PRAVA LJUBAV NIJE SLUČAJNA Brojevi otkrivaju vašu srodnu dušu

Vaš lični broj predstavljen je u zbiru vašeg datuma rođenja. Lični broj predstavlja vašu osobnost, životne odabire i put kojim koračate kroz život, a ujedno će vam otkriti koliko ste kompatibilni s partnerom te koje osobe, odnosno brojeve bi trebalo da izbjegavate, a s kojima biste mogli ostvariti harmoničnu vezu.

Izračunajte svoj lični broj, a potom partnerov. Ovaj numerološki test otkriće vam jeste li kao par predodređeni za uspješan bračni i ljubavni život.

Broj 1 – Vođa

Vaša snaga: Rođeni ste lider. Kroz život stremite najvišim pozicijama. Ambiciozni ste, hrabri, imate snažnu volju. Snažno ćete se usprotiviti ograničavanju i sputavanju. Baš kao što govori izgled vašeg broja, hodate uspravno, ponosno i uvijek morate u svemu biti prvi i najbolji.

Vaša slabost: Tvrdoglavi ste, ponekad i sebični, neskloni kompromisima, što može negativno uticati na vaš ljubavni odnos. U vezi ste zahtjevni, ljubomorni i nestrpljivi. Niste stvoreni da živite u skladu s pravilima i tuđim očekivanjima.

Kompatibilni partneri: Najbolji partneri su vam 3 i 5. Dopustiće vam da budete ono što jeste, prihvatiće vas bez zadrške i uvažiti međusobne različitosti. S brojem 1 možete ostvariti strastvenu, ali kratku vezu. Nježna i diplomatična 2 biće vam velika podrška, ali bolje ćete se složiti u poslu, nego u ljubavi.

Broj 2 – Posrednik

Vaša snaga: Usmjereni ste na ispunjenje tuđih potreba, velikodušni ste i odani. Lako opraštate i imate mnogo razumijevanja za druge ljude. Dok nezapaženo djelujete iz sjene, vi ste Mata Hari koja razoružava druge špijune svojom laskavošću i nježnom snagom uvjeravanja.

Vaša slabost: Previše dajete, a premalo tražite za sebe, što može biti iscrpljujuće i stvoriti neravnotežu u odnosu s partnerom. Kada se naučite izboriti za sebe i svoje potrebe, postaćete zadovoljniji u odnosu. Skloni ste igranju igrica i manipulacijama kako biste testirali partnerovu zainteresovanost.

Kompatibilni partneri: Harmoničan odnos ostvarićete sa vizionarskim duhom broja 8 i humanitarnim brojem 9. S osobom rođenom pod brojem 8 možete jednako dobro sarađivati i kao poslovni partneri. Privlači vas broj 5, ali možda vas razočara njegova slobodoljubiva priroda koja se ne voli ni na šta obavezivati.

Broj 3 – Komunikolog

Vaša snaga: Šarmantni ste, komunikativni, kreativni i uvijek gladni znanja. Imate gotovo magičan učinak na druge i lako privlačite ljude u svoju blizinu. Posjedujete zavidne društvene vještine. Bitno vam je izraziti ono što osjećate, a život bez ljubavi za vas je nezamisliv.

Vaša slabost: Morate odrasti, osloboditi se zavisnosti od nekih ljudi, samostalno odlučivati te naučiti preuzimati odgovornost za svoje postupke. Doza narcizma i potrebe da uvijek budete u centru pažnje može biti kamen spoticanja u bliskim odnosima.

Kompatibilni partneri: Odvažnost i pustolovnost osoba pod brojem 5 probudiće vaše emocije, dok će introvertirani i mistični broj 7 unijeti u vaš život emocionalnu dubinu i obožavanje. Broj 2 će vam oprostiti nepromišljene i djetinjaste odluke i ugrijati vam srce svojom dobrotom.

Broj 4 – Učitelj

Vaša snaga: U ljubavi težite stabilnosti. Bitni su vam porodica, karijera, materijalna sigurnost i topli dom u koji se vraćate nakon napornog radnog dana. Nerado privlačite pažnju drugih, djelujete tiho i povučeno, ali hrabro branite svoju teritoriju od svega što je ugrožava.

Vaša slabost: Nerado se upuštate u rizik, a život vam često može biti monoton i predvidljiv ako se ne usudite iskoračiti van zone sigurnosti. Moralni ste i imate čvrsta uvjerenja od kojih ne odustajete bez obzira na to koliko zbog toga imali problema.

Kompatibilni partneri: Broj 1 je dobar odabir za vas, ima snagu i dosljednost koju tražite kod partnera. Dobar je i broj 8, uvijek usmjeren prema cilju, disciplinovan i organizovan, kao i što ste sami, pa ćete lako uspostaviti odnos povjerenja. Za prodicu i brak odgovora vam i broj 6, s osobom pod tim brojem možete imati puno djece.

Broj 5 – Ljubitelj slobode

Vaša snaga: Dinamični ste, energični, uvijek u pokretu i nekoj akciji. U vezi tražite emotivnog i strastvenog partnera. Energija vam je poput vihora koji će vašeg partnera baciti na koljena. Privlačni ste i neprestano težite novim iskustvima i istraživačkim pohodima.

Vaša slabost: Sve vam brzo dosadi. Kada u vezi izblijede početna strast i zanos, brzo gubite interes za partnera. Nedostaju vam usidrenje, stalnost, svjesnost o tome da se u svaki odnos mora ulagati da bi opstao i odolio zubu vremena koji ga nagriza.

Kompatibilni partneri: Osoba čiji je lični broj 1 rasplamsaće vašu znatiželju i maštu svojim odvažnim i samouvjerenim stavom. Zaštitnički raspoložen i uvijek spreman na odricanje u ime ljubavi, broj 6 razgaliće vam dušu. Odnos s osobom vašeg ličnog broja 5, biće strastven i uvijek zanimljiv.

Broj 6 – Pomagač

Vaša snaga: Saosjećajni ste, odgovorni, znate voljeti, trudite se razumjeti druge ljude i prihvatiti različitosti. Toplina doma, djeca i porodica vaše su najveće vrijednosti. Volite podučavati i pomagati drugima, posebno djeci, starijim i nemoćnim osobama.

Vaša slabost: Previše ste zaštitnički prema onima koje volite, često sumnjičavi, pretjerano zabrinuti i skloni čestim promjenama raspoloženja. Iz ljubomore ste sposobni učiniti svašta. Ljubav vam puno znači, ali teško joj se prepuštate otvorenog srca.

Kompatibilni partneri: Pravi ste srećnici! Vi ste jedini broj koji je kompatibilan sa svim ostalim brojevima. Vaša potreba da se žrtvujete u ime ljubavi sigurnosna je mreža kojom su obavijeni vaši bliski odnosi. S brojem 2 uživate u razmjeni nježnosti, s brojem 9 stvarate bliskost i povezanost, a najmanje ćete se složiti sa brojem 5 i brojem 3.

Broj 7 – Istraživač

Vaša snaga: Intuitivni ste, introspektivni, puno razmišljate i uvijek ste u potrazi za istinskim smislom života. Vezani ste uz prošlost, često se vraćate bivšim ljubavima i nije vam do površnih avantura. Težite ozbiljnoj vezi koja će vam pružiti osjećaj sigurnosti i zaštićenosti.

Vaša slabost: Nesigurni ste, nepovjerljivi i teško se emocionalno otvarate. Nije vam lako prići, djelujete distancirano i nezainteresovano, pa osoba kojoj se svidite ima težak zadatak. Da bi uspostavila kontakt s vama, mora srušiti vaše odbrambene zidove.

Kompatibilni partneri: Potreban vam je partner koji će vas osvojiti svojim intelektom i dati vam dovoljno prostora. Kreativni broj 3 podsticaće vašu maštovitost i širiti vam životne horizonte, dok će vas intelektualna oštrina broja 5 držati budnima jer s njim nikad nećete znati šta donosi sutra.

Broj 8 – Moćnik

Vaša snaga: Vaši kriterijumi su uvijek visoki, kako u poslu, tako i u ljubavi. Imate visoke kriterijume koje nije jednostavno zadovoljiti. Realni ste, ozbiljni, usmjereni na materijalna postignuća i dobro procjenjujete druge ljude.

Vaša slabost: Sklonost kontroli i samokontroli kao i osjećajna nesigurnost blokiraju ostvarenje i življenje ljubavne sreće. Više opuštenosti i prepuštenosti životnim zbivanjima približiće vas osjećaju zadovoljstva. Tada ćete dopustiti nekome da vas usreći.

Kompatibilni partneri: Pošto ste u vezi skloni dominaciji nemate baš puno izbora. Potreban vam je prilagodljiv i podložan partner, pa ćete se najbolje složiti sa brojem 2 koji će znati izaći na kraj s vašim egom, kao i s brojem 6 koji će učiniti sve kako bi vas usrećio, jer vaša sreća je i njegova sreća.

Broj 9 – Humanitarac

Vaša snaga: Velikodušni ste, timski ste igrač, a porodica i voljene osobe vaši su prioriteti. Uvijek ste tu kada bližnjima zatreba pomoć. Romantični ste, skloni idealizovanju stvarnosti. Teško otpuštate neke vezanosti i onda kada znate da vam to šteti.

Vaša slabost: Želite li biti uspješniji u onome što radite, te zadovoljniji svojim bliskim odnosima, treba da budete fokusirani i ne dopustiti da vam se energija razleti na više strana jer onda niste nigdje. Skloni ste nostalgiji i teško zaboravljate bivše ljubavi. Niste otvoreni, skrivate svoju ranjivost.

Kompatibilni partneri: Intuitivni i emotivni broj 2 uspješno će izaći na kraj s vašim odbrambenim štitovima i probiti se do vašeg ranjivog srca. Sa brojem 3 možete uspješno dijeliti umjetničke i kreativne sklonosti, a duhovitost vašeg izabranika vama će biti neodoljiva. Osoba broja 6 imaće razumijevanja za vašu društvenost i idealističan svjetonazor.

Lični broj

Lični broj izračunajte tako da saberete svoj datum, mjesec i godinu rođenja, a ako ste dobili višecifreni broj, sabiranjem ga pretvorite u jednocifreni.

Primjer za rođene 17.12.1983. 1+7+1+2+1+9+8+3 = 32, 3+2 = 5

Vaš lični broj je 5. Identičan postupak primijenite i na partnerove podatke o rođenju, a potom u tekstu koji slijedi pronađite opis brojeva koji će vam otkriti jeste li numerološki srodne duše.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

Zarada novca na 7 načina od online poslova do zanata

Postoji mnogo načina da se ostvari zarada novca. Od pokretanja vlastitog biznisa, investiranja novca, kao...

Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2023. godine

Ovo je mjesec kada nam je jesen u punom jeku, smjena hladnog i toplijeg...

PUN MJESEC OTKRIVA TAJNE I ISPUNJAVA ŽELJE Veliki znak sa neba dobijaju 3 znaka horoskopa

Pun Mjesec koji se na nebu ukazao 4. juna 2023. godineima mistične i magične...

Možda će Vas zanimati

Zarada novca na 7 načina od online poslova do zanata

Postoji mnogo načina da se ostvari zarada novca. Od pokretanja vlastitog biznisa, investiranja novca, kao...

Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2023. godine

Ovo je mjesec kada nam je jesen u punom jeku, smjena hladnog i toplijeg...

PUN MJESEC OTKRIVA TAJNE I ISPUNJAVA ŽELJE Veliki znak sa neba dobijaju 3 znaka horoskopa

Pun Mjesec koji se na nebu ukazao 4. juna 2023. godineima mistične i magične...