Ovo su najgore svekrve prema horoskopu

Strijelac

Žena Strijelac može biti bezobrazna kada se osjeća nesigurno. Dakle, ako vam je tašta ili svekrva Strijelac, može izazivati probleme u vašem braku. Dajte joj malo ljubavi i gledajte kako se toksično ponašanje mijenja. A ako je zanemarite, pazite!

NJeno ponašanje se može pogoršati jer bi mogla da uživa u napetosti između njenog djeteta i partnera. Ona će vaše sukobe tretirati kao svoju pobjedu odnosno ljubav svog sina prema njoj što je apsolutni nonsens na koji ne smije nasjedati. Budite pažljivi prema njoj i nikada nećete imati problem.

Jarac

Iako jarčevi nisu otvoreno agresivni, istina je da oni uživaju u svađama i trzavicama. Od svekrve Jarca ne očekujete da će ikada stati na vašu stranu, da će vas ikada zaštititi ili biti oslonac.

Žene Jarčevi su opsjednute ljubavlju svojih sinova prema njima i teško će se oduprijeti takmičenju sa svekrvom. Upecate li se u ovu igri, izgubili ste u strartu jer jednostavno, u pitanju su sasvim suprotne vrste lljubavi.

Ribe

Od pasivno-agresivnih sklonosti do durenja satima, to su Ribe. Sa druge strane, ovo je obično vrlo miran horoskopski znak i ne stvara probleme osim ako ih ne isprovocirate. Dakle, ako vam je svekrva ili tašta u ovom horoskopskom znaku i pravi probleme, vjerovatno se osjeća omalovaženo.

NJenu naklonost ćete zadobiti sitnim znacima pažnje i vremenom koje ćete posvetiti njenom mišljenju. Suštinski, ona može biti sasvim bezopasna.

Lav

Majke u ovom horoskopskom znaku žele svu pažnju svoje djece samo za sebe. Tako da ako vam je svekrva ili tašta Lav, i vidi da provodite puno vremena sa partnerom, vjerovatno je ljubomorna.

U takvim slučajevima neke Lavice su u stanju da izazivaju sukobe u braku svoje djece a kako pričamo o Lavu, to ne govorimo o razmiricama i debatama već o ozbiljnim svađama. U slučaju da vam je svekrva Lavica, najbolje je držati se na što većoj distanci.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

Dnevni horoskop za 02.04.2023.

Ovan Ni u jednom trenutku neće vam biti dosadno. Podjednako ćete uživati u samoći, kao...

Dnevni horoskop za 01.04.2023.

Ovan Životne okolnosti i situacije više će vas dovoditi u vezu s ljudima koji će...

KŠCZ USVOJIO PLAN UTROŠKA BUDŽETSKIH SREDSTAVA I POSEBNE NAKNADE ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE ZA 2023. GODINE

Kantonalni štab civilne zaštite (KŠCZ) Zeničko-dobojskog kantona na svojoj 32. sjednici, kojom...

Možda će Vas zanimati

Dnevni horoskop za 02.04.2023.

Ovan Ni u jednom trenutku neće vam biti dosadno. Podjednako ćete uživati u samoći, kao...

Dnevni horoskop za 01.04.2023.

Ovan Životne okolnosti i situacije više će vas dovoditi u vezu s ljudima koji će...