Dnevni horoskop za 17.01.2023.

Ovan


Važno je da ispoštujete zajedničke dogovore i da ostanete dosljedni u svojim izjavama. Nema potrebe da činite nove prekršaje koji mogu da vas kompromituju u društvu kolega ili prijatelja. Partner insistira na nekim zajedničkim promjenama, morate imati dovoljno razumijevanja. Nepotrebno se opterećujete emotivnim sumnjama, jasno vam je da ne možete promijeniti nečiju odluku.

Bik

dnevni horoskop za 17.01.2023.
Ukoliko previše vjerujete u nečiju priču, očekuje vas nova zamka ili poslovno-finansijski promašaj. Sačuvajte dodatnu mjeru opreza u nepoznatim situacijama, budite umjereniji u svojim očekivanjima prema kolegama. Stalo vam je da riješite nesporazum koji imate u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se novih komplikacija. Ne budite suviše strogi prema svom partneru.

Blizanci

dnevni horoskop za 17.01.2023.
Nalazite se pred novim poslovno-finansijskim izazovom i neko vas ohrabruje da prihvatite određeni rizik. Dobro procijenite svoje mogućnosti u odnosu na realne uslove, ponekad velike želje ne mogu da se ostvare na lak način. Priželjkujete više interesantnih događaja u svom ljubavnom životu i vrlo smišljeno kreirate određene situacije u nečijem društvu. Imate dobre namjere.

Rak

dnevni horoskop za 17.01.2023.
Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak pa djelujete užurbano pred kolegama i ljudima sa kojima sarađujete. Prije nego što donesete konačnu odluku, saslušajte nečiju priču i prihvatite koristan savjet. Pridajete preveliko značenje nekim novim emotivnim događajima, ali stvari mogu da se posmatraju i na drugačiji način. Razgovarajte iskreno sa voljenom osobom.

Lav

dnevni horoskop za 17.01.2023.
Nema razloga da donosite važne odluke u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od pretpostavljenih pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocjenu o vašim postupcima ili rezultatima. Prihvatite dvosmjerni saradnički odnos, ali ne po svaku cijenu. Potrudite se da uljepšate nečije raspoloženje ili da obradujete svog partnera na neobičan način. Budite dovoljno maštoviti u idejama i odlučni u svojim namjerama.

Djevica

dnevni horoskop za 17.01.2023.
Vaše kolege imaju dobru poslovnu strategiju pa prihvatite nove ideje ili savremenija rješenja koja vode ka boljim praktičnim rezultatima. Potrebno je da osjetite sigurnost, prije nego što prihvatite nečiju ponudu. Zanemarili ste nečija osjećanja, glas savjesti vas podsjeća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom za neke nehotične propuste koje ste učinili.

Vaga

dnevni horoskop za 17.01.2023.
Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se dodatno angažujete u nekim poslovnim situacijama, budite iskreni i nemojte davati lagodna obećanja. Važno je da korektno ispunite svoj dio obaveza. Bez obzira na popularnost koju uživate kod suprotnog pola, izbjegavajte avanturu ili flertovanje sa jednom izazovnom osobom. Pokajaćete se ako precijenite svoje mogućnosti ili neka ograničenja.

Škorpija

dnevni horoskop za 17.01.2023.
Ponekad sve djeluje relativno ili neobično. Zato nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska ili bez prethodne konsultacije sa bliskim kolegama. Poslovne prilike izgledaju drugačije kada se posmatraju sa različitih aspekata. Važno je da pravilno i iskreno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Uživajte u svemu onome što imate.

Strijelac

dnevni horoskop za 17.01.2023.
Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da rješavate pitanja od zajedničkog interesa i da djelujete dovoljno efikasno. Potrebno je da povučete jasnu liniju, jer nemate dovoljno energije da se angažujete na paralelnim stranama. Imate utisak da voljena osoba ne razumije vaše namjere. Svako od vas je “priča za sebe”, ali sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem.

Jarac

dnevni horoskop za 17.01.2023.
Ne vjerujete u nečija ponovljena obećanja pa tražite ubjedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Budite promišljeniji pred kolegama. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobre namjere. Partner ne može da vam dočara sve ono što biste željeli da čujete ili vidite. Nažalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe koje priželjkujete.

Vodolija

dnevni horoskop za 17.01.2023.
Ukoliko vam je teško da ostvarite svoje poslovne namjere, nemojte očekivati nemoguće rješenje već zatražite nečije dodatno razumijevanje. Nema razloga da prikrivate istinu o stvarima koje postaju očigledne. Potrebna vam je partnerova podrška u različitim situacijama. Nečija pitanja u vama sve češće podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosjećaj. Izbjegavajte neumjerenost.

Ribe

dnevni horoskop za 17.01.2023.
Bez obzira na vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu početnu procjenu. Potrebno je da korigujete svoje prvobitne stavove u dogovoru sa bliskim kolegama. Suviše brinete bez razloga. Partner trenutno ne želi da vam povjerava svoje misli ili neke planove. Budite dovoljno strpljivi i taktični, prije ili kasnije shvatićete na koji način možete da riješite problem koji imate.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Najnoviji članci

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...

Izgradnju dječijih igrališta u Tešnju i Jelahu

Općinski načelnik Suad Huskić i predstavnici firmi KM gradnja doo Tešanj i Inter doo...

Možda će Vas zanimati

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...