Dnevni horoskop za 30.12.2022.

Contents

Ovan


Ako partner odluči da vam se povjeri, poslušajte ga, ma koliko biste razgovor najradije izbjegli. Ukoliko druga strana osujeti da umanjujete značaj problema koji ga muče, mogao bi se uvrijediti i sasvim povući u sebe. Ne gubite vrijeme na poslove koji iziskuju zahtjevniji angažman, jer ćete stati na pola puta i shvatiti da je to prevelik zalogaj za vas.

Bik


Bićete puni kreativne i pokretačke energije koja će vas voditi prema novim životnim iskustvima. Putovanja, telefonski pozivi i slučajni susreti donose razlog za veselje. I na ljubavnom planu vas očekuju srećni trenuci. Partner će intuitivno osjetiti šta vam je potrebno, a ako ste sami, neko će se posebno potruditi oko vas.

Blizanci


Odnosi sa starijim članovima porodice ili bračnim partnerom zahtijevaće povećan oprez. Ako rješavate porodična pitanja vezana za nasljedstvo i podjelu imovine, nemojte nestrpljivošću potencirati svađe. Ukoliko planirate odlazak u kupovinu, odredite limit troškova i kupujte planski. Partner će vas oko nečega kritikovati, a vi ćete mu ljutito uzvratiti.

Rak


Težićete novim iskustvima, a rutina i sve što je uobičajeno biće vam mrsko. Na trenutke ćete se pitati šta vas veže za partnera i kako usuglasiti vaše karakterne različitosti. Ipak, to će biti prolazno neraspoloženje pa će vas takve misli brzo napustiti. Izbjegavajte ulaganja i troškove. Pripazite da ne izgubite novčanik ili dokumente.

Lav


Posao će zahtijevati povećani angažman, a neki će morati raditi i prekovremeno. Dobro ćete se snaći na sceni, na ispitima i pred grupom ljudi, a tremu ćete uspješno savladati. Odgovaraće vam popodnevni odmor, lagana šetnja s kućnim ljubimcem i opuštanje uz čitanje ili bavljenje hobijem.

Djevica


Bićete društveni pa ćete, nakon radnog vremena, rado otići s kolegama na kafu. Intuicija, ali i šarm, biće vaši saveznici u ljubavnim stvarima. Ukoliko u većem društvu upoznate privlačnu osobu, postoje ogromne šanse da ćete se uskoro zbližiti. Veče biste mogli predodrediti kulturnom uzdizanju te otići u pozorište ili na izložbu slika.

Vaga


Bićete brzopleti i neobjektivni. Zanemarivaćete stvarne propuste, a previđati one najbitnije. U poslu ćete se osjećati sputano, posebno ako ste nečiji pomoćnik, pripravnik ili asistent. Bićete nezadovoljni postojećim stanjem u ljubavnom životu. Željećete nešto promijeniti, ali druga strana neće reagovati na željeni način.

Škorpija


Mogli biste skrenuti pažnju na sebe neobičnim, ali originalnim, odjevnim kombinacijama. Istaknućete ono najljepše na sebi, vrlo hrabro i provokativno. Mobilni telefon će vam često zvoniti, a primaćete i mnogo poruka. Ako se želite zabaviti sa prijateljima, nećete pogriješiti ukoliko odete na mjesta na kojima još niste bili.

Strijelac


Dan je povoljan za one koji žele obaviti poslovanje s bankom, vratiti dugove ili podići zajam. S osmijehom ćete propratiti ostvarenje sve većeg sklada s partnerom. Ipak, nemojte se prebrzo opustiti, jer još ima situacija koje niste riješili do kraja. Veliku pažnju posvetićete spoljašnjem izgledu, što neće proći nezapaženo.

Jarac


Iskoriste sve što vam se pruža, bez mnogo razmišljanja. Potrudite se da obnovite staru vezu ili uspostavite skladan odnos s bračnim partnerom. Smirenošću i ljubaznošću oduševićete ljude koji će boraviti u vašem društvu. Mnogi će se diviti vašoj mirnoći i sklonosti da na logičan način rješavate svoje i tuđe probleme.

Vodolija


Poslovne obaveze biće stresne, iako ćete se dobro snalaziti. Ipak, pred kraj radnog vremena ćete osjetiti umor. Partner će nametati svoja mišljenja i prekidati vas u pola rečenice, kada pokušate iznijeti svoj stav. To će vas iznervirati pa ćete se povući u mir svoje sobe. Razgovor sa starijom ženom podstaknuće vas da joj se povjerite.

Ribe


Neće vam nedostajati energije i kreativnosti, a ambicija će vam biti u porastu uprkos otežanim okolnostima. Donijećete bitne odluke koje se tiču i karijere i porodice. Neke ćete odmah i ostvariti, a one teže i važnije još neko vrijeme analizirati. Ako se nađete u nekom društvu, spontano započeta komunikacija biće uvod u lijepo prijateljstvo.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

Veliki godišnji horoskop za Bika: Uspjeh stiže pod jednim uslovom, a srce nalazi onog pravog

Pročitajte godišnji horoskop za Bika i saznajte šta vam 2024. godina donosi kada su u pitanju ljubav, zdravlje...

Dnevni horoskop za 02.12.2023.

Ovan Vaše psihičke sposobnosti, mašta i intuicija će biti na veoma visokom nivou. Energija kojom...

Provjerite da li je tačno: Numerologija otkriva koliko ćete djece imati

Prije svega, morate saznati svoj sudbinski broj. Da biste to učinili, saberite sve brojeve...

PREMIJER PIVIĆ NA SVEČANOJ AKADEMIJI U TEŠNJU: TREĆI KORPUS JE BIO NESALOMLJIV BEDEM CILJEVIMA AGRESORA ...

Centralni program obilježavanja 31. godišnjice formiranja Trećeg korpusa Armije Republike Bosne i...

Možda će Vas zanimati

Veliki godišnji horoskop za Bika: Uspjeh stiže pod jednim uslovom, a srce nalazi onog pravog

Pročitajte godišnji horoskop za Bika i saznajte šta vam 2024. godina donosi kada su u pitanju ljubav, zdravlje...

Dnevni horoskop za 02.12.2023.

Ovan Vaše psihičke sposobnosti, mašta i intuicija će biti na veoma visokom nivou. Energija kojom...

Provjerite da li je tačno: Numerologija otkriva koliko ćete djece imati

Prije svega, morate saznati svoj sudbinski broj. Da biste to učinili, saberite sve brojeve...