IMATE DVA ILI VIŠE ISTIH BROJEVA U DATUMU ROĐENJA? Saznajte objašnjenja numerologa za svaku cifru

Brojevi mogu biti povezani sa karakterom i raznim simbolima. U numerologiji se poseban akcenat stavlja na brojeve koji su u našem datumu rođenja, na osnovu skojeg se računa i naš lični broj.

Ali, šta znači kada se isti brojevi ponavljaju u datumu rođenja?

Ako u datumu rođenja imate četiri identična broja, to se može smatrati posebnim znakom i simbolom. Isti brojevi mogu biti poređani jedan za drugim ili na različitim mjestima. Postoje i slučajevi kada se nekome datum rođenja sastoji samo do dva broja koja se ponavljaju u jednom datumu – na primer: 19.11.1999.

Ukoliko vi u datumu rođenja imate dva ili više istih brojeva , evo šta to znači prema numerolozima:

Jedinica – Ako u datumu rođenja imate četiri ili više jedinica, onda možete biti sigurni da svakako morate tražiti sreću u komunikaciji sa ljudima. Najverovatnije, vaša sudbina je porodica. Treba da brinete o voljenima i trudite se da ostvarite dobre međusobne odnose. Prisustvo više jedinica u datumu rođenja sugeriše da ne treba da odustanete od svojioh snova, već da istrajete.

Dvojka – Broj 2, koji se ponavlja četiri ili više puta, ukazuje na to da osoba sa takvim datumom rođenja treba da traži sebe u ovom životu, oslanjajući se na intuiciju. Takva osoba apsolutno definitivno ima neku višu svrhu koju mora da nauči. Moguće je da je to pomaganje drugim ljudima u odnosima ili pružanje podrške onima kojima je potrebna pomoć u teškom periodu njihovog života. Takvi susreti sa takvim ljudima treba da se dešavaju automatski.

Trojka – Ovo je veoma moćan broj. Ako u datumu rođenja imate više trojki, to ukazuje na snažnu energiju. Vaši snovi se mogu ostvariti dovoljno brzo, posebno ako verujete u njihovo ostvarenje i voljni ste da preduzmete akciju. Nažalost, ako nemate ni zrno vere, a glava vam je puna sumnji i strahova, rezultat će biti suprotan.

Četvorka – Broj 4, koji se pojavljuje najmanje četiri puta u vašem datumu rođenja, odličan je pokazatelj da vaša ličnost, duša i karakter imaju sve što vam je potrebno da biste mogli da postanete ono što želite. Vi ste osoba koja može postati uspešna u bilo kom pravcu – u razvoju, u poslu, stvaralaštvu i tako dalje.

Petica – Broj pet ukazuje na vašu smirenost, kao i na neku vrstu dualnosti. U vama se neprestano bore dve suštine i dva moćna početka, ali ovo nije dobro protiv zla, već umerenost protiv impulsivnosti. Vaš život je poput tobogana, ali sve se može promeniti u trenu ako sebi postavite krajnji cilj i počnete da sledite svoj san, sledeći zdrav razum.

Šestica – Četiri ili više šestica u vašem datumu rođenja mogu ukazivati na izvanredan um, karakter, dušu. Vi ste zaista jedinstveni, čak i ako to još niste u potpunosti razumeli i niste shvatili svu dubinu svojih razlika. Ovo nije ni loše ni dobro. Iskoristite svoju posebnost i talente kako biste poboljšali svoj i živote drugih ljudi.

Sedmica – Sedam je broj sreće. Zato prisustvo više takvih brojeva u vašem datumu rođenja ukazuje na to da ste izuzetno srećna osoba. Čak i ako ne mislite da ste baš srećni, optimizam se vrati i možete odmah da vidite pozitivniju sliku sveta. Cenite ono što imate i naučite da budete zahvalni.

Osam – Broj 8, ponovljen četiri više puta u vašem datumu rođenja, ukazuje na to da se najviše fokusirate na dom. Možda ste posebno uspešni u oblastima finansija i posla, ali vam je važno da uspostavite balans sa porodičnim životom. Osmica je simbol beskonačnosti, pa je ponekad potrebno da se odvojite od misli o novcu i razmislite o nematerijalnim stvarima – sitnicama koje život znače.

Devetka – Ako u vašem datumu rođenja ima više devetki, to sugeriše da vaš uspeh ne zavisi uglavnom od slučajnosti, već od vaše motivacije. Trebalo bi da zapamtite da uvek možete pronaći korist u onome što je na prvi pogled nepovoljno. Imate mnogo energije i snage, aktivirajte se i iskoristite to za unapređenje života.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

Dnevni horoskop za 24.03.2023.

Ovan Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu...

Školski šahovski turnir – JU Mješovita srednja škola Tešanj

22. marta u prostorijama škole Vijeće...

Možda će Vas zanimati

Dnevni horoskop za 24.03.2023.

Ovan Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu...

Školski šahovski turnir – JU Mješovita srednja škola Tešanj

22. marta u prostorijama škole Vijeće...