Dnevni horoskop za 16.12.2022.

Contents

Ovan


Intuicija se može pokazati izuzetno vrijednom kada je u pitanju teška situacija. Poznajete sva pravila, znate sve odgovarajuće metode koje su vam potrebne, ali današnja situacija će zahtijevati da se više oslonite na osjećanja nego na pravila i logiku. Mislite o tome kao o novom alatu koji vam je na raspolaganju kada morate da izvučete najviše iz bilo koje situacije.

Bik


Neki trač o prijatelju, koji je nedavno započeno novu vezu, danas će stići do vas. To će možda predstavljati za vas iznenađenje, jer tako nešto niste očekivali od te osobe. Biće vam drago, jer želite da je vaš prijatelj srećan. Nemojte se plašiti da je pozovete i da zamolite da vam ispriča sve o tome. To će biti pravo zadovoljstvo za oboje!

Blizanci


Manje promjene na finansijskom planu mogu da vam učine današnji dan divnim. Možda ste otkrili grešku na bankovnom računu u vašu korist, možda vam je neko vratio dug ili ste dobili velikodušan poklon. Štogod da je u pitanju, vjerovatno će vam omogućiti kupovinu koju ste mislili da odložite za neko vrijeme. Uživajte!

Rak


Danas se osjećate kao da će vam glava eksplodirati koliko je puna ideja i koliko brzo upija sve što čujete. Ako ste studirali nešto ili učili nešto novo, koncepti koji vam prije nisu imali smisla sada će vam iznenada biti jasni. Zapisujte sve, jer čak i slon ne bi mogao da zapamti ovoliku količinu novih ideja i otkrića!

Lav


Uspomene i emocije, koje ste duboko zatrpali, mogle bi vas iznenaditi danas. U početku možda nećete moći da shvatite sve ovo. Ova sjećanja mogu vam izgledati nebitna za vaš trenutni život. Ipak, razmislite malo i otkrićete zašto ih se baš sada prisjećate. Otpustite sve blokade koje su ih kočile i možda će se desiti bitna promjena u vašem životu.

Djevica


Možda će danas prijateljstvo prerasti u nešto drugo. Neko koga poznajete, ali nikad niste razmišljali o njemu kao potencijalnom ljubavniku, može iznenada pokazati interesovanje i vi možda odgovorite. Da li želite nešto da uradite po tom pitanju ili ne, zavisi u potpunosti od vas. Okolnosti i ljudi se mijenjaju. Razmislite dobro prije nego što otpišete ovu osobu.

Vaga


Promjene u radnim uslovima mogu dovesti do pozitivnih promjena. Možda ste promijenili sto, kancelariju, sprat. Štogod da je u pitanju, smanjiće nivo stresa koji osjećate u posljednje vrijeme. Sjedite pored prozora, gdje možete da gledate napolje – to vam može pomoći da napunite baterije i budete produktivniji.

Škorpija


Neka ideja ili saznanje, koje ste stekli danas, napraviće značajnu razliku u projektu na kojem trenutno radite. Prijatelj ili partner vam može dosta pomoći oko toga. Trenutno interesovanje može krenuti neočekivanim tokom. Štogod da se desi, osjećate se inspirativno. Nemojte biti iznenađeni izuzetnim kvalitetom vašeg rada.

Strijelac


Izliječene traume mogu se iznenada vratiti danas, možda kroz kontakt sa nekim ko vas je poznavao u tom periodu vašeg života. Nemojte biti iznenađeni ako se prolije nekoliko suza. To je sasvim normalna reakcija. Možda ćete se i smijati svemu. Kada se sve završi, izvedite prijatelja na piće i razgovor, to će vas razvedriti i pomoći da lakše zaspite.

Jarac


Danas možete čuti odlične vijesti, možda od drage osobe. Možda se tiče vašeg odnosa ili možda uključuje neku situaciju vezanu za vašu voljenu osobu. Ova vijest vas može osloboditi pritiska koji ste osjećali i pomoći vam da dalje razvijete vašu vezu. Ne paničite i nemojte previše analizirati novonastalu situaciju. Pratite svoje srce.

Vodolija


Da li ste radili previše da biste povećali vaše prihode? Ako jeste, rezultati će se konačno ukazati. Povećanje prihoda uglavnom donosi i povećanje rada, ali u vašem slučaju, možda ćete moći da se malo opustite i oslobodite nagomilanog stresa i napetosti. Zahvalite se svojoj srećnoj zvijezdi i napravite planove za svoje slobodno vreme.

Ribe


Danas se osjećate posebno privlačno, romantično i seksi. Bilo trenutni ili potencijalni partner će vam pokloniti puno pažnje i željeće da napravi planove koji uključuju i vas. Možda je to upravo ono što vam je bilo potrebno, jer su posljednjih par dana bili teški. Izađite iz kuće i provedite se malo. Svakom je potrebno malo zabave i opuštanja u životu.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

MINISTRI U VLADI ZDK I POLICIJSKI KOMESAR POSJETILI POVRATNICU LJEPOSAVU PETKOVIĆ

Ljeposavu Petković, povratnicu u Stošnicu kod Vozuće, koju su u srijedu navečer...

Finansijski horoskop za 2024. godinu

Neke će čekati i rast karijere i povećanje plate, dok će drugi dobiti neočekivanu...

Možda će Vas zanimati

MINISTRI U VLADI ZDK I POLICIJSKI KOMESAR POSJETILI POVRATNICU LJEPOSAVU PETKOVIĆ

Ljeposavu Petković, povratnicu u Stošnicu kod Vozuće, koju su u srijedu navečer...

Finansijski horoskop za 2024. godinu

Neke će čekati i rast karijere i povećanje plate, dok će drugi dobiti neočekivanu...