IMATE DVA ILI VIŠE ISTIH BROJEVA U DATUMU ROĐENJA? Saznajte objašnjenja numerologa za svaku cifru

Brojevi mogu biti povezani sa karakterom i raznim simbolima. U numerologiji se poseban akcenat stavlja na brojeve koji su u našem datumu rođenja, na osnovu skojeg se računa i naš lični broj.

Ali, šta znači kada se isti brojevi ponavljaju u datumu rođenja?

Ako u datumu rođenja imate četiri identična broja, to se može smatrati posebnim znakom i simbolom. Isti brojevi mogu biti poređani jedan za drugim ili na različitim mjestima. Postoje i slučajevi kada se nekome datum rođenja sastoji samo do dva broja koja se ponavljaju u jednom datumu – na primer: 19.11.1999.

Ukoliko vi u datumu rođenja imate dva ili više istih brojeva , evo šta to znači prema numerolozima:

Jedinica – Ako u datumu rođenja imate četiri ili više jedinica, onda možete biti sigurni da svakako morate tražiti sreću u komunikaciji sa ljudima. Najverovatnije, vaša sudbina je porodica. Treba da brinete o voljenima i trudite se da ostvarite dobre međusobne odnose. Prisustvo više jedinica u datumu rođenja sugeriše da ne treba da odustanete od svojioh snova, već da istrajete.

Dvojka – Broj 2, koji se ponavlja četiri ili više puta, ukazuje na to da osoba sa takvim datumom rođenja treba da traži sebe u ovom životu, oslanjajući se na intuiciju. Takva osoba apsolutno definitivno ima neku višu svrhu koju mora da nauči. Moguće je da je to pomaganje drugim ljudima u odnosima ili pružanje podrške onima kojima je potrebna pomoć u teškom periodu njihovog života. Takvi susreti sa takvim ljudima treba da se dešavaju automatski.

Trojka – Ovo je veoma moćan broj. Ako u datumu rođenja imate više trojki, to ukazuje na snažnu energiju. Vaši snovi se mogu ostvariti dovoljno brzo, posebno ako verujete u njihovo ostvarenje i voljni ste da preduzmete akciju. Nažalost, ako nemate ni zrno vere, a glava vam je puna sumnji i strahova, rezultat će biti suprotan.

Četvorka – Broj 4, koji se pojavljuje najmanje četiri puta u vašem datumu rođenja, odličan je pokazatelj da vaša ličnost, duša i karakter imaju sve što vam je potrebno da biste mogli da postanete ono što želite. Vi ste osoba koja može postati uspešna u bilo kom pravcu – u razvoju, u poslu, stvaralaštvu i tako dalje.

Petica – Broj pet ukazuje na vašu smirenost, kao i na neku vrstu dualnosti. U vama se neprestano bore dve suštine i dva moćna početka, ali ovo nije dobro protiv zla, već umerenost protiv impulsivnosti. Vaš život je poput tobogana, ali sve se može promeniti u trenu ako sebi postavite krajnji cilj i počnete da sledite svoj san, sledeći zdrav razum.

Šestica – Četiri ili više šestica u vašem datumu rođenja mogu ukazivati na izvanredan um, karakter, dušu. Vi ste zaista jedinstveni, čak i ako to još niste u potpunosti razumeli i niste shvatili svu dubinu svojih razlika. Ovo nije ni loše ni dobro. Iskoristite svoju posebnost i talente kako biste poboljšali svoj i živote drugih ljudi.

Sedmica – Sedam je broj sreće. Zato prisustvo više takvih brojeva u vašem datumu rođenja ukazuje na to da ste izuzetno srećna osoba. Čak i ako ne mislite da ste baš srećni, optimizam se vrati i možete odmah da vidite pozitivniju sliku sveta. Cenite ono što imate i naučite da budete zahvalni.

Osam – Broj 8, ponovljen četiri više puta u vašem datumu rođenja, ukazuje na to da se najviše fokusirate na dom. Možda ste posebno uspešni u oblastima finansija i posla, ali vam je važno da uspostavite balans sa porodičnim životom. Osmica je simbol beskonačnosti, pa je ponekad potrebno da se odvojite od misli o novcu i razmislite o nematerijalnim stvarima – sitnicama koje život znače.

Devetka – Ako u vašem datumu rođenja ima više devetki, to sugeriše da vaš uspeh ne zavisi uglavnom od slučajnosti, već od vaše motivacije. Trebalo bi da zapamtite da uvek možete pronaći korist u onome što je na prvi pogled nepovoljno. Imate mnogo energije i snage, aktivirajte se i iskoristite to za unapređenje života.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Najnoviji članci

Astrologija otkriva šta partneri stvarno žele u vezi, a neće da traže

OvanLjudima su Ovnovi uglavnom zabavni i vole da se druže s njima, a i...

ZLATA (MEHO) DELJKIĆ

Duboko ožaloćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ZLATA (MEHO) DELJKIĆ iz Tešnja preselila...

Počeo je Security Excellence Hackathon – eminentni stručnjaci_kinje cyber sigurnosti i studenti_ice na jednom mjestu

Security Excellence Hackathon počeo je danas u Sarajevu. Radi se o dvodnevnom događaju koji...

Dnevni horoskop za 25. februar

OVANDnevni horoskop za 25. februar 2023. godine vas savjetuje da ne brzate sa važnim...

Možda će Vas zanimati

Astrologija otkriva šta partneri stvarno žele u vezi, a neće da traže

OvanLjudima su Ovnovi uglavnom zabavni i vole da se druže s njima, a i...

ZLATA (MEHO) DELJKIĆ

Duboko ožaloćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ZLATA (MEHO) DELJKIĆ iz Tešnja preselila...

Počeo je Security Excellence Hackathon – eminentni stručnjaci_kinje cyber sigurnosti i studenti_ice na jednom mjestu

Security Excellence Hackathon počeo je danas u Sarajevu. Radi se o dvodnevnom događaju koji...