HOROSKOP ZA 2023. OD ČUVENE ASTROLOŠKINJE TAMARE GLOBE

Ovan

Morate sami da otkrijete nove perspektive. Imate priliku da steknete novo obrazovanje, poboljšate svoje vještine. Imaćete sreće i u materijalnom smislu. Iskoristite priliku za kupovinu imovine. Mogući dodatak porodici.

Bik

Horoskop Bika za 2023. predviđa stabilnu situaciju u finansijama, karijeri i porodici. Horoskopski znak ima priliku da upozna nove partnere i prijatelje. Globa preporučuje Biku da ne troši novac nepromišljeno i da se kontroliše.

Blizanci

Učinite sve da ostvarite svoje snove. Radite na usađivanju dobrih navika u sebe, promijenite sistem ishrane. Budite spremni za izazovne situacije na poslu i u privatnom životu.

Rak

Sve vaše želje će se ostvariti. Finansije će vam lako otići. Morate puno putovati. Čuvajte se neprijatnih i toksičnih ljudi, ne komunicirajte sa njima.

Lav

Budite pažljivi prema svom zdravlju. Možda. Vaš društveni krug će se mnogo promijeniti. U porodičnom životu moguće su poteškoće i razdvajanja. Ako ste slobodni, biće mnogo novih poznanstava.

Djevica

Možete postići svoje ciljeve ako uložite mnogo truda. Ne treba uzimati kredite i pozajmljivati novac. Ublažite svoj žar. Naučite da živite u granicama, a rezultati neće dugo čekati.

Vaga

Globa preporučuje Vagi da izbegava pohlepu, koja dovodi do nepromišljenih rizika. U 2023., znak zodijaka bi trebalo da bliže pogleda razna takmičenja, učešće u kojima se može pretvoriti u pobedu. Od početka juna horoskop Vagama predviđa sreću.

Škorpija

Prva polovina 2023. godine za Škorpiju će se održati pod okriljem rješavanja porodičnih i kućnih problema i radnih pitanja. Horoskop preporučuje znaku zodijaka da ne štedi novac za nekretnine, popravke, rekreaciju, zdravlje i poklone za najmilije.

Strijelac

Svi birokratski problemi Strijelca u 2023. godini biće lako rešeni. Horoskop savjetuje horoskopskom znaku da ostavi po strani manje stvari i počne da ostvaruje stari san. Glavna stvar je da preuzmete situaciju u svoje ruke i brzo riješite sva pitanja.

Jarac

Jarac će 2023. godine naučiti kako je živjeti bez žurbe, pretjeranog rada i preuzimanja muških uloga i obaveza. Znak zodijaka može da pretekne zdravstvene probleme. Do ljeta postoji šansa da dobijete novi stalni izvor prihoda. Jarac će imati novca ako se sve što je obećano podijeli na dva dijela i uspori protivnike.

Vodolija

Za 2023. Globa savjetuje Vodoliju da posveti vrijeme savladavanju novih aspekata svojih aktivnosti. Horoskopski znak čekaju putovanja i neobične hobije. Horoskop podstiče Vodoliju da pažljivo kontroliše porodične i kućne probleme.

Ribe

Horoskop – 2023. Ribama predviđa finansijske poteškoće i zdravstvene probleme u isto vrijeme, horoskopski znak će dobiti priliku da se veoma visoko uzdigne, sposobnost da sudi i ohrabruje druge, i pomaže drugima da nađu svoje mjesto u životu.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

MINISTRI U VLADI ZDK I POLICIJSKI KOMESAR POSJETILI POVRATNICU LJEPOSAVU PETKOVIĆ

Ljeposavu Petković, povratnicu u Stošnicu kod Vozuće, koju su u srijedu navečer...

Finansijski horoskop za 2024. godinu

Neke će čekati i rast karijere i povećanje plate, dok će drugi dobiti neočekivanu...

Možda će Vas zanimati

MINISTRI U VLADI ZDK I POLICIJSKI KOMESAR POSJETILI POVRATNICU LJEPOSAVU PETKOVIĆ

Ljeposavu Petković, povratnicu u Stošnicu kod Vozuće, koju su u srijedu navečer...

Finansijski horoskop za 2024. godinu

Neke će čekati i rast karijere i povećanje plate, dok će drugi dobiti neočekivanu...