Ovo su najzahtjevnije žene horoskopa

Ribe

One su najteži i najzahtjevniji znak horoskopa, apsolutni rekorderi u disciplini „teško osvajanje”. Žene Ribe su veoma hladne, zamišljene, zaljubljene u sebe i kao da nisu sa ovog svijeta. Dakle, čovjek mora da ih osvaja na poseban način, ali kako tačno – niko ne zna. Ako je zainteresovana, žena Riba će izaći sa muškarcem na sastanak, ali je sasvim moguće da će on „zamahnuti repom i nestati u okeanu”. Riba voli da se igra sa svojim osvajačima, kao mačka sa mišem, i ovo je njena omiljena zabava.

Vaga

Apsolutno je nemoguće osvojiti Vagu bez osnovnih kvaliteta – dobrog obrazovanja, odličnog vaspitanja, razvijenog osjećaja za lijepe stvari, harizme. Takođe, muškarac koji želi da šarmira Vagu ne smije da bude isti kao svi njeni prethodni udvarači. Mora da se izdvaja po nečemu. Muškarac koji namjerava da osvoji ovu ljepoticu mora da stoji ispod njenog balkona i da sačeka da ona odluči da li joj je uopšte potreban ili ne.

Blizanci

Nervozni Blizanci su umalo stigli do bronzane medalje. Žena Blizanac je spremna za dublje veze samo ako je iskreno zainteresovana. Muškarac bi mogao da je osvoji pričom i zanimljivim temama. Potreban joj je elokventan muškarac koji će u priču uključiti sarkazam, cinizam i crni humor. A onda će, naravno, odlučiti da li je on dovoljno dobar za nju.

Vodolija

Ove dame zaista vole da izlaze sa udvaračima, da idu u pozorište, šetaju, smiju se njihovim šalama. Sve je ovo potpuno iskreno i nema ni najmanje laži. Međutim, ni posijle svega ovoga neće htjeti da spava sa muškarcem, sve dok on ne zadobije njeno povjerenje.

Jarac

Čak i ako joj donesete zmajevu glavu na tacni, ova princezu nećete osvojiti ako nemate ozbiljnu namjeru. Ova žena iskreno želi – „živjeli su srectno do kraja života“.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

Dnevni horoskop za 26.03.2023.

Ovan Osjećaćete se bezvoljno. Ako su tome uzrok ljubavni problemi, osamite se barem na jedan sat...

KURTIĆ (Ferida) FAHRUDIN-FAHRO

Javljamo rodbini, komšijama, prijateljima i poznanicima da je KURTIĆ...

Dnevni horoskop za 25.03.2023.

Ovan Strah vašeg partnera, da vas ne izgubi, nagnaće ga da vam pokloni nešto što volite...

Možda će Vas zanimati

Dnevni horoskop za 26.03.2023.

Ovan Osjećaćete se bezvoljno. Ako su tome uzrok ljubavni problemi, osamite se barem na jedan sat...

KURTIĆ (Ferida) FAHRUDIN-FAHRO

Javljamo rodbini, komšijama, prijateljima i poznanicima da je KURTIĆ...