HOROSKOP ZA FEBRUAR MNOGIMA NOSI DOBRE VIJESTI Ko će “žariti i paliti”, a ko se treba obuzdati?

OVAN

Mjesec će biti dinamičan. Moguća su putovanja ili neobične peripetije sa stanovanjem. Nisu isključene ni borbe u spomenutom. Pomoć dolazi od mladih ljudi. Bićete kreativni i originalni u svojim bavljenjima. Srećom, vaš ljubavni život ovaj će mjesec biti sasvim zadovoljavajući. Ne miješajte partnera i porodicu iz koje potičete.

BIK

Uz dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi, vi ćete žariti i paliti gdje god stignete. Mnogi će vas poželjeti u svom društvu. Oni u vezama biće sretni. Sve ostalo biće vam trenutačno manje važno. Čak ćete biti skloni guranju stvari pod tepih, što je netipično za vas. Oni koji nisu na godišnjem radiće tek toliko da odrade što treba.

BLIZANCI

Posao vam ovaj mjesec vjerovatno neće biti u prvom planu. On će doduše teći uobičajeno, a vi ćete se više baviti razmišljanjima kako poboljšati svoj status, znanja i razvoj. Ljubavni život biće šaren. Ponekad na distanci, a ponekad uz mogućnosti ugodnih poznanstava. Ako već jeste u vezi, poboljšaćete svoj odnos s partnerom uz određene napore.

RAK

Većinu mjeseca imaćete energije za dvoje, ali je nećete uvijek pravilo koristiti. Svako forsiranje imat će suprotan učinak. Zato se obuzdajte. Bit ćete zavodljivi, ali i frustriani u ljubavi. Poslovi će vam teći uhodano i bez nekih većih pomaka, a ono što je dobro, jest da se većina njih zapravo stabilizuje na duge staze.

LAV

Vaš ljubavni život ovaj bi se mjesec mogao opisati kao složen. Istovremeno će biti romantičnih susreta i prilika za ljubav, ali i kritika i provokacija. Trebaće biti trezven i snalažljiv da prepoznate što je što i da ne odreagirate kako ne treba. Ako uspijete, biće vam lijepo. Poslovi se šire na više područja, vi ste angažovani i pomalo umorni.

DJEVICA

Mnogi će biti obuzeti poslom. Biće i onih koji će iz statusa nezaposlenog preći u status zaposlenog ili honorarnog saradnika. Istovremeno ćete se u ljubavi morati prilagođavati drugoj strani. Možda to nećete odmah uvidjeti, ali ne bunite se. Važno je sačuvati živce i strpljenje. Vježbajte toleranciju.

VAGA

Većinu mjeseca učvršćivaćete ono što ste postigli u privantom životu. Trebaće dosta truda da u tome i uspijete. Ponekad vam okolnosti neće ići na ruku, ali vaš odnos neće biti ugrožen. Neki će biti u iskušenju da previše troše, pa neka sebi odrede mjeru. Biće i onih koji će biti nezadovoljni s platom, no šta je, tu je.

ŠKORPIJA

Tajni planovi ili rezultati skrivanih istraživanja donijeće vam veliko zadovoljstvo. Oni koji su radili iz sjene doći će na svoje. Sad dolaze dani kad ćete sve moći iznijeti na vidjelo, a da to bude dobro prihvaćeno. Bit ćete sigurni, stabilni, spremni za akcije. U ljubavi će vam takođe ići prilično dobro.

STRIJELAC

Većinu mjeseca bićete u iskušenjima da li biti otvoren ili ne. Svaki vaš odnos, bilo privatni, bilo poslovni, biće pod snažnim uticajem vaše intuicije koje će vam katkada govoriti nešto što nije u skladu s pravilima igre. Slušajte i slijedite svoj unutrašnji glas bez obzira. Uz takav pristup čitaćete između redova i mnogo toga otkriti.

JARAC

Oni koji su još sami ovog bi mjeseca mogli doživjeti snažnu ljubav s osobom iz svoje radne sredine. Neka obrate pažnju na kolege. Već vezani uživaće u dnevnom ritmu koji će obogatiti jačom erotikom. Privatnici će biti u iskušenjima, a na poslu će svi morati položiti račune i završiti inventure. Neće uvijek biti lako.

VODOLIJA

Možete očekivati vrlo pozitivan mjesec u kom će mnoge stvari polako početi dolaziti na svoje mjesto. Jedino što će vas mučiti, a više u drugom dijelu mjeseca, bit će male moralne dileme. Zato se dobro organizujte i uvijek prvo promislite što je zapravo na stvari. Pokrenuće se neki dugoročni poslovi ili će se postojeći stabilizovati.

RIBE

Vaša ljubavna priča nastaviće se. Iskušenja će dolaziti kroz vaša neprimjerena regovanja, pa je važno da se obuzdate jer nema objektivnih razloga da divljate. Sve je u redu. Samci bi mogli naći ljubav koju su tražili. U poslu će biti šareno. Bavit ćete se svim i svačim, ali ničim određeno. Vaše preokupacije biće vezane uz komunikacije i izražavanje, piše Ehoroskop.net.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Najnoviji članci

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...

Izgradnju dječijih igrališta u Tešnju i Jelahu

Općinski načelnik Suad Huskić i predstavnici firmi KM gradnja doo Tešanj i Inter doo...

Možda će Vas zanimati

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...