Dnevni horoskop za 28.11.2022.

Contents

Ovan


Zahvaljujući dobrom Mjesečevom uticaju, počeće se raspetljavati vaši intimni i poslovni problemi. Lakše ćete dokučiti uzrok problemima pa ćete ih uspješnije rješavati. Ipak, danas pripazite na odnos sa šefom, posebno ako budete vodili razgovor o visini svoje plate – budite taktični i pažljivo birajte riječi kojima mu nešto objašnjavate.

Bik


Zaokupljeni ste mnogim stvarima i želite ih što prije riješiti. Vrijedno ćete raditi i rješavati zaostatke bez nekog posebnog umaranja. Ljubavni život postaje sve bogatiji, bilo novim poznanstvima ili naslućivanjem nečeg što će se pretvoriti u nešto konkretnije. Ako imate nove poslovne ideje, danas ih predložite svom šefu.

Blizanci


Samopouzdanje vam neće biti baš veliko pa ćete više vjerovati drugima nego samima sebi. Zbog sumnji i nesigurnosti povlačićete se u samoću. Nećete biti spremni za otvoren razgovor, a ako vas je neko povrijedio, vaše će reakcije biti hladne i odbojne. Najviše će vam smetati miješanje ograničenih ljudi u vaš život.

Rak


Uspješno ćete riješiti poslovne zaostatke i uz pomoć kolega privesti kraju zahtjevan posao. Ako vidite da u nečemu stalno nailazite na otpor, naročito ako se radi o neuspješnom udvaranju simpatiji, nemojte insistirati na bilo čemu. Za sve postoji vrijeme i mjesto. Može se dogoditi da se stvari pokrenu onda kada od svega odustanete.

Lav


Teško ćete odolijevati rizičnim potezima. Činiće vam se da ono što imate nije dovoljno dobro i da morate preduzeti nešto radikalno. Pazite samo da posljedica ne budu nerazumni flertovi ili novčani troškovi. Zbog nekih riječi, izrečenih između vas i partnera, moglo bi doći do napetosti i promjena nekih, ranije dogovorenih, planova.

Djevica


Planetarni uticaji će istaknuti pitanja vezana za školovanje i promjenu mjesta boravka. Objeručke prihvatite prilike za putovanje ili doškolovavanje na koje bi vas mogla poslati vaša firma. Pojedince će držati romantično raspoloženje pa ćete jedva čekati veče da se vidite sa simpatijom.

Vaga


Borba sa samima sobom i unutrašnja previranja sputavaće vašu kreativnost. Moraćete raditi na sebi i razviti zdravu dozu agresije i prodornosti. Pođe li vam to za rukom, shvatićete da vas takve okolina bolje prihvata. Osjetite li jači umor, ostavite kućne poslove i odmorite. Najviše će vam goditi popodnevni san.

Škorpija


Ostanite fokusirani na ono što je bitno. Nemojte dopustiti da vam neko prigovaranjem nameće svoje prioritete. Prije nego krenete u rasprave s bilo kim, provjerite da li ste dobro čuli ono što vam je ta osoba rekla. Ako se nađete između dvije vatre, a ne znate kome bi se priklonili, najbolje je da se udaljite.

Strijelac


Mnogo ćete kontaktirati s ljudima i raditi nešto što će vas umarati, ali imaćete dovoljno snage da sve izdržite. Sve bolji odnosi s okolinom pomoći će vam da skupite snagu i riješite krupne probleme. Poslovi, koji su vam dosad bili honorarni ili tek povremeni, mogli bi prerasti u stalne izvore prihoda.

Jarac


Bavljenje hobijem i društveni život učiniće da vam vrijeme brže prolazi. Primjećivaćete veću pažnju drugih ili lakše ostvarivati ljubavne ideje. Slobodni bi se mogli zaljubiti. Neke među vama moglo bi privući neko od alternativnih područja, a nije isključeno da spoznate nešto novo i zanimljivo o sebi.

Vodolija


Bližnji će se morati pomučiti dok vas ne uvjere u nešto što je za vaše dobro. Dopustite im da iskažu svoje mišljenje i ne prekidajte ih dok govore – pristojno poslušajte dobronamjerne savjete. Mogli biste se posvađati s nekim zbog tračeva ili izgubljenog povjerenja. Nemojte dopustiti da tračevi toliko utiču na vas – živite svoj život.

Ribe


Dan je odličan za obavljanje poslova po gradu, bilo da je to kupovina, odlazak u banku ili na šaltere na kojima trebate isposlovati neke dokumente. Gdje god se nađete, širićete optimizam i za svakoga imati lijepu riječ. Osjetićete potrebu da poradite na svom izgledu ili fizičkoj formi.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

POGLEDAJTE ŠTA VAS OČEKUJE DANAS Dnevni horoskop za 4. decembar

Ovan otvorenog uma, Bik strastven, Blizancima prija samoća, Rak spreman za ljubav, Lavu treba...

Dnevni horoskop za 04.12.2023.

Ovan Ako se bavite pisanjem ili nekim drugim kreativnim radom, danas ćete biti umorni, blokirani...

NEDJELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. DECEMBRA Bik spreman za “veliki zalogaj”, Lav na strogom oprezu

Pročitajte nedjeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine i saznajte šta vam zvijezde...

Dnevni horoskop za 03.12.2023.

Ovan Nećete biti zadovoljni razvojem ljubavne veze. Partner će očekivati da se odreknete nekih svojih...

Možda će Vas zanimati

POGLEDAJTE ŠTA VAS OČEKUJE DANAS Dnevni horoskop za 4. decembar

Ovan otvorenog uma, Bik strastven, Blizancima prija samoća, Rak spreman za ljubav, Lavu treba...

Dnevni horoskop za 04.12.2023.

Ovan Ako se bavite pisanjem ili nekim drugim kreativnim radom, danas ćete biti umorni, blokirani...

NEDJELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. DECEMBRA Bik spreman za “veliki zalogaj”, Lav na strogom oprezu

Pročitajte nedjeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine i saznajte šta vam zvijezde...