Dnevni horoskop za 19. januar 2023. godine

OVAN

Osjećate priliv kreativne energije i djelujete aktivno na različitim stranama. Uspjeh vas motiviše da se dokazujete u novim poslovnim situacijama, bez obzira na stepen rizika ne želite da odustajete od svojih ciljeva. Vaše emotivno samopozdanje se nalazi na vrhuncu, ali za to možda najveću zaslugu ima vaš partner. Nemojte zanemariti nečije želje ili potrebe, posebno ako ste već dali obećanja. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

BIK

Pozitivni uzori mogu da vam posluže kao dobro rješenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva za poslovne pregovore. Nema razloga da donosite ishitrene odluke i da rizikujete. U odnosu sa voljenom osobom nije uvijek onako kao što biste željeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i uzajamnog razumijevanja. Ublažite svoje kriterijume. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbjegavajte neke stresne situacije.

BLIZANCI

Djelujete optimistično i osmijeh zadovoljstva se nalazi na vašem licu. Skoro sve što zamislite znate i da ostvarite na dobar način. Prihvatite različite mogućnosti poslovnog izražavanja i udružite svoje interese sa uticajnim saradnicima. Važno je da osjećate emotivnu inspiraciju u susretu sa bliskom osobom. Priuštite sebi i svom partneru sve što vam prija u granici lijepih želja i realnih mogućnosti. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

RAK

Postoje različita mišljenja među saradnicima, najbolje je da udružite svoje interese sa provjerenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni. Trenutno nemate veliki uticaj na blisku osobu, ali to vas neće spriječiti da donesete odluku u zajedničko ime. Želite da dominirate u odlučujućim momentima. Sugestija: Prijaće vam opuštanje i psihofizička relaksacija.

LAV

Uporno insistirate na svojim poslovnim ciljevima i koristite pouzdane metode u susretu sa saradnicima. Znate da ostvarite željeni efekat, a po potrebi koristite i neke skrivene adute. Zadovoljni ste kada se sve odvija u skladu sa vašim potrebama. Ponekad djelujete neumoljivo u odnosu sa voljenom osobom, ali na sreću postoji niz okolnosti koje su u potpunosti na vašoj strani. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

DJEVICA

Smisao za dobru procjenu mogućnosti i poslovnu organizaciju učiniće da efikasno ostvarite svoje ciljeve. Svjesni ste svojih prednosti u odnosu na druge poslovne konkurente i to vam uliva dodatnu sigurnost. Uz blisku osobu osjećate emotivnu inspiraciju i ne dozvoljavate da vas neko uznemirava. Znate da sačuvate svoju porodicu od nekih nepotrebnih uzbuđenja, što je za svaku pohvalu. Sugestija: Prijaće vam dijetalna i vitaminska ishrana.

VAGA

Postavili ste sebi visoke ciljeve i sada želite da poboljšate poslovni standard. Sve ima svoju cijenu, odlučite kome ili čemu želite da date osnovnu prednost. Ponekad morate da prihvatite i određene ustupke koji nisu po vašoj volji. Teže kontrolišete svoje strasti, posebno kada vas neko provocira na burnu reakciju. Potrebna vam je nečija pažnja i razumijevanje kako biste ostvarili ravnotežu. Sugestija: Izbjegavajte veliki napor i stresne situacije.

ŠKORPIJA

Postoje određena ograničenja koja morate da prihvatite u skladu sa poslovnom situacijom u kojoj se nalazite. Na stepen vašeg uspjeha utiče i odnos sa saradnicima, nemojte dozvoliti da vas neko nepravedno kažnjava. Pokušavate da razumijete svog partnera, ali ne možete na najbolji način da proniknete u neke tajanstvene šifre. Nema razloga da gubite samopouzdanje zbog nečije reakcije. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.

STRIJELAC

Imate raznovrsna interesovanja, ali ne možete da se opredijelite za najbolje rješenje. U želji za ličnim dokazivanjem učinićete ono što drugi ne mogu, prevagnuće vaša ambiciozna potreba da zasjenite svoju okolinu. Previše emotivnog uzbuđenja djeluje provokativno na vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim aspiracijama. Dominacija nije uvijek i najbolji izbor. Sugestija: Važno je da pravilno usmjeravate svoju enegiju.

JARAC

Stalo vam je da promijenite sadašnje okolnosti i ne prihvatate delimične rezultate. Pozitivan stav i jaka volja djeluju podsticajno u svakom pogledu. Ali, postoji granica do koje možete da utičete na svoju okolinu. U društvu bliske osobe osjećate potrebu da izrazite neke svoje skrivene želje. Pažljivije analizirajte svog partnera kako biste procijenili najbolji momenat da zatražite to što želite. Sugestija: Prijaće vam neki vid sportske relaksacije i šetnja.

VODOLIJA

Znae da prepoznate povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da napravite dobar izbor. Možete da ostvarite spoj različitih kombinacija, koje će vam donijeti poslovni uspjeh i ličnu satisfakciju ili zadovoljstvo. Nemojte dozvoliti da se partner previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Učinite sve što je potrebno da usrećite svoju porodicu i da iskreno obradujete dragu osobu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

RIBE

Stalo vam je da ostvarite uspješne rezultate u različitim pravcima i kategorično ne odustajete od svojih poslovnih kriterijuma. Ponekad je potrebno da se dokazujete pod skoro nevjerovatnim okolnostima, ali sve je moguće kada imate dobru viziju. Emocije vas navode na dobro raspoloženje posebno kada se nalazite u blizini drage osobe. Uživajte u svom svijetu intime i nekih malih radosti. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

BONUS VIDEO: 

aloonline.ba

Najnoviji članci

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...

Izgradnju dječijih igrališta u Tešnju i Jelahu

Općinski načelnik Suad Huskić i predstavnici firmi KM gradnja doo Tešanj i Inter doo...

Možda će Vas zanimati

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...