Dnevni horoskop za 27.12.2022.

Contents

Ovan


Poslovne okolnosti ići će vam naruku, a šefovi biti zadovoljni vašim učincima. Bićete u stalnom pokretu, žuriti na sastanke i spretno, iako ne i bez teškoća, savladavati obaveze. Planete vas vode u ljubavne pobjede, ali vas u istinskom prepoznavanju sreće sprečava sumnjičavost. Oprez je u svemu dobrodošao, ali nemojte pretjerivati.

Bik


Izlazite iz stresnog razdoblja. Ali, trebaće proći još neko vrijeme prije nego se dobri događaji zahuktaju. Ljubavni život bitno će se poboljšati, iako je moguće da ćete zbog poslovnog stresa biti netrpeljivi prema partneru. Ako ste mlađi, potreba za promjenom biće istaknuta. Prijatelji i partner neće moći pratiti vaš ritam.

Blizanci


Teško vam je realno sagledati kolege, ali čvrsti ste i odlučni. Energično ćete se suprotstaviti svima koji vas napadaju. Teškoće u najbližem okruženju razbiće vam neke iluzije. Igrajte nasigurno, ustrajte u stvarima koje vas jačaju. Ukoliko potpisujete dokumente ili ulazite u parnice, dva puta provjerite šta vam je činiti.

Rak


Istaknuto polje novca pridonijeće porastu vaših materijalnih apetita. Bolje ćete zarađivati, a na vidiku su i neki honorarni poslovi koji će popraviti vašu novčanu situaciju. Mogli biste doznati neke stvari o partneru koje vam se neće svidjeti. Ali čak iako dobijene informacije podrže vaše sumnje, ne zalijećite se sa zaključcima.

Lav


Imaćete mogućnost da utičete na neke ljude ili situacije pa ne odgađajte bitne razgovore. Kreativnost i originalnost biće vam na visokom nivou pa ćete moguće probleme rješavati vrlo spretno. Ljubavni život donosi nova uzbuđenja, ali sve se još uvijek odvija platonski. Ne brzajte, neka vrijeme uradi svoje.

Djevica


Ukoliko adaptirate svoj životni prostor, izvodićete razne kombinacije ne biste li prošli što jeftinije. Ipak pripazite kako se, na kraju, ne bi dogodilo da ste majstore preskupo platili. Ljubavni odnosi biće poremećeni obostranom ljubomorom. Da biste ostvarili što bolji sklad, pomoći će vam veća popustljivost i prihvatanje partnerovih mana.

Vaga


S više zanimanja učestvovaćete u javnom i kulturnom životu. Mnogo ćete čitati i posjećivati internet portale koji se tiču umjetnosti. Dan je pogodan za sve koji pohađaju kurseve ili se bave medijima. Šef bi vam mogao pružiti priliku da se okušate u novim projektima ili će vam ponuditi mogućnost odlaska na usavršavanje.

Škorpija


Na pragu ste velikih odluka koje će odrediti pravac vašeg ljubavnog odnosa. Partner bi vas mogao staviti pred gotov čin i tražiti da se izjasnite glede zajedničke budućnosti. Biće mu važno da zna može li na vas računati. Dobre vijesti nekima od vas stižu na finansijskom planu. Mogući su dobici od starih zasluga ili uspješno vraćen dug.

Strijelac


Nešto bi se moglo jako brzo odigrati, bilo da je to željeno zaposlenje, odlazak na značajan put ili uspješno ulaganje. Ako ste u braku ili imate vezu, potrudite se da podignete vaš odnos na viši nivo i pretvorite vezu u nešto više od pritiska odgovornosti. Energiju nemojte trošiti na svađe nego na pomirenje, ljubav i nježnosti.

Jarac


Pokušajte što manje razmišljati o greškama ili o nečemu što ste propustili. Griža savjesti je zadnje što vam treba. Za ljubavnog partnera bićete nedokučivi. Možda u vama otkrije neku novu osobinu ili manu pa će biti iznenađen kako mu je to sve vrijeme promicalo. Pripazite na zdravlje i pazite se u saobraćaju.

Vodolija


Iako će vaše aktivnosti biti u većoj mjeri usmjerene na posao, novac i obrazovanje, to ne znači da nećete razmišljati i o ljubavi. Upravo suprotno – mogli biste donijeti važne ljubavne odluke. Osjećaćete da je kucnuo trenutak da riješite problematične situacije, raščistite odnose s nekim ljudima i postavite temelje za predstojeće sedmice.

Ribe


Bićete osjetljivi i zatvoreni u sebe, a zbog neraspoloženja teško će vam pasti tuđe brige i problemi. Ma koliko se trudili, bližnji neće lako dokučiti šta želite i osjećate. Nemojte držati sve u sebi, otvoreno kažite s čim niste zadovoljni. Ne preuzimajte na sebe veće obaveze – godiće vam tiho okruženje, čak i potpuna izolacija od ljudi.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

Veliki godišnji horoskop za Bika: Uspjeh stiže pod jednim uslovom, a srce nalazi onog pravog

Pročitajte godišnji horoskop za Bika i saznajte šta vam 2024. godina donosi kada su u pitanju ljubav, zdravlje...

Dnevni horoskop za 02.12.2023.

Ovan Vaše psihičke sposobnosti, mašta i intuicija će biti na veoma visokom nivou. Energija kojom...

Provjerite da li je tačno: Numerologija otkriva koliko ćete djece imati

Prije svega, morate saznati svoj sudbinski broj. Da biste to učinili, saberite sve brojeve...

PREMIJER PIVIĆ NA SVEČANOJ AKADEMIJI U TEŠNJU: TREĆI KORPUS JE BIO NESALOMLJIV BEDEM CILJEVIMA AGRESORA ...

Centralni program obilježavanja 31. godišnjice formiranja Trećeg korpusa Armije Republike Bosne i...

Možda će Vas zanimati

Veliki godišnji horoskop za Bika: Uspjeh stiže pod jednim uslovom, a srce nalazi onog pravog

Pročitajte godišnji horoskop za Bika i saznajte šta vam 2024. godina donosi kada su u pitanju ljubav, zdravlje...

Dnevni horoskop za 02.12.2023.

Ovan Vaše psihičke sposobnosti, mašta i intuicija će biti na veoma visokom nivou. Energija kojom...

Provjerite da li je tačno: Numerologija otkriva koliko ćete djece imati

Prije svega, morate saznati svoj sudbinski broj. Da biste to učinili, saberite sve brojeve...