Dnevni horoskop za 07.03.2023.

Contents

Ovan


Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike. Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za izbor ili predomišljanje, ali na sreću djelujete vrlo ubjedljivo i zavodljivo. Svjesno koristite svoj šarm u pravoj mjeri.

Bik

dnevni horoskop za 07.03.2023.
Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspjeha. Računajte na nečiju podršku kada se nalazite u “kritičnim situacijama”. Zadovoljstvo koje osjećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomjeri vaše subjektivne granice u više pravaca. Uživajte u bliskom društvu.

Blizanci

dnevni horoskop za 07.03.2023.
U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvjesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspjeha ili šireg odjeka među saradnicima. Pokazaće se da trenutno imate dobru poslovnu procjenu i rješenja. Izbjegavajte reakciju na emotivne kontraste kroz koje prolazite – umijete da djelujete zbunjujuće na svog partnera čestim promjenama u mišljenju. Teško je pratiti vaš ritam.

Rak

dnevni horoskop za 07.03.2023.
Imate dovoljno iskustva da sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Razmislite, intelektualne sposobnosti su presudne u procjeni dobre poslovne prilike. Teško vas je razuvjeriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumijevanja za vaše emotivne potrebe. Nemojte nepotrebno utonuti u melanholično raspoloženje.

Lav

dnevni horoskop za 07.03.2023.
Vješto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspjeh je na vašoj strani, dok god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite. Spremni ste da učinite skoro sve što je potrebno za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu dominaciju i integritet. Umijete da budete plameniti i očekujete uvažavanje.

Djevica

dnevni horoskop za 07.03.2023.
Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite dobar način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspješnu realizaciju. Djelimična rješenja vas samo nepotrebno usporavaju i podstiču vašu nesigurnost. Očekujete više od onog što partner trenutno može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje pretjeruje u svojim očekivanjima ili koristi pogrešne izgovore.

Vaga

dnevni horoskop za 07.03.2023.
Poučeni nekim prethodnim iskustvom, sada mijenjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i ništa ne prepuštate slučaju. Važno je da ostanete dosljedni svojim ciljevima. Ostavljate utisak kao da lako mijenjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umijete da se prilagodite.

Škorpija

dnevni horoskop za 07.03.2023.
Svoju pažnju usmjeravate samo na osnovne ciljeve i pokušavate da poboljšate uslove koji su vam neophodni radi boljeg poslovnog funkcionisanja. Krajnji rezultati najviše zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Najbolje se osjećate kada dobijate svu neophodnu emotivnu pažnju koju očekujete, ali nemate jaku volju da utičete na nečije ponašanje. Lako gubite samopouzdanje.

Strijelac

dnevni horoskop za 07.03.2023.
Skoro sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspjeh vam se nalazi nadohvat ruke pa učinite sve što je potrebno da ostvarite profesionalni i lični maksimum u različitim pravcima. Ponekad ne odustajete od svojih emotivnih namjera, čak i po cijenu da svi misle drugačije ili da ne nailazite na podršku u svojoj okolini. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cijenu.

Jarac

dnevni horoskop za 07.03.2023.
Skloni ste pretjeranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su vam praktična rješenja – potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da završite sve što ste započeli. Zahtjevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste naumili da ostvarite ono što želite bez obzira na nečije rekacije koje primjećujete. Djelujete vrlo uporno.

Vodolija

dnevni horoskop za 07.03.2023.
Jasno vam je da u većini situacija nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savjet, jer postoje rješenja koja iziskuju novi kompromis. Razmjena ideja i timski rad donose bolje rezultate. Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost koju osjećate.

Ribe

dnevni horoskop za 07.03.2023.
Ne želite da neko mijenja vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima – spoj dobre intuicije i analitičke procjene donosi novi uspjeh. Umijete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate ili na nečije negodovanje. Ne pristajete na emotivne kompromise i sigurni ste u ispravnost svojih stavova.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

Dnevni horoskop za 26.03.2023.

Ovan Osjećaćete se bezvoljno. Ako su tome uzrok ljubavni problemi, osamite se barem na jedan sat...

KURTIĆ (Ferida) FAHRUDIN-FAHRO

Javljamo rodbini, komšijama, prijateljima i poznanicima da je KURTIĆ...

Dnevni horoskop za 25.03.2023.

Ovan Strah vašeg partnera, da vas ne izgubi, nagnaće ga da vam pokloni nešto što volite...

Možda će Vas zanimati

Dnevni horoskop za 26.03.2023.

Ovan Osjećaćete se bezvoljno. Ako su tome uzrok ljubavni problemi, osamite se barem na jedan sat...

KURTIĆ (Ferida) FAHRUDIN-FAHRO

Javljamo rodbini, komšijama, prijateljima i poznanicima da je KURTIĆ...