Dnevni horoskop za 20.11.2023.

Contents

Ovan


Jasan cilj i brižljivo osmišljena strategija djelovanja obilježiće vaše akcije. Bilo da se radi o ljubavnom ili poslovnom životu, znaćete šta želite i kako to postići. Razmišljaćete o razmještaju ili kupovini namještaja radi estetike ili funkcionalnosti prostora. Pri tome će doći do sukoba volje i karakternih razlika ukućana.

Bik


Više ćete se truditi kako biste pronašli čvrsto uporište i riješili probleme iz prošlosti. Mogli biste pokazati nemarnost u praktičnim pitanjima i lakomisleno raspolagati novcem. Izbjegnite zamijeranje s pojedincima na radnom mjestu, a naročito s nadređenima. Čuvajte se nesmotrenosti i brzopletosti.

Blizanci


Vaša sumnjičavost u ljubav i vjernost partnera je pretjerana. Savjeti prijatelja će vam pomoći da smjestite svoj problem u perspektivu, ali odluke morate donositi sami! Borićete se za svoja prava i suprotstavljati osobama koje prijete vašem miru. Nećete više ćutati i zataškavati probleme. Jasno i glasno izražavaćete svoje mišljenje.

Rak


Nećete dopustiti da vas razočarenja ili prepreke obeshrabre. Kada odredite ciljeve i prioritete, biće vam lakše. Imaćete premalo vremena za sve ono što želite obaviti i ono što drugi očekuju od vas. U večernjim satima biće vam prijeko potreban odmor. Dan je odličan za one koji žele reći “ne” lošim navikama i početi živjeti zdravije.

Lav


Uspjećete u poduhvatima usmjerenim na ličnu promociju. Okolina će vaše akcije propratiti s odobravanjem. Predstavite svoje ideje na poslu i nazovite osobu koja vam se sviđa. Mjesec obasjava polje ljubavnih odnosa pa na toj relaciji danas možete doživjeti uspjeh i ugodne, romantične trenutke.

Djevica


Suzdržanost će biti najbolji način zaštite od dosadnih i napornih ljudi. Mnogi će vam ići na živce, sve će vam smetati i željećete malo svog mira. Možda ste samo zasićeni poslom, obavezama ili situacijom u kući. Ukućani će vam mnogo toga zamjeriti. Mogli biste razmišljati o osiguranju doma u nekom od osiguravajućih društava.

Vaga


Kontakti s rođacima postaće intenzivniji. Mogao bi vas posjetiti neko ko je na proputovanju ili vas pozvati u posjetu u svoj grad ili stranu zemlju. Nemojte insistirati ako ste se uvjerili da u nekom projektu nailazite na stalan otpor. Pametnije je taj posao zasad odgoditi i pričekati bolje uslove za realizaciju. Budite strpljiviji!

Škorpija


Bolje ćete se snalaziti u individualnim poslovima, u kojima ćete biti prepušteni sami sebi, dok će timski rad nametati ograničenja i zahtijevati od vas neželjena prilagođavanja. Moguć je dodir s tuđim novcem, raspolaganje imovinom drugih ili korištenje pogodnih okolnosti.

Strijelac


Sve je na vašoj strani, ali ćete se za uspjeh morati malo pomučiti i sami. Ako nešto želite, preuzmite inicijativu kako biste to i ostvarili. Ne dopustite da vas podmetanja sa strane obeshrabre. Završite projekat koji ste započeli, ostvarite ideje o kojima razmišljate.

Jarac


Osjetićete umor, sve intenzivniju potrebu za samoćom i udaljavanjem od ljudi koji vas guše svojom ličnošću. Moraćete paziti kako komunicirate s bližnjima. Iscrpiće vas neredovna ishrana, sklonost porocima i brz način života. Moguć je veći dotok novca na vaš bankovni račun, ali rašće i troškovi pa pripazite.

Vodolija


Spretno i brzo ćete ispunjavati radne zadatke. Izvući ćete korist iz jednog razgovora, baš u trenutku kada zaključite da je sve krenulo nizbrdo. Slobodnima bi se moglo dogoditi i nešto više od nagovještaja i flerta, posebno ako su već uspostavili prijateljski kontakt sa simpatijom. Inicirajte susret, nemojte biti toliko neodlučni.

Ribe


Posegnite za strpljenjem i ne budite grubi sa saradnicima ili strankama. Ništa ne prepuštajte slučajnosti, provjerite šta potpisujete i s kim ulazite u saradnju. Pasivnost će biti razlog vaših negativnih misli. Pokušajte nešto promijeniti, probajte se više baviti sportom ili hobijima koje ste zanemarili. Okružite se ljudima s kojima volite razgovarati.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

POGLEDAJTE ŠTA VAS OČEKUJE DANAS Dnevni horoskop za 4. decembar

Ovan otvorenog uma, Bik strastven, Blizancima prija samoća, Rak spreman za ljubav, Lavu treba...

Dnevni horoskop za 04.12.2023.

Ovan Ako se bavite pisanjem ili nekim drugim kreativnim radom, danas ćete biti umorni, blokirani...

NEDJELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. DECEMBRA Bik spreman za “veliki zalogaj”, Lav na strogom oprezu

Pročitajte nedjeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine i saznajte šta vam zvijezde...

Dnevni horoskop za 03.12.2023.

Ovan Nećete biti zadovoljni razvojem ljubavne veze. Partner će očekivati da se odreknete nekih svojih...

Možda će Vas zanimati

POGLEDAJTE ŠTA VAS OČEKUJE DANAS Dnevni horoskop za 4. decembar

Ovan otvorenog uma, Bik strastven, Blizancima prija samoća, Rak spreman za ljubav, Lavu treba...

Dnevni horoskop za 04.12.2023.

Ovan Ako se bavite pisanjem ili nekim drugim kreativnim radom, danas ćete biti umorni, blokirani...

NEDJELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. DECEMBRA Bik spreman za “veliki zalogaj”, Lav na strogom oprezu

Pročitajte nedjeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine i saznajte šta vam zvijezde...