IDEALNI PAROVI Najbolje bračne kombinacije prema horoskopu

U braku, Bik uživa u fizičkim zadovoljstvima i očekuje naklonost svog supružnika. Bik je u stanju da se zaista posveti i pogodan je za nekoga ko je porodično orijentisan i emocionalno ekspresivan, dve osobine koje Rak prirodno oličava.

Rakov meki pristup omogućava Biku da se osjeća prijatno da bude ranjiv, dok Bikova očigledna lojalnost smanjuje Rakovu nesigurnost.

Ovan i Strijelac

Ovan je pun energije, podiže i ima snažnu ličnost. Svoje odgovornosti shvataju veoma ozbiljno i ne izbegavaju sukobe. U braku, Ovnovi su veoma pouzdani i možete vjerovati da će stvari obaviti energično i sa entuzijazmom.

Ponekad mogu biti toliko energični da će početi da nameću svoja mišljenja i uvjerenja svom partneru. Potreban im je neko ko se ne plaši da bude iskren sa njima kada su naporni, ali ko je i dalje u stanju da pokaže zahvalnost za njihov naporan rad.

Drugi vatreni znak Strijelac ne samo da može da prati visoku energiju Ovna, već i da bude čovjek koji je potreban Ovnu. Kao i Ovan, Strijelac je uvijek u potrazi za sljedećom velikom avanturom. Oni su skloni riziku i žive da bi iskusili život što strastvenije i slobodnije. Strijelčev idealan supružnik je nezavisan, zabavan i uvijek voljan da sluša, a Ovan se lako obavezuje.

Bik i Rak

Bik je tradicionalista koji će učiniti sve što je potrebno da održi stabilnost i sreću u porodici, bilo da to znači kuvanje, čišćenje ili stavljanje ciljeva u karijeri na čekanje. Oni su nježni i pažljivi, iako ponekad senzualno ugađaju sebi.

U braku, Bik uživa u fizičkim zadovoljstvima i očekuje naklonost svog supružnika. Bik je u stanju da se zaista posveti i pogodan je za nekoga ko je porodično orijentisan i emocionalno ekspresivan, dvije osobine koje Rak prirodno oličava.

Rakov meki pristup omogućava Biku da se osjeća prijatno da bude ranjiv, dok Bikova očigledna lojalnost smanjuje Rakovu nesigurnost.

Blizanci i Vodolija

Blizanci su šarmantni i koketni, što odbija većinu ljudi koji traže dugoročan srećan brak. Iako život sa Blizancima može biti pun uzbuđenja i ljepote, oni su poznati po bjekstvu ako počnu da se osjećaju opterećeni vezom.

Na sreću, Vodolija je jedan od najlaganijih horoskopskih znakova koji nikada ne čine da se Blizanci osjećaju kao da se gube u vezi. Vodolija ima svoju nezavisnost i cijeni slobodu, sa kojom se Blizanci mogu odmah uklopiti.

Njihov odnos može izgledati plitko onima koji su izvan njega, ali budite sigurni da Blizanci i Vodolija imaju ispunjenu vezu.

Rak i Škorpija

Porodica je najvažnija stvar Raku. Njihovi tradicionalni pogledi su ono što ih čini tako odanim i dobrodušnim. Rakovi imaju tendenciju da budu veoma emocionalno krhki, što ih ponekad može dovesti do verbalne agresivnosti. Najbolje rade sa jakim partnerima koji mogu da im podignu samopouzdanje i nauče ih kako da vjeruju, a tu dolazi Škorpija.

Voljeti Škorpiju može biti veoma izazovno ako niste strpljiva osoba – na sreću, strpljenje je jedna od najcenjenijih osobina Raka. Škorpija ima tendenciju da bude prilično intenzivan i misteriozan znak, ali to ne odbija intuitivnog i majčinskog Raka. Umjesto toga, Škorpijina strast pomaže da se Rakova nesigurnost zadrži na odstojanju, dok je Rak u stanju da pokaže Škorpiji ljubav i sigurnost.

Lav i Vaga

Lav će svojim toplim osmijehom i šarmantnim ponašanjem ulepšati svaku prostoriju u kojoj se nalazi. Ovo je takođe osoba kojoj je stalo do javnog imidža, ​​pa će željeti da pokažu svog partnera na bilo koji način. Njihov idealan partner biće neko ko je graciozan, otmjen i ko im pruža poštovanje i divljenje koje žele.

Poput Lava, Vaga ima tendenciju da zauzme centralno mesto. Harizmatična ličnost Vage lako privlači prijatelje i obožavaoce, što ih čini savršenim parom za Lava.

Djevica i Jarac

Djevica je najpoverljiviji od znakova zodijaka. Oni su vredni radnici koji uživaju u produktivnosti i cene inteligenciju. Sve dok je njihov partner dostojan povjerenja, oni će pokazati snažnu posvećenost svojoj porodici i učiniti sve što mogu da ih obezbijede.

Oni su po prirodi konzervativni i njihov idealan partner je neko ko nije impulsivan i ceni poverenje isto koliko i on, što je uloga koju Jarac osjeća neprimijetno. Jarac je veoma inteligentan, pouzdan i odan horoskopski znak. Logični i utemeljeni, oni se dive Devičinoj inteligenciji kao što se Djevica divi odanosti Jarca.

Iako na početku može izgledati da Djevica i Jarac vide brak više kao logičan dogovor nego kao romantičnu vezu, zapamtite da nije ljubav ono što čini brak uspješnim – već kompatibilnost, a ovo dvoje su kompatibilni na skoro svaki način.

Ribe i Ribe

Brak je za Ribe veoma crno-bijeli koncept. Ili su željni da odmah uskoče ili će odvojiti vreme da testiraju partnera.

Uprkos njihovim pogledima na brak, Ribe imaju idealističku ličnost – ponekad toliko fantastičnu da je jedina druga osoba koja bi to mogla da razumije druga Riba. Ribe cijene svoja uverenja iznad svega i važno im je da njihov partner ne ugrožava ta uverenja.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Najnoviji članci

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...

Izgradnju dječijih igrališta u Tešnju i Jelahu

Općinski načelnik Suad Huskić i predstavnici firmi KM gradnja doo Tešanj i Inter doo...

Možda će Vas zanimati

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...