Žene rođene u ovim znacima su najgore supruge

Škorpija

Žena Škorpija će sigurno izvući ono najbolje u vama. Ova žena će od vas zahtijevati više nego što ćete moći da date. Ona će vam pokazati svoj potencijal. Kao se*sualni partner, obožavaćete je. Ali budite oprezni, biti sa ženom škorpijom nije nimalo lako.

Djevica

Morate biti stvoreni za ulogu supružnika ako želite da se oženite Djevicom. Ima sjajan osjećaj za ono što je dobro, a još bolji osjećaj za ono što je loše. Ponekad je najbolje reći joj: „Da, draga“. Ovo nije šala. Ako želite da iskoristite njene nevjerovatne sposobnosti da vas voli i obožava, onda se morate naviknuti da joj povlađujete. Ako vaš brak traje kao takav, onda već znate dogovor.

Lav

Kada žene Lavice daju, daju sve što imaju, i veoma su poštene. Ono na šta treba obratiti pažnju je njeno raspoloženje. Njeni usponi i padovi su poznati, a ako ne dobije ono što želi, mršti se i žestoko kritikuje. Nikada neće stati, a da prethodno ne dobije ono što želi. Ili će biti po njenom, ili neće biti uopšte.

Ovan

Žene Ovan su popularne, lijepe i divne. Veoma je lako zaljubiti se u takvu ženu. Ona je samouvjerena i sposobna. Kao supruga, ona je nevjerovatno odana, ali očekuje nagradu za tu lojalnost, a ako se to ne desi ostaviće vas. Ona je prava žena vatre koja ostavlja pepeo za sobom ako je razočarana.

Strijelac

Ako želite da nikada ne znate na čemu ste, onda oženite ženu Strijelca. Više žele slobodu nego obavezu, a iako namjeravaju da budu odane i pažljive u braku, daleko ih više zanimaju neki sopstveni planovi. Ove žene su divni partneri, sve dok stvari idu njihovim tokom.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

Dnevni horoskop za 02.04.2023.

Ovan Ni u jednom trenutku neće vam biti dosadno. Podjednako ćete uživati u samoći, kao...

Dnevni horoskop za 01.04.2023.

Ovan Životne okolnosti i situacije više će vas dovoditi u vezu s ljudima koji će...

KŠCZ USVOJIO PLAN UTROŠKA BUDŽETSKIH SREDSTAVA I POSEBNE NAKNADE ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE ZA 2023. GODINE

Kantonalni štab civilne zaštite (KŠCZ) Zeničko-dobojskog kantona na svojoj 32. sjednici, kojom...

Možda će Vas zanimati

Dnevni horoskop za 02.04.2023.

Ovan Ni u jednom trenutku neće vam biti dosadno. Podjednako ćete uživati u samoći, kao...

Dnevni horoskop za 01.04.2023.

Ovan Životne okolnosti i situacije više će vas dovoditi u vezu s ljudima koji će...