Lava i Škorpiju čekaju povoljni dani za kupovinu

Ovan

Ovog vikenda Ovna očekuju dva potpuno različita dana – u subotu se mnogi planovi mogu urušiti, dok nedjelja može donijeti uspjeh i ono o čemu ste sanjali. Zapamtite da poslije oluje uvek izađe Sunce.

Bik

Bićete fokusirani na praznike i organizovanje dočeka Nove godine. Povoljni dani za dekoraciju, planiranje, kuvanje i druženje sa najbližima.

Blizanci

Tokom radnih dana umorili ste se i bili napeti, vaše tijelo je iscrpljeno. Zato je vikend idealana za odlazak u spa centar, na bazen, plivanje, saunu, kao i za masažu. Pronađite nekih od svojih omiljenih spa trenutaka da se opustite.

Rak

Povoljan dan za generalno čišćenje kuće i raspremanje životnog prostora. Imate priliku da transfomrišete svoj dom i učinite ga prijatnijim i lepšim za sebe i svoju porodicu. Ovo je prava prilika da pripremite dom za praznike.

Lav

Očekuju vas povoljni dani za kupovinu. Imate priliku da pronađete stvari koje vam se dopadaju i priuštite sebi nešto lijepo što ste odavno željeli. Obradujte sebe pred novu godinu.

Djevica

Posvetite se svom zrdravlju i radite na jačanju imuniteta. Razmislite kakvu hranu konzumirate, koliko ste fizički aktivni, kakav je kvalitete vašeg sna. Usvojite navike koje će vam pomoći da se osjećate bolje.

Vaga

Za vikend se posvetite sebi , odložite sve ranije planirane zadatke kako biste imali vremena i prostora da se opustite. Idite kod kozmetičara, bavite se sportom, posjetite muzej ili galeriju… Radite aktivnosti koje vas raduju.

Škorpija

Fokusirajte se na kupovinu i pripremu za novogodišnje praznike. Moguće je da vas za vikend očekuju povoljni dani za kupovinu poklona. Obradujte sebe i najbliže, ali sa oprezom trošite novac.

Strijelac

Subota je sjajan dan za čitanje, kreativnost, gledanje filmova i boravak kod kuće. U nedjelju će se kod Strijelca ipak probuditi njihov avanturistički duh – mogući su izlasci, nova poznanstva i druženja.

Vodolija

Vodolije će težiti da pronađu načine kako da podignu raspoloženje za vikend. Moguće je da će dekorisati dom, provoditi vrijeme sa najbližima, dijeliti svoje stavove i gledišta. Kada osvestite ljepotu sadašnjeg trenutka, sve će izgledati mnogo svjetlije.

Jarac

Jarčevima dolazi vrijeme u kojem uopšte neće morati da razmišljaju o debljini svog novčanika. Jednostavno, toliko je prihoda i toliko neplaniranih poklona univerzuma sa svih strana, da će januar koji dolazi biti jedan od najbezbrižnijih u vašem životu.

Ribe

Osluškujte svoje tijelo, um i unutrašnji glas. Šta vam je sada najpotrebnije kako biste se osjećali dobro? Kada pronađete odgovor, to i uradite. Naučite da se povežete sa sobom i bolje i dublje razumijete svoje potrebe.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Najnoviji članci

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...

Izgradnju dječijih igrališta u Tešnju i Jelahu

Općinski načelnik Suad Huskić i predstavnici firmi KM gradnja doo Tešanj i Inter doo...

Možda će Vas zanimati

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...