MLAD MJESEC OD 20. FEBRUARA Blizance čeka napredak, Lav postaje ranjiv, Raku slijedi iznenađenje

Ovan
Sa mladim mesecom u vašoj dvanaestoj kući duhovnosti, odmor i punjenje su sastavni deo izgradnje novog sna. A kada se Venera kreće u vaš znak, lakše ćete privući sve što ste želeli.

Bik
Ovaj mlad mesec pogađa vašu jedanaestu kuću prijateljstva i dugoročnih želja, podstičući vas da budete kreativni zajedno sa prijateljima ili kolegama. Pogledajte prethodne planove igre i dostignuća za informacije o najboljem putu napred.

Blizanci
Sa mladim mesecom u vašoj desetoj kući karijere, vi ćete stupiti u centar pažnje i preuzeti više odgovornosti. Verujte svojoj intuiciji da vam kaže da li ste tačno tamo gde vam je suđeno.

Rak
Sa mladim mesecom u vašoj devetoj kući avanture i visokog učenja, morate se boriti protiv svakodnevnog. Izlazak iz vaše zone udobnosti — što je za vas pomalo neuobičajeno — oseća se neophodnim i može da inspiriše emocionalno zadovoljavajuće umetničke potrage.
Lav
Pošto je mlad mesec u vašoj osmoj kući intimnosti, možete postaviti temelje za još emocionalno ranjiviju vezu sa nekim posebnim. Možda ćete takođe biti inspirisani da se pozabavite zajedničkim finansijskim poduhvatom sa voljenom osobom.

Djevica
Sa mladim mesecom u vašoj sedmoj kući partnerstva, ovaj trenutak se odnosi na ulazak na neistraženu teritoriju u vašim vezama jedan na jedan. Iako imate tendenciju da se usmerite ka pragmatičnim scenarijima, važno je da pustite mašti na volju, što će se odmah pretvoriti u čistu romantičnu magiju.

Vaga
Ovaj mlad mesec pada u vašu šestu kuću zdravlja, signalizirajući šansu da započnete nove rutine koje podržavaju vašu svakodnevnu ravnotežu i blagostanje. A sa Venerom, vašom vladarkom, koja ulazi u vašu sedmu kuću partnerstva, biće vam dobro da se uparite da biste postigli svoje zdravstvene ciljeve.

Škorpija
Sa mladim mesecom u vašoj petoj kući romantike i samoizražavanja, ovo je za vas jedan od najkoketnijih, najseksipilnijih i potencijalno kreativno zadovoljavajućih lunarnih događaja u godini. Kanalisanje svojih emocija u umetnički projekat ili reći nekom posebnom tačno kako se osećate može biti zaista osnažujuće.

Strelac
Mlad mesec u vašoj četvrtoj kući kućnog života prilika je da zacelite stare rane sa voljenim osobama dok se krećete novim putem koji jača bezbednost. A sa Venerom u vašoj petoj kući samoizražavanja, bićete posebno vešti u slušanju – i deljenju – onoga što vam je u srcu.
Jarac
Mlad mesec u vašoj trećoj kući komunikacije podstiče vašu radoznalost i društveni život odjednom. Učenje nečeg novog zajedno sa prijateljima ili kolegama može postaviti scenu za novu atmosferu koja voli zabavu u vašim platonskim odnosima.

Vodolija
Sa mladim mesecom koji pada u vašu drugu kuću prihoda, mogli biste da razmišljate o tome kako da sada najbolje započnete novi projekat zarade. Zahvaljujući nedavnom susretu Meseca sa Saturnom u vašem znaku, tapšanje sebe po ramenu koliko daleko ste stigli može povećati vaše samopouzdanje pre nego što postavite ovu finansijsku nameru.

Ribe
Sa mladim mesecom koji pada u vašem znaku, vaša intuicija je oštra, vaši snovi su živopisni, a posebno ste željni da se prilagodite svojim umetničkim impulsima. Sada je vaša godišnja prilika da razjasnite veliku težnju i preduzmete prvi od mnogih nadahnutih koraka kako biste je učinili konkretnim.

BONUS VIDEO:

MLAD MJESEC OD 20. FEBRUARA Blizance čeka napredak, Lav postaje ranjiv, Raku slijedi iznenađenje Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnoviji članci

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...

Izgradnju dječijih igrališta u Tešnju i Jelahu

Općinski načelnik Suad Huskić i predstavnici firmi KM gradnja doo Tešanj i Inter doo...

Možda će Vas zanimati

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...