Dnevni horoskop za 24.12.2022.

Contents

Ovan


Mogli biste posjetiti rođake koje žive u drugom gradu ili oduševljeno prihvatati pozive na zabavu. Primićete mnogo poruka, telefon će vam često zvoniti, a mogući su i uzbudljivi susreti kojima se ne nadate. Ako do vas stignu tračevi o osobi koja vam je bliska, najbolje je da se pravite da ih niste čuli.

Bik


Vodite više računa o svojim potrebama, jer vas pretjerano žrtvovanje za najmilije može iscrpiti. Nemojte sebe staviti u podređeni položaj – obaveze podijelite sa ukućanima. Razmatraćete razne mogućnosti kojima biste mogli popraviti kućni budžet, a dobra ideja ili prijedlog doći će od strane mlađeg ukućanina.

Blizanci


Bićete preosjetljivi i svadljivi pa nisu isključene porodične rasprave. Pokažite više sluha za partnerove potrebe, ne gledajte samo na svoje. Ako veče provodite izvan doma ili u društvu nedovoljno poznatih osoba, ne izlažite se nepotrebnim rizicima. Izbjegavajte pretjerano konzumiranje jela i ne vozite pod uticajem alkohola.

Rak


Posvetite se aktivnostima koje traže fizičku energiju, snagu i brzo djelovanje. Ukoliko se prihvatite čišćenja i spremanja, sve ćete obaviti u kratkom roku. Priuštite sebi sitnice u kojima uživate. Razveselite se malim poklonom. Nemojte se svađati i suprotstavljati bližnjima, nego se posvetite sebi i omiljenim aktivnostima.

Lav


U svakoj prilici tražićete zabavu i uzbuđenje. Osjećaćete se zavodljivo i krenuti u osvajanje osobe koja vam se sviđa. Šanse za uspjeh su velike, posebno ako druga strana voli direktan nastup. Veseliće vas kafa s prijateljima i prepričavanje dogodovština iz vaših života. Ipak, obuzdajte potrebu da učestvujete u tračevima.

Djevica


Moguće su promjene vezane za ukućane ili stambeni prostor, možda seljenje, gradnja ili adaptacija. Ako zaključite da se brzo umarate i da vam ne polazi za rukom da zadržite koncentraciju, usporite ritam. Moguć je poziv na zabavu koja bi mogla označiti prekretnicu u vašim ljubavnim planovima za budućnost.

Vaga


Pred vama je dinamičan dan. Komuniciraćete s ljudima, primati pozive, dopisivati se putem elektronske pošte i voditi duge telefonske razgovore sa simpatijom. Potrudite se da dođe do susreta u četiri oka, posebno ako je u odnosu nešto nedorečeno ili nejasno.

Škorpija


Veseliće vas porodična okupljanja, posjete rođacima i prijateljima. Ako neko dolazi kod vas, neće doći praznih ruku. Slobodni bi se mogli nezaboravno provesti u društvu privlačne osobe, a koja neće biti neprimijećena od strane okoline, što će jačati vašu ljubomoru. Nemojte biti u grču, jer će biti očigledno kako se osjećate.

Strijelac


Cijeli ćete dan biti u pokretu. Rado ćete dočekivati goste i neće vam biti važno ko vam je došao – glavno da je društvo na okupu. Poboljšaćete odnose s članovima porodice, naročito s djecom. Bićete domišljati, komunikativni i znatiželjni, a to su samo neke od osobina zahvaljujući kojima ćete nekoga osvojiti.

Jarac


Povlačićete se u svoj mir, čitati ili razmišljati u tišini. Osjećaćete se ugodno u samoći. Posvetite dio dana sebi i omiljenim aktivnostima. Ne učestvujte u porodičnim raspravama, ali ako budete vi meta neosnovanih optužbi, odlučno im se suprotstavite. Moguće razlike u pogledima shvatite kao nešto što vas obogaćuje, a ne razdvaja.

Vodolija


Problemi i brige vama dragih osoba biće razlog zbog kojeg ćete potiskivati svoje potrebe. Ništa vam neće biti teško uraditi za one koje volite, jer je njihova sreća i vaša sreća. Mlađi bi se mogli odlično zabaviti u društvu, ali pazite da ne pretjerate u konzumaciji alkohola.

Ribe


Ako vam partner prebacuje da ste ga zapostavili, vjerujte mu na riječ. Možda ni sami niste svjesni koliko ste se udaljili. Slabije ćete se kontrolisati pa budite oprezni s tajnama koje vam je povjerila bliska osoba. Ne shvatajte previše lično ono što vam kaže prijatelj, a ako vas kritikuje, možda je to za vaše dobro.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

MINISTRI U VLADI ZDK I POLICIJSKI KOMESAR POSJETILI POVRATNICU LJEPOSAVU PETKOVIĆ

Ljeposavu Petković, povratnicu u Stošnicu kod Vozuće, koju su u srijedu navečer...

Finansijski horoskop za 2024. godinu

Neke će čekati i rast karijere i povećanje plate, dok će drugi dobiti neočekivanu...

Možda će Vas zanimati

MINISTRI U VLADI ZDK I POLICIJSKI KOMESAR POSJETILI POVRATNICU LJEPOSAVU PETKOVIĆ

Ljeposavu Petković, povratnicu u Stošnicu kod Vozuće, koju su u srijedu navečer...

Finansijski horoskop za 2024. godinu

Neke će čekati i rast karijere i povećanje plate, dok će drugi dobiti neočekivanu...