Dnevni horoskop za 10.12.2022.

Contents

Ovan


Njegujte svoju umjetničku i romantičnu stranu danas. Možda vam je i malo hladno, ali to je samo zato što ste se igrali po kiši. Ne brinite. Vaše srce i um su konačno na istoj talasnoj dužini i mnogo vam je lakše da iskažete ono što osjećate. Izađite napolje i zabavite se s društvom.

Bik


Danas je jedan od onih dana kada se osjećate kao da ste obučeni za sve prilike, a nemate gdje da odete. Ne brinite o detaljima. Pratite svoje srce i ono će vas odvesti gdje treba. Odgovor koji tražite je odmah iza ugla. Imate osjećaj kao da je blizu, ali ipak daleko. To je sasvim razumljivo. Preuzmite kontrolu nad svojom sudbinom i radite na ciljevima koje ste sebi postavili.

Blizanci


Ovo je fantastičan dan za vas. Kockice se konačno sklapaju kako treba. Nalazite se u periodu kada krećete sa novim ciklusom ljubavi i aktivnosti. Ove početne tačke su dobro osvijetljene i sada je pravo vrijeme da razmislite o tome kako želite da vas pamte ubuduće. Vaše srce i um su u potpunoj harmoniji pa ih zato iskoristite za planiranje.

Rak


Ovo je jedan od onih dana kada ne znate šta da naručite za jelo. Zvanični ste vlasnik zamagljenje glave danas. Stojite u redu razmišljajući šta da naručite i dok dođe red na vas već ste zaboravili. Emocije su vam toliko povezane u glavi da ne možete jasno ni da razmišljate. Pokušajte da se opustite uz film ili muziku.

Lav


Posjetite muzej danas, vaše srce i um su u sprezi jedno sa drugim i posebno ste osjetljivi na elemente oko vas koji koriste ta dva zajedno. Napravite poseban ugođaj sebi večeras i obavezno povedite dragu osobu ili vašeg partnera. Uživajte u dobroj hrani i piću i ne zaboravite dezert. Cijenite svijet oko sebe u svoj njegovoj ljepoti.

Djevica


Možda vam se čini kao da srce i glava rade protiv vas danas. Imate osjećaj kao da su se udružili i da vam ne daju predaha držeći vas zbunjenima. Zastanite na čas i pogledajte malo stvari iz drugog ugla. Povežite se sa svojom intuicijom, ostanite po strani i pustite druge da razmišljaju.

Vaga


Vaše raspoloženje se konstantno mijenja. Ali danas izgleda kao da ste bezbrižni i zato uživajte u lijepom raspoloženju do kraja dana. Otkrićete da možete jasnije da izrazite svoje emocije, a u isto vrijeme ste u stanju da saosjećate sa drugima. Shvatite da smo svi jedno.

Škorpija


Danas ćete imati poteškoća da uspostavite kontakt s drugima. Imaćete osjećaj kao da vam je mozak u drugoj dimenziji. Sve u životu se kreće u ciklusima pa tako i vaša interesovanja te zato potražite ono što vam je trenutno u fokusu.

Strijelac


Stvari mogu da dođu do dramatičnog vrhunca danas. Možda će vam se učiniti da je sve okrenuto protiv vas. Ovo je odličan trenutak da pronađete balans i sagledate mnogo veću perspektivu u svom životu. Ako pokušavate da shvatite gdje su vam srce i glava, pogledajte na drugu stranu – sigurno vas vode dobrim putem pa ih zato i poslušajte.

Jarac


Izađite iz ormara i pustite svojoj kreativnosti da teče slobodno danas. Imajte na umu da možda nećete imati dovoljno discipline ili predanosti da završite projekat koji ste započeli danas, ali vam zato sigurno neće faliti kreativnosti. Dopustite sebi tu slobodu i drugi će vidjeti koliko jasno možete da zasijate.

Vodolija


Danas je odličan dan za vas. Konačno ćete uspjeti da razumijete svoje emocije i način na koji one rade. Možda ćete biti posebno osjetljivi i puni ljubavi prema drugima i to će privući ljude oko vas. U mogućnosti ste da sagledate svoje emocije na racionalan i razuman način, umjesto što ste im dosad bili prepušteni na milost i nemilost.

Ribe


Možda ćete danas imati malo teži dan nego obično. Bez obzira šta radite, izgleda da nećete postizati željeni efekat. Možda je vaša neodlučnost ono što vas koči i ne dopušta vam da budete efikasniji. Vaš bezbrižan pristup stvarima vas čini lakom metom za manipulaciju. Preuzmite kontrolu nad situacijom.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR Bik u komplikacijama, Riba pred raskidom

OVANPOSAO: Nepovoljan je dan za početak novog posla ili za bilo kakve promjene. Potrudite se...

Dnevni horoskop za 01.10.2023.

Ovan Probajte da razmišljate malo razumnije, kada su u pitanju ljubav i romansa. Možda ćete...

DA LI STE MEĐU “POSEBNIMA” Ovo je 5 najluđih znakova zodijaka

VodolijaVodolija, vizionar i buntovnik Zodijaka, poznat je po svojoj ekscentričnosti i nekonvencionalnom razmišljanju. Vodolije...

podrška mladima u ključnom razdoblju njihovog života

U društvu 25 sjajnih mladih ljudi, entuzijastičnih učenika i učenica srednjih škola iz Breze,...

Možda će Vas zanimati

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR Bik u komplikacijama, Riba pred raskidom

OVANPOSAO: Nepovoljan je dan za početak novog posla ili za bilo kakve promjene. Potrudite se...

Dnevni horoskop za 01.10.2023.

Ovan Probajte da razmišljate malo razumnije, kada su u pitanju ljubav i romansa. Možda ćete...

DA LI STE MEĐU “POSEBNIMA” Ovo je 5 najluđih znakova zodijaka

VodolijaVodolija, vizionar i buntovnik Zodijaka, poznat je po svojoj ekscentričnosti i nekonvencionalnom razmišljanju. Vodolije...