Zodijaka koji jednom osobinom uništavaju svoje veze

Veza sa razmaženom osobom nije laka. Čak i da se zabavljate godinama i partner vas poznaje u srž, teško je koračati u životu sa osobom koja stalno tjera po svom, kontroliše vas, mijenja raspoloženja i iskaljuje bijes dok trepnete. Bilo da ste se ovdje prepoznali sebe ili svog partnera, pokušajte zajedno da korigujete ove mane kako bi vaša veza opstala.

Rak

Riječ je o emotivnom znaku koji burno reaguje ako osjeti da ne dobija potrebnu pažnju. Može da trpi sve dok se ne umori, a zatim počinje da odguruje partnera, što ih može zbuniti i učiniti nesigurnim. Rak je toliko osjetljiv da je teško reći šta ih je na prvom mjestu podstaklo i šta im je potrebno da se smire.

Škorpija

Škorpija je povrijeđena kad je neko ne tretira onako kako želi. Možda će postati ogorčena, ali ne želi da objasni zašto nije zadovoljna ponašanjem svog partnera. Takođe, može da iskali svoje frustracije na partneru. Ako partner učini nešto što Škorpija ne voli, ovaj horoskopski znak je spreman da raskine prije nego što čuje razloge ili drugu stranu. Zahtjevaće stvari od partnera koje on nije u mogućnosti da ispuni.

Ovan

Riječ je o impulsivnom horoskopskom znaku koji zna u afektu da kaže i najružnije stvari partneru. Nakon toga će osjećati grižnu savjesti, ali tada je već prekasno da izbriše posljedice svojih postupaka. Ovan zna da bude tvrdoglav, a kada nije po njihovom, lako se naljuti. Osjetljivi su prema svojim osjećajima, pa tako zaborave na osjećanja partnera.

Blizanci

Blizancima možete lako dosaditi. Postaju nestrpljivi i isfrustrirani ako shvate da partneru treba previše vremena da odgovori na ono što su tražili od njega. Ako imaju problema u vezi, Blizanci lako mogu da optuže partnera da se ne trudi dovoljno. Takođe, žaliće se i odnositi prema partneru kao prema djetetu kako bi njim manipulisali.

Bik

Kada je Bik frustriran tada može da napravi scenu u javnosti, a zatim ode od partnera ne pokušavajući da pronađe rješenje. Kada partner optuži Bika da je neosjetljiv ili da djeluje bizarno, odmah će optužiti partnera za takvo svoje ponašanje. Postoje slučajevi kada njihov partner pokušava da pokaže svoja osjećanja, ali ih Bik odbacuje. Oni vjeruju da su uvijek u pravu, a ako se njihov partner ne slaže s njima, onda očigledno griješi.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Najnoviji članci

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...

Izgradnju dječijih igrališta u Tešnju i Jelahu

Općinski načelnik Suad Huskić i predstavnici firmi KM gradnja doo Tešanj i Inter doo...

Možda će Vas zanimati

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...