ASTRO PROFIL VAŠE SVEKRVE Kakva će njegova mama biti prema vama?

Taj nezaobilazni, često i ključni „sastojak“ veze ili braka, pojavljuje se kad se najmanje nadate, tu je uvijek kad ne treba i obrnuto. Pročitajte astrološki profil vaše svekrve, možda će vam sinuti neka ideja kako možete da joj „doskočite“, odnosno kako da smirite strasti i uskladite odnos sa njom.

Kad svekrvica Lavica uđe u vaš život, sva vaša prava će ostati pred vratima. Nemojte da se povlačite – ako vas jednom stavi pod „čizmu“ tamo ćete biti zauvek

OVAN (21. mart – 20. april)

Kao prvi astrološki znak, tako i u životu svog djeteta želi da u svemu ostane prva i najbolja – zauvek. Ona je stalno u pokretu i poluratnom stanju. Strašno voli da naređuje, pa kad se iskalili na mužu i djeci, na red ćete doći i vi. Tu nema pomoći.

Savjet: Sa njom je najbolje da se borite tako što ništa nećete svvhatiti ozbiljno, a posle njenog izlaganja uvijek dodajte nešto ironično. Ne podvijajte rep.

BIK (21. april – 20. maj)

Ona je nevjerovatna opasnost za ljude tankih živaca. U sve voli da „gura nos“, savjetovaće o svemu – hrani, oblačenju, novcu, pa i seksu. Stalno će vam govoriti da voli sve što volite i vi, a onda će iza vaših leđa raditi po svome. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni za milimetar.

Savjet: Protiv nje je najbolja taktika: ne popuštati i nadati se da će njena snaga trajati kraće od vaše.

BLIZANAC (21. maj – 20. jun)

Ova žena ima neumornu jezičinu i u stanju je da izbezumi svakoga. Prvo se lukavo pritaji, snimi situaciju, uoči vaše bolne tačke, a onda se obrušava na vas. Voli da se miješa u apsolutno svaki aspekt vašega života. S druge strane, na nju se nikada ne možete osloniti.

Savjet: Od nje nikada nećete dobiti savjet kako se čisti i sprema, pere i kuva. Za nju je kuća samo gomila problema, pa o njima ne želi da sluša. Ako joj budete nametali ove teme, velika je vjerovatnoća da ćete se sve manje družiti.

RAK (21. jun – 22. jul)

Ispod nježne majčinske slike svekrve rođene u znaku Raka krije se možda jedan od najstrašnijih likova u Zodijaku. S njom zaista nema šale! Gdje ona hoda, tu trava ne raste. Svekrva će sa sinom imati poseban odnos – kao iz Hičkokovog filma „Ptice“. Tako da ste udajom, osim muža, definitivno dobili i svekrvu.

Savjet: Protiv ove „napasti“ najlakše je da se izborite tako što ćete pridobijeti njeno povjerenje. Tada počnite da radite po svome.

LAV (23. jul – 22. avgust)

U slučaju svekrve Lavice možete samo gorko plakati. Kad ona uđe u vaš život, vaša prava će ostati pred vratima. Ona ne pita, ona naređuje. Oštrim korakom ide naprijed i ne osvrće se na vas. Ipak, za utjehu je da ona to ne radi iz pakosti – to je njena priroda. Zato se nikako ne povlačite – ako vas jednom stavi pod „čizmu“ tamo ćete biti zauvijek.

Savjet: Odmah se oduprite i oštro branite svoje stavove. To će joj biti znak da sa vama, ipak, treba malo drugačije da se ponaša.

DJEVICA (23. avgust – 22. septembar)

S njom nikada nije lako. Ona je tako pedantna, čista i precizna, da vas već nakon 7 dana zajedničkog života boli glava. Ako se brzo ne odselite, gotovi ste. Srećom, ima urođenu diskreciju, pa neće previše zabadati nos u vaše stvari. Ali, ako ona smatra da treba da se umiješa(a to je često) nećete moći ništa: piće vam krv na slamku. I što je najčudnije, s vremenom ćete i sami povjerovati u njene reči. Ona plete mrežu oko vas i na kraju sve dovede pod svoje kriterijime.

Savjet: Jedini lijek protiv nje je da ste dovoljno daleko – na Novom Zelandu, na primjer.

VAGA (23. septembar – 22. oktobar)

Ova svekrva je jedna od najprofinjenijih, ali i najperfidnijih u Zodijaku. Uvijek je doterana, našminkana i spremna za izložbu. Na vama će primjetiti da ste „nekako neuredni“ i da o njenom sinu ne vodite baš previše računa.

Savjet: Ignorišite njene nove kostime, a na novu frizuru nemojte se ni okrenuti.

ŠKORPIJA(23. oktobar – 22. novembar)

Sa svekrvama rođenima u znaku Škorpije nije lako. Na trenutke je nježna i hoće da pomogne, a ima trenutaka kada ruši sve pred sobom. Neće poštedjeti ni vlastitog sina, a kamoli vas koji joj niste niko i ništa.

Savjet: Sa njom morate biti ili prijatelj ili neprijatelj, ali je daleko bolje da budete prvo, jer se u suprotnom vaš inat nikako neće završiti srećno.

STRELAC (23. novembar – 21. decembar)

Sa njom nikada neće biti dosadno. Može beskrajno dugo da prepričava dogodovštine iz cijelog svijeta. Ali, će znati kad treba da prestane jer cijeni i vašu slobodu. Ima razvijen osjećaj pravde.

Savjet: Za borbu protiv nje morate biti pravi psiholog. Obzirom da su one vesele i nasmijane i svijet doživljavaju kao radost, slobodu i sreću, pričajte joj o užasima i gadostima u svijetu.

JARAC (22. decembar – 19. januar)

Ona je jak, težak i uporan protivnik. Uglavnom je nepobjediva. Teško ćete joj naći slabu tačku. A kad vam u životu zaista zatreba pomoć, ona će priskočiti prva i jednostavnim savjetima rešiti problem. Ona je mudra.

Savjet: Ako želite da je porazite uznemirite je. Primjetite da loše izgleda i da vam se čini da s njom nešto nije u redu. To će je uzdrmati.

VODOLIJA (20. januar – 18. februar)

Svekrve Vodolije su pravi veseljaci. Njima je sve svejedno i ne mare puno za red i zakon. Neće se baš držati reda u svojoj kući, ali će nered kod vas uvijek primjetiti. Više je zanimaju problemi južnoafričkih vjeverica, nego što će sutra da kuva. Za nju je najvažnija sloboda.

Savjet: Nemojte da joj smetate i vaši odnosi će biti jako dobri. Ako namrjevate da je odaljite od sebe, morate se opredjeliti za hladni rat. Njeno oružje su histerija i hladan intelekt.

RIBA (19. februar – 20. mart)

Kada u kući imate svekrvu u znaku Riba, onda možete reći da ste opasno nagrabusili. Toliko je razmazila svoje dijete, da će ono i sada, kada je odraslo i u braku, zahtjevati majčinsku njegu – i to od vas! Zahvaljujući svekrvi Ribi, vi imate muža koji se ponaša kao razmaženo derište, hoće doručak u krevet, uvijek ispeglanu odjeću i uredan ormar.

Savjet: Ako živite zajedno mora te postati njena kopija. Sve će morati biti lijepo i skladno da bi njen sinčić bio kao kralj na prestolu. Ako želite da je se riješite, ostaćete i bez bračnog partnera.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

POGLEDAJTE ŠTA VAS OČEKUJE DANAS Dnevni horoskop za 4. decembar

Ovan otvorenog uma, Bik strastven, Blizancima prija samoća, Rak spreman za ljubav, Lavu treba...

Dnevni horoskop za 04.12.2023.

Ovan Ako se bavite pisanjem ili nekim drugim kreativnim radom, danas ćete biti umorni, blokirani...

NEDJELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. DECEMBRA Bik spreman za “veliki zalogaj”, Lav na strogom oprezu

Pročitajte nedjeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine i saznajte šta vam zvijezde...

Dnevni horoskop za 03.12.2023.

Ovan Nećete biti zadovoljni razvojem ljubavne veze. Partner će očekivati da se odreknete nekih svojih...

Možda će Vas zanimati

POGLEDAJTE ŠTA VAS OČEKUJE DANAS Dnevni horoskop za 4. decembar

Ovan otvorenog uma, Bik strastven, Blizancima prija samoća, Rak spreman za ljubav, Lavu treba...

Dnevni horoskop za 04.12.2023.

Ovan Ako se bavite pisanjem ili nekim drugim kreativnim radom, danas ćete biti umorni, blokirani...

NEDJELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. DECEMBRA Bik spreman za “veliki zalogaj”, Lav na strogom oprezu

Pročitajte nedjeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine i saznajte šta vam zvijezde...