NJIMA JE PREVARA U KRVI Ovi znaci Zodijaka varaju iz dosade

Svi čeznemo za pronalaskom nekoga ko će nas voljeti i s kim ćemo moći da zasnujemo stabilnu i po mogućnosti dugotrajnu vezu.

Nekim ljudima je prirodno biti odan onome koga vole, ali postoje i drugi tipovi ljudi, oni koji ne uspijevaju da održe obećanja o vječnoj ljubavi.

Svi se ponekad nađemo pred iskušenjem, ali ljudi rođeni u ovim znacima najčešće varaju svoje partnere…

Ovan

Ovnovi su toliko šarmantni da im je nemoguće odoljeti. Kada nekoga žele da zavedu, neće odustati dok ga ne osvoje. Obasipaće ga pažnjom i komplimentima, obećaće mu brda i doline, ali s vremenom njihov partner počinje da shvata da dobija sve manje pažnje. Ovnovi gube zanimanje za partnera čim ga osvoje, a tada njihovu pažnju zaokupljuje neko drugi. Po prirodi su lovci pa uvijek traže novi plen.

Lav

Lavovi se na prvi pogled čine idealnim partnerima jer su galantni, pažljivi i romantični prema onome koga vole. Preduzimaju sve što mogu kako bi ga zadovoljili i pobrinuli se da mu ništa ne nedostaje. Međutim, njihova predanost obično traje samo dok im novi potencijalni partner ne zapne za oko. Osvajači su po prirodi pa im je teško ostati vjeran jednoj osobi, čak i ako je iskreno vole.

Škorpija

Škorpije u životu vodi strast i upravo je zbog toga nerealno od njih očekivati da budu vjerni u vezi. Kada se zaljube, voljenog će obasipati pažnjom, intenzivnim emocijama i obećanjima o vječnoj ljubavi. Iako to iskreno misle u tom trenutku, lako posrnu kada sretnu nekoga ko im je zagolicao maštu. Ne grize ih savjest kada prevare jer je to za njih najčešće samo zadovoljavanje tjelesnih poriva.

Ribe

Pripadnici ovog znaka žive u svom svijetu mašte i imaju nerealna očekivanja po pitanju ljubavi i romantike. Ako im postane dosadno u vezi, lako ih može očarati šarmantni udvarač koji će ih obasipati komplimentima. Najčešće varaju kada situacija u vezi postane teška i kada se osjećaju preopterećeno problemima. Tada im vanbračni flert postane idealan način bijega od svakodnevice.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

Dnevni horoskop za 24.03.2023.

Ovan Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu...

Školski šahovski turnir – JU Mješovita srednja škola Tešanj

22. marta u prostorijama škole Vijeće...

Možda će Vas zanimati

Dnevni horoskop za 24.03.2023.

Ovan Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu...

Školski šahovski turnir – JU Mješovita srednja škola Tešanj

22. marta u prostorijama škole Vijeće...