OSTVARI SVE ŠTO NAUMI! Ovo je ubjedljivo najuporniji znak u horoskopu

U pitanju je Jarac.

Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrijednosti, jarac je prvi. Ovaj praktičan znak voli da se pozabavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno posjeduje nezavisnost koja mu omogućava značajan napredak kako na ličnom planu tako i na poslovnom.

Jarac je zemljani znak preopterećen sigurnošću. Kao i za ostale zemljane znake bika i djevicu, za Jarca su najveće životne vrednosti tradicija, porodica i sve ostale stvari koji će činiti život disciplinovanim i u nekom redu. Jarac je majstor u samokontroli i ima potencijala da bude odličan lider ili menadžer dokle god je u sferi biznisa.

Saturn je vladajuća planeta jarca i planeta poznata po zabranama i ograničenjima. Ova planeta pomaže da se sve apstraktne ideje konkretizuju i sprovedu u djelo, zato jarac preuzima odgovornost i navodi nas da se ponašamo odraslo. Uticaj Saturna čini jarčeve praktičnim, pa je neretko da štede novac za budućnost i ulažu težak rad da bi ostvarili svoje planove. Majstori su u povlačenju konaca i dokazivanju da su samo oni u pravu.

Jarac ili koza, dovoljno objašnjava koliko ovaj znak ume da bude tvrdoglav. U svojim namjerama su u stanju da se popnu i na najvišu planinu. Trude se da samo svojim iskustvom stignu na vrh, ali njihova ozbiljnost i nezavisnost čini ih preduzimljivim čega god se late.

Slabe tačke su im zubi i kosti, pa da bi osigurali zdravlje tokom života moraju redovno ići na preglede ovih organa.

Problem može nastati kada je jarac prinuđen da sa svojim saradnicima bude jako blizak. Teško mu pada da prihvata tuđe različitosti, pa u takvim situacijama ima potrebu da ljude kontroliše ili im nametne njegove tradicionalističke vrijednosti. U njihovoj je prirodi da misle kako su jedini koji znaju da riješe neki problem, ali moraju da nauče kako da oproste drugima, da im dozvole da budu ono što jesu i da prestanu da ih osuđuju. Najsrećniji su ako se tako ponašaju.

Ljubav i seks

Jarac je najčešće ozbiljan ljubavnik, koji voli da radi stvari lagano i temeljno. Osobe rođene u znaku jarca kroz vezu prolaze korak po korak, nisu pristalice bezglavog prepuštanja. Malo riječi puno akcije karakterišu ovaj znak. Dijela su ono čime izražava svoja osjećanja. Široke ruke, ne ustručavaju se da potroše veliki novac na fantastičan noćni provod. Uvijek su iskreni i čistog srca.

Prijatelji i porodica

Kombinujući snažan razum i humor, jarac će Vam biti nevjerovatan kompanjon. Za prijatelje biraju iskrene i odane osobe, kao i istomišljenike kada su u pitanju radne vrijednosti. Ne postoje granice kada su u pitanju prijatelji i porodica. Poštovalac tradicije po prirodi, jarac ništa više ne voli od praznika, kada okupi prijatelje i porodicu na jedno mjesto uz pregršt aktivnosti. Sklonost da nema veliki krug prijatelja uslovljava da prijatelji moraju biti doslijedni i iskreni. Izlivi emocija nisu česta pojava kod jarca, uvijek će prije osjećanja izraziti kroz djela.

Karijera i novac

„Ambicija“ je ključna riječ za ovaj znak, a „koristim“ ključni izraz. Jarac posjeduje pravi talenat za pronalaženje pravih alata kako za posao tako i za dolaženje do njega. Polaženje sa dna ljestvice neće uplašiti jarca, samo će ga podstaći na naporan rad kako bi napredovao.

Pored toga što postavlja visoke standarde za sebe, iskrenost, istrajnost i posvećenost čine ga odličnim menadžerom. Lojalnost i spremnost na naporan rad su osobine koje jarac veoma ceni, kako kod sebe tako i kod osoba iz njegovog okruženja. Poslovi u menadžmentu, finansijama, školstvu i nekretninama su odličan izbor za ovaj znak.

Snalažljivi jarac veoma dobro upravlja svojim vremenom i novcem. S vremena na vrijeme jarac se može vidjeti kako troši svoj teško stečen novac na zabavne stvari, ali racinalnost ide ruku pod ruku sa ovim znakom, tako da je on najskloniji praktičnom trošenju novca. Multifunkcionalne stvari su nešto što definitivno favorizuje.

Okruženje Pozitivno radno okruženje, urbana okruženja sa kulturom i stilom, bilo gdje, gdje je zadužen za nešto.

Osobine: Snaga

Odgovoran, dobar menadžer, disciplinovan, odlična samokontrola. Slabosti

„Sve znam“ , ne prašta, snishodljiv, očekuje najgore. Harizmatične oznake

Srednje građe, prilično mekani. Voli

Porodicu, tradiciju, kvalitet izrade, potcenjen položaj, muziku. Ne sviđa mu se

U nekom momentu ne voli ništa.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

Dnevni horoskop za 02.04.2023.

Ovan Ni u jednom trenutku neće vam biti dosadno. Podjednako ćete uživati u samoći, kao...

Dnevni horoskop za 01.04.2023.

Ovan Životne okolnosti i situacije više će vas dovoditi u vezu s ljudima koji će...

KŠCZ USVOJIO PLAN UTROŠKA BUDŽETSKIH SREDSTAVA I POSEBNE NAKNADE ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE ZA 2023. GODINE

Kantonalni štab civilne zaštite (KŠCZ) Zeničko-dobojskog kantona na svojoj 32. sjednici, kojom...

Možda će Vas zanimati

Dnevni horoskop za 02.04.2023.

Ovan Ni u jednom trenutku neće vam biti dosadno. Podjednako ćete uživati u samoći, kao...

Dnevni horoskop za 01.04.2023.

Ovan Životne okolnosti i situacije više će vas dovoditi u vezu s ljudima koji će...