DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JANUAR Vodoliji sve polazi od ruke, Ribama ni naopako!

Ovan
Javite se osobi koja vam je prirasla za srce i sa kojom se uvijek dobro provedete. Član porodice do koga vam je veoma stalo pomaže vam da isplivate iz finansijskih problema. Iskoristite dobro raspoloženje i izađite, večeras blistate.

Bik
Očekuje vas pomak na poslu. Mudro ćete iskoristiti priliku da skrenete pažnju na sebe. Odnos sa osobom koja vam je prijatelj još od davnih dana je na ispitu, a partner vas podržava da istjerate stvari na čistac. Iscrpljeni ste.

Blizanci
Nastavite da se krećete ka ispunjenju cilja. Gledajte širu sliku i pokušajte da shvatite kako drugi razmišljaju. Budite direktniji u odnosu prema kolegama, sve dok ste otvoreni donosićete prave odluke. Vrijeme je za otvoren razgovor sa partnerom. Muči vas glavobolja.

Rak
Osjećate se previše umorno da biste nešto mijenjali na poslu, a niste zadovoljni postojećom situacijom. Nemojte odavati tajne koje vam je neko povjerio, loše će se odraziti po vaš ugled. Bivša ljubav pokušava da stupi u kontakt s vama i zaintrigirani ste. Dobro razmislite prije nego što pristanete na sastanak.

Lav
Do vas dolaze važne informacije i niste sigurni šta sa njima da radite. Da li da iskoristite priliku i obezbijedite sebi bolju poziciju ili da “igrate fer”. Čeznete za osobom koja vas ne primjećuje. Vrijeme je da uradite nešto po tom pitanju. Manji problemi sa zglobovima.

Djevica
Vrijeme je da se vratite u igru. Praznici su prošli i morate da se uhvatite u koštac sa problemima i rješavate ih što prije. Period apsolutne sreće i harmonije i dalje traje, partner je do ušiju zaljubljen u vas. Ne prihvatajte njegova osjećanja olako. Zakažite pregled kod doktora.

Vaga
Napunili ste se dobrom energijom, prijala vam je atmosfera na poslu posljednjih dana. Imate pregršt kreativnih ideja, ne dopustite da ostanu samo “na papiru”. Danas posebno zračite i to će primjetiti drugi, nekome ćete se cijeli dan “vrzmati po glavi”. Izbjegavajte gazirana pića.

Škorpija
Svojim optimizmom pomažete članu porodice da prebrodi nevolje i tugu. Na poslu je potrebno da budete fokusiraniji, ne dozvolite drugima da vam odvlače pažnju. Na kraju dana prihvatite poziv za druženje. Provešćete se mnogo bolje nego što očekujete. Pazite se klizavih stepenica.

Strijelac
Imate potrebu da kažete sve što vam je na pameti, pa čak i kada to nije najbolja opcija. Vaše ponašanje neće baš svi dobro prihvatiti, posebno jedna osoba koja je po prirodi rezervisana i neće znati šta da radi sa onim što čuje. Dajte joj malo prostora da razmisli o svemu. Provjerite pritisak.

Jarac
Dobro izvagajte troškove prije nego što krenete sa realizacijom planova. Budite sigurni da vas očekuje još promjena i turbulencija. Situacija sa partnerom je napetija nego inače. Nezadovoljan je i očekuje od vas da sami shvatite šta nije u redu. Smanjite alkohol i počnite da vježbate.

Vodolija
Danas vam sve ide od ruke. Nema izazova sa kojim ne možete da izađete na kraj. Očekuje vas i novčani dobitak, baš kad vam je najpotrebnije. Uporno ponavljate iste greške u ljubavi, vrijeme je da realno sagledate svoje ponašanje. Nije sve do drugih. Uzimajte vitamine i podignite imunitet.

Ribe
Teško postižete sve što ste planirali. Porazgovarajte sa prijateljima, daće vam dobre i korisne savjete. Neko u vašem okruženju mašta o vama, a vi niste toga svjesni. Obratite pažnju na suptilne signale, mogla bi da vam se desi lijepa romansa.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JANUAR Vodoliji sve polazi od ruke, Ribama ni naopako! Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnoviji članci

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...

Izgradnju dječijih igrališta u Tešnju i Jelahu

Općinski načelnik Suad Huskić i predstavnici firmi KM gradnja doo Tešanj i Inter doo...

Možda će Vas zanimati

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...