LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023. GODINE Ovo je mjesec ponovnog rođenja Vodolija na polju ljubavi

Ovan

U februaru će u prvi plan izbiti tema veza. Ako ste još slobodni, vaša društvenost ovog mjeseca će vam pomoći da uspostavite korisne kontakte koji se mogu razviti u nešto ozbiljnije. Oni koji su u vezi treba da pronađu kompromis sa partnerom i nikako da ne ulaze u konflikte.

Bik

Povjerenje će vam omogućiti da dostignete novi nivo u ljubavnim odnosima, više ćete osjećati partnera, iz čega će procvjetati tema veza u pravom smislu te riječi. Za one koji još nisu pronašli svoju polovinu, moguć je sudbonosni sastanak.

Blizanci

Ovog mjeseca, svako malo ćete se susresti sa situacijama iz prošlosti, ljudima, okolnostima, događajima, podsjetiće vas na nešto što još nije završeno, ali treba rješenje. Međutim, u ljubavnoj vezi biće mnogo romantike.

Rak

Biće mnogo novih obaveza, ali ovo vam neće smetati, do sredine mjeseca ćete moći da odvojite vreme za voljene osobe, a u romantičnim vezama pojaviće se i novo svjetlo.

Lav

Ovog mjeseca možete jasno da osjetite da je došlo vrijeme za veliku promjenu u vašem životu, šta treba da napustite i od čega je vrijeme da se oprostite, bez obzira na sve.

Djevica

U ličnim odnosima moguće su sumnje koje će dovesti do hladnoće među partnerima. Ne brinite, u drugoj polovini februara ćete imati prijatne utiske, posebno Djevice koje su još slobodne.

Vaga

Ovog mjeseca vam je potrebna emocionalna i duhovna podrška više nego ikada, a to će vam dati hobiji i omiljene knjige. Lični život će takođe biti u punom jeku ovog mjeseca.

Škorpija

Pun mjesec će vam bukvalno skinuti ružičaste naočare. U ličnim odnosima moguće je da će isplivati problemi koje ste skrivali pod tepihom. Sada je trenutak da se sa njima suočite.

Strijelac

Sada je vrijeme za kreativnost i slobodu. Idite na put sa voljenom osobom, inspirišite se novim mjestima i neprijatna iznenađenja vezana za posao i finansije neće vas dotaknuti.

Jarac

Vaši planovi i šanse su ogromni, ali vi se lako borite sa stresom i iz svake situacije izvlačite maksimum. Voljena osoba će vas podržati, što će vam dati snagu i samopouzdanje. Usamljeni Jarčevi mogu imati novo ljubavno iskustvo, iako su zauzeti poslom. Ova romantična avantura može vam prijati, piše Sense.rs.

Vodolija

U ličnim odnosima potrebna vam je inicijativa. Pokušajte da preuzmete inicijativu i unaprijedite romantičnu vezu. Generalno, ovo je mjesec vašeg ponovnog rođenja na polju ljubavi. Mnogi odnosi mogu biti unaprijeđeni.

Ribe

Ljubomora, rivalstvo, strast. Ribe koje su u vezi treba da smanje ljubomoru. Ribe bez partnera treba da pogledaju nekog novog i da prestanu da ulažu u ljude iz prošlosti. Moguće je da će se pojaviti nove romantične varnice.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Najnoviji članci

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...

Izgradnju dječijih igrališta u Tešnju i Jelahu

Općinski načelnik Suad Huskić i predstavnici firmi KM gradnja doo Tešanj i Inter doo...

Možda će Vas zanimati

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...