ASTROLOGIJA OTKRIVA: Koje žene su lavice u krevetu?

1. Škorpija
Nije važno da li su žene u znaku Škorpije mlade, stare, debele ili mršave. One su jednostavno najbolje u krevetu. Uz njih možete da ostvarite sve svoje maštarije o kojima ste ikad sanjali. S njom vam nikada neće biti dosadno – aktivna je i uvijek spremna za nove stvari.

2. Strijelac
Strast je drugi naziv za pripadnicu ovog znaka. Iako vas sigurno ispunjavaju na svim područjima, te su vam odlični životni saputnik, žene rođene u znaku Strijelca su „lavice u krevetu“. S njima nikada neće biti dosadno jer vole da isprobavaju razne stvari u se*su. Budite sretni ako se nađete s njima u krevetu.

3. Ovan
Veoma su dobre u se*su, a što je najvažnije – tačno znaju šta žele. Znaju da zadovolje i sebe i partnera. Neki tvrde da su žene rođene u znaku Ovna najseksepilnije u Zodijaku. Ona želi da bude obožavana, što je zapravo lako jer je ona zaista vrijedna vašeg vremena.

4. Lav
Iz nekog razloga, Lavice su mnogo se*sualnije od Lavova. Neki kažu zbog toga jer nisu toliko lijene. Pokazuju veliko zanimanje za svog partnera i žele da mu ugode. Svjesne su da mogu da vam pruže „poseban“ užitak, a dobar provod s njima je zagarantovan.

5. Vaga
Nije samo odlična u krevetu, već je i izuzetna osoba. Čak i dok vodi ljubav pokušava da bude obzirna i nježna, a ako partner od nje zahtijeva, može da bude i vrlo strastvena, aktivna i otvorena za razne opcije.

6. Vodolija
S ovom ženom možete „očekivati neočekivano“ jer njene fantazije nemaju granica. Ako pomisli da je se*sualni život dosadan, znaće odlično da ga „začini“. Voli igranje uloga i se*si kostime. Na vama je da date ideju, a razvoj priče prepustite njoj. Nećete zažaliti.

7. Blizanci
Pripadnicama ovog znaka se*s nije toliko važan pa mu ne pridaju veliku pažnju. No, kada je zaista osvojite, vidjećete kakav je „manijak“ u krevetu. Ipak, nemojte često očekivati zagrljaje i nježne riječi.

8. Bik
Kod pripadnica ovog znaka, najvažnije je znati trik – se*s s njom biće odličan, samo morate da ga inicirate kad je raspoložena. Tada postaje divlja u krevetu, a trebaće vam snage da je „ukrotite“. S njom možete da proživite nezaboravne trenutke, ali budite strpljivi.

9. Ribe
Ako vam se sviđaju partneri koji ne vole puno da rade, nego samo leže, Ribe su idealne žene za vas. Tokom se*sa, imaju osjećaj kao da partneru čine uslugu. Uz sve to, ona jedva čeka da se*s završi.

10. Jarac
Njoj je najvažniji raspored, tako da nemojte očekivati spontanost. Se*s se događa kada joj raspored to dozvoljava, a nemojte misliti da možete da je „ulovite“ u trenutku u kojem vi to želite. Ona će vam reći kako trenutno ima puno posla i pronaći drugi termin za se*s.

11. Rak
One su uvijek spremne za priču, a problem nastaje kad počnu da pričaju tokom se*sa. Tada ne pričaju „prljave stvari“, već započinju razgovor. Ne odustaju od svog nauma i ne razumiju u čemu je problem.

12. Djevice
Djevice će uvijek svom partneru pronaći zamjerku. Stalno kritikuju, a takve su i za vrijeme se*sa. One često ne mogu da pronađu ništa dobro u svom partneru.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Najnoviji članci

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...

Izgradnju dječijih igrališta u Tešnju i Jelahu

Općinski načelnik Suad Huskić i predstavnici firmi KM gradnja doo Tešanj i Inter doo...

Možda će Vas zanimati

Pizzerija Fontana prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta ” Jedan...

TURSKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2024. GODINU

OvanProljeće vam obećava radosne promjene. Svjetlost proljećnog sunca osvjetliće sve što je bilo potisnuto...