IZAZOVI, IZNENAĐENJA… Kako će vam zvijezde biti naklonjene ovog Dana zaljubljenih

Iako ljubav treba slaviti svakodnevno, dobila je i svoj poseban dan.

Ovan
Potrudite se da ne ulazite u rasprave jer vam dan donosi izazovne situacije pogotovo na poslu. Pojedini Ovnovi mogu obnoviti tajnu ljubavnu vezu. Riječi su jedno, djela su drugo neka vam to bude na umu kada uđete u tajni odnos.

Bik

Vi od partnera očekujete: sada, sve i odmah. Međutim, koliko god se on trudi vi nađete nešto da mu zamjerite. Ovog dana nemojte tako već se prepustite i uživajte u iznenađenju koje vam sprema!

Poslije napornog dana na poslu u domu vas očekuje nešto sasvim drugačije. Na vama je da se opustite i da uživate. Spremite se za pomeranje granica i da se opet još jače zaljubite u partnera.

Rak
Ovog dana posao i svakodnevne aktivnosti ostavite po strani. Partner vam priprema pravu ljubavnu avanturu. Izazov je nešto što vam nedostaje u odnosu. Prepustite se strastima da vas vode.

Lav
Dan koji je stvoren da pokažete partneru koliko vam je stalo do njega. Trpi vaš posao, vašu rasejanost. Sada vi njemu onako lavovski pokažite koliko ga volite!

Djevica
Preciznost je nešto što vas krasi. Ovog dana imajte povjerenja u život i dopustite da se dan sam dešava jer će biti spektakularan!

Vaga
Dan vam donosi puno seksualnog naboja sa kolegom sa kojim ste već duže vreme u flertu. Vi ćete se prepustiti strastima! Poslije ovog dana više ništa neće biti isto! Život je čaroban i vi svjedočite tome!

Škorpija
Previše očekivanja vodi u razočaranje. Vi ste to osjetili na svojoj koži. Baš zbog toga ovog dana nemojte imati nikakva očekivanja i vidjećete kako će se zvijezde potruditi da vam uljepšaju dan!

Strijelac
Duže vrijeme trpite pritiske na poslu. Ni ovog dana neće biti bolje, ali vam veče donosi potpunu promjenu energije! Vi ćete uživati i na trenutke ćete opet imati momenat sreće i zadovoljstva. Poslije ovog dana vi vraćate osmijeh na lice i prizivate samo lijepe promene u vaš život! Očekujte odličan poslovni poziv tj. ponudu.

Jarac
Dan vam donosi iznenadni poziv. U prvi mah nećete biti zadovoljni, ali ako prihvatite taj poziv očekujte potpunu promenu vas kao žene. Budite sigurnu da vam se život menja iz korijena.

Vodolija
Jedan savjet za vas: dan provedite samo kako vama odgovara. Bez osjećaja krivice. Ako uradite suprotno velika je vjerovatnoća da dođe do velike svađe, piše Magazin Novosti.

Ribe
Nemojte ovog dana prekidati vaš san! Sada je trenutak da ga sanjate jer vam zvijezde to poručuju. Očekujte neočekivano! Želju jako zamislite i vidjećete kako se čuda dešavaju!

BONUS VIDEO:

 

aloonline.ba

Najnoviji članci

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...

Izgradnju dječijih igrališta u Tešnju i Jelahu

Općinski načelnik Suad Huskić i predstavnici firmi KM gradnja doo Tešanj i Inter doo...

Možda će Vas zanimati

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...