Dnevni horoskop za 06.12.2022.

Contents

Ovan


Bilo kakve promjene, kao što su selidba, građevinski radovi ili uređivanje enterijera trajaće duže od planiranog i povećati troškove. Mlađi Ovnovi biće obuzeti željom za osamostaljenjem i razmatrati mogućnosti koje su im dostupne. Nemojte donositi brzoplete odluke koje će vam naštetiti, samo da biste nekome dokazali da ste u pravu.

Bik


Promjene koje se događaju u vama podstaknuće vas da na nov način pristupite ljudima ili problemima. Tražićete uzroke i otkrivati zanimljivosti. Nećete zapostaviti ni privatni život. Optimizam i pozitivno raspoloženje unijećete u ljubavnu vezu, nečim novim razveseliti partnera i više uživati u onome što posjedujete.

Blizanci


Iako ste suočeni s raznim problemima, energija kojom raspolažete omogućiće vam njihovo lako rješavanje. Bićete uporni, ali nemojte biti nagli. Odmjerite postupke kako ne biste izazvali nečiju ljutnju. Mnogo ćete raditi, ali ćete uspjeti naplatiti svoj rad. U ljubavi ćete lakše postići ono što želite ako partneru otvoreno kažete šta očekujete od njega.

Rak


Porast radne energije i entuzijazma ubrzaće ostvarenje poslovnih i novčanih ambicija. Odlično ćete podnositi fizičke napore pa je dan pogodan za sportska takmičenja, adaptaciju stana, čišćenje i uređivanje životnog prostora. Uz pomoć vještog prijatelja, otklonićete kvar uređaja ili pronaći namještaj po povoljnoj cijeni.

Lav


U dobroj ste intelektualnoj formi, ali bilo bi dobro da pripazite na zdravlje i izbjegavate iscrpljivanje. Izbjegavajte velika ulaganja i rizične poduhvate. Povucite se gdje se osjećate najsigurnije i ne upuštajte se u porodične rasprave. Ako imate simpatiju, skrivaćete prave emocije, jer niste sigurni koliko je druga strana zainteresovana za vas.

Djevica


S lakoćom obavljate poslove, kontaktirate s ljudima i bavite se stvarima koje vam čine zadovoljstvo. Imaćete odlične reakcije pa biste u različitim situacijama mogli iskazati svoju spretnost. Uticaćete na druge, podstaknuti nekoga na djelovanje ili razmišljanje. Ne odbijajte razgovor uz kafu s prijateljem, jer ćete dobiti važne informacije.

Vaga


Neke stvari više nećete moći prećutati, a ni praviti se da ih ne vidite. Razgovor u četiri oka, s bračnim partnerom, pomogao bi da rasvijetlite nesporazume. Na poslu bi bilo dobro podijeliti obaveze. Nemojte sve raditi sami, a one koji pokušavaju svoje dužnosti prebaciti na vaša leđa, jednostavno ignorišite.

Škorpija


Ako ste u poslovnom ili privatnom životu bili isključeni ili odsutni, uspjećete nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Posvetićete se bližnjima. Ako obavljate poslove u nekom drugom mjestu, mogli biste sklopiti dugoročnu saradnju. Nezaposlenima bi mogla biti ponuđena prekvalifikacija.

Strijelac


Obnovite kontakte s dragim ljudima. Organizujte večernje druženje ili izađite na neko zanimljivo mjesto. Uprkos mnoštvu obaveza, pronaći ćete vremena za zajedničke porodične trenutke i igru s najmlađima. Dobro ćete plivati u poslovnim vodama, posebno ako ste na početku novog projekta ili saradnje.

Jarac


Moguće su blokade ili smetnje u emotivnom razumijevanju i iskazivanju potreba. Partner neće imati vremena ili sluha za vaše promjene raspoloženja. Izvor problema biće odgoj djece, novac ili vaš preuveličan osjećaj usamljenosti i zanemarenosti. Ne donosite odluke na svoju ruku, poslušajte šta partner ima za reći.

Vodolija


Bićete britki, ali će vam nedostajati strpljenja i diplomatskih vještina. Ljudi i događaji biće vam daleko zanimljiviji od poslovnih zadataka. Upijajte nova saznanja, ali ne zaboravite ispuniti obaveze. Dešavanja na ljubavnom planu natjeraće vas na suočavanje sa stvarnošću i donošenje važnih odluka.

Ribe


Predstoji vam uspjeh u većini onoga što namjeravate preduzeti i u ljubavnom i u poslovnom životu. Mogli biste se zbližiti s osobom čiji vas pogledi na život motivišu i pokreću, dok će veze i brakove osvježiti srećni događaji. Ako imate ljubavnih problema, dan je odličan za pokušaj pomirenja sa simpatijom.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

MINISTRI U VLADI ZDK I POLICIJSKI KOMESAR POSJETILI POVRATNICU LJEPOSAVU PETKOVIĆ

Ljeposavu Petković, povratnicu u Stošnicu kod Vozuće, koju su u srijedu navečer...

Finansijski horoskop za 2024. godinu

Neke će čekati i rast karijere i povećanje plate, dok će drugi dobiti neočekivanu...

Možda će Vas zanimati

MINISTRI U VLADI ZDK I POLICIJSKI KOMESAR POSJETILI POVRATNICU LJEPOSAVU PETKOVIĆ

Ljeposavu Petković, povratnicu u Stošnicu kod Vozuće, koju su u srijedu navečer...

Finansijski horoskop za 2024. godinu

Neke će čekati i rast karijere i povećanje plate, dok će drugi dobiti neočekivanu...