Dnevni horoskop za 07.12.2022.

Contents

Ovan


Posvetite se isključivo svojim poslovima i ne rješavajte probleme onih koji to od vas ne traže. U protivnom ćete sebi na vrat natovariti tuđe brige, dok druge neće biti previše briga za vaše. U ljubavi će se nešto odvijati skriveno. Mogla bi vas privući zauzeta osoba koja će otvoreno flertovati, pokazujući ozbiljne namjere.

Bik


Novi počeci na ljubavnom planu vratiće vam samopouzdanje. Bivša simpatija nekima opet ulazi u život, ali sada nudi mnogo više nego prije. Oboje ste se u međuvremenu promijenili, što je dobar znak za nov početak. Čućete vesele novosti iz života vaših rođaka, a roditelji će se intenzivnije baviti svojom djecom.

Blizanci


Imaćete osjećaj da ste stiješnjeni obavezama i da je teret kućnih poslova potpuno pao na vaša leđa. Mlađi će biti zauzeti školskim obavezama, a partner poslom. Ako ste slobodni, mogli biste se uplesti u nejasan odnos koji vam neće donijeti unutrašnji mir. Čak štaviše, sve više ćete biti uvjereni da bi vam bilo bolje da ste sami.

Rak


Slobodni će ostavljati dobar utisak na suprotni pol, što bi mogli iskoristiti i za nešto više od avanture. Ako se bavite organizovanjem porodičnog događaja, poput vjenčanja ili zabave s više učesnika, sav će teret pasti na vaša pleća. Ipak, sposobni ste se organizovati i bez tuđe pomoći.

Lav


Krasiće vas preduzetnost pa ćete obaveze obavljati brzo i spretno. Neki saradnici pokušaće vam narušiti ugled i uvući vas u svoje intrige, ali ćete im se uspješno oduprijeti. Mala doza agresivnosti učiniće vas zanimljivima suprotnom polu pa će vas neko osvajati komplimentima.

Djevica


Bićete u svom elementu i puni samopouzdanja. Odluke ćete donositi brzo i lako i odlično ćete se snalaziti na nadređenim položajima. Ako neko ima primjedbe na vaš ljubavni izbor, nemojte im dopustiti da poljuljaju vaš osjećaj sreće. Nikome se ne trebate opravdavati ni ispovijedati. Ako mnogo radite, neophodno je da pravite češće pauze.

Vaga


Za kvalitetan rad biće vam najbitnije da imate mir i da vam niko ne visi nad glavom. Manje ćete se isticati, povremeno se pritajiti i izbjegavati veće odgovornosti. Iscrpljivaće vas naporni ljudi i njihove jadikovke pa ćete lako gubiti strpljenje. Svoje vrijeme žrtvovaćete jedino za osobe koje to prema vašem mišljenju zavređuju.

Škorpija


Dajte partneru više slobode – možda je njegov nemir uzrokovan vašom strogom kontrolom njegovih kretanja. Slobodnima će uzbudljivi susreti i iskustva povezana s putovanjem vratiti optimizam. Vaša kreativnost i smisao za organizaciju biće neupitni. Ako se bavite javnim poslom, ostvarićete zapažene nastupe.

Strijelac


Izbjegavajte brzopletost. Može vam se dogoditi da uletite u zamku vlastitih izjava i produbite nesporazume s okolinom. Ako radite na računaru, pazite da ne izgubite bitne podatke. Moguće su teškoće s dokumentima, računima ili u pravnim odnosima. Pazite da niste nešto zaboravili platiti ili prijaviti.

Jarac


Snaga vaših vizija i ideala biće sve jača. Osjećaćete kako one postaju vaše ideje vodilje. Nemojte ih ignorisati i potcjenjivati, jer vam se pruža mogućnost da ih uskoro i ostvarite, korak po korak. Ono što ne budete mogli uraditi sami, ostvarićete uz pomoć drugih. Ljubavni partner sve više se okreće prema vama, shvatajući da vas je zanemario.

Vodolija


Vaši rashodi će biti veći od prihoda. Iako planete pogoduju poslovnom i finansijskom usponu, oprez s novcem je potreban. Moguće su nepredviđene okolnosti koje bi mogle prouzrokovati gubitak i vratiti vas korak unazad pa igrajte nasigurno i izbjegavajte rizik. Partnerovu ljubomoru shvatite ozbiljno – možda za to ima razloga.

Ribe


Nećete dopustiti da se neko nepotrebno iskaljuje na vama. Ako vas druga strana ne bude razumjela, bićete spremni i na oštriji rječnik. Ljubavni život podređen je vašim sumnjama. Ako ste u dugoj vezi, ne sviđaju vam se partnerovi sve češći izlasci s društvom, a ako ste na početku veze, imaćete osjećaj da simpatija nije iskrena.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR Bik u komplikacijama, Riba pred raskidom

OVANPOSAO: Nepovoljan je dan za početak novog posla ili za bilo kakve promjene. Potrudite se...

Dnevni horoskop za 01.10.2023.

Ovan Probajte da razmišljate malo razumnije, kada su u pitanju ljubav i romansa. Možda ćete...

DA LI STE MEĐU “POSEBNIMA” Ovo je 5 najluđih znakova zodijaka

VodolijaVodolija, vizionar i buntovnik Zodijaka, poznat je po svojoj ekscentričnosti i nekonvencionalnom razmišljanju. Vodolije...

podrška mladima u ključnom razdoblju njihovog života

U društvu 25 sjajnih mladih ljudi, entuzijastičnih učenika i učenica srednjih škola iz Breze,...

Možda će Vas zanimati

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR Bik u komplikacijama, Riba pred raskidom

OVANPOSAO: Nepovoljan je dan za početak novog posla ili za bilo kakve promjene. Potrudite se...

Dnevni horoskop za 01.10.2023.

Ovan Probajte da razmišljate malo razumnije, kada su u pitanju ljubav i romansa. Možda ćete...

DA LI STE MEĐU “POSEBNIMA” Ovo je 5 najluđih znakova zodijaka

VodolijaVodolija, vizionar i buntovnik Zodijaka, poznat je po svojoj ekscentričnosti i nekonvencionalnom razmišljanju. Vodolije...