Dnevni horoskop za 01.03.2023.

Contents

Ovan


Zainteresovani ste za neke skrivene informacije ili za poslove koji se obavljaju više na zaobilazan način. Privlače vas veliki izazovi ili mogućnost da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate. Nema potrebe da vam nečije prisustvo iznenada “pomuti razum” ili da se sukobljavate sa voljenom osobom. Uz povećani sluh za toleranciju kontrolišite i svoju impulsivnu stranu prirode.

Bik

dnevni horoskop za 01.03.2023.
Na vama je da sprovedete u djelo nečije ideje, jer na takav način možete da ostavite profesionalan utisak u susretu sa saradnicima. Ukoliko vam je stalo da ostvarite neki dvostruki dobitak, budite dovoljno ubjedljivi pred okolinom. Planirajte novi ljubavni susret. Kod vas provijava romantično i dobro raspoloženje, a partner želi iskreno da vam ugodi na neki neobičan ili poseban način.

Blizanci

dnevni horoskop za 01.03.2023.
Položaj Mjeseca trenutno djeluje izazovno na vaše psihičko stanje pa u određenim situacijama reagujete pomalo “nekontrolisano” ili na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare koje čujete. Nemojte dozvoliti da se bliska osoba osjeća zapostavljeno. Izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrijebite i neke svoje skrivene adute.

Rak

dnevni horoskop za 01.03.2023.
Važno je da plasirate svoje ideje u odabranom društvu i na pravom mjestu. Unaprijed osmislite svaki potez, prije nego što javno izložite svoje ideje pred radnim kolektivom. Dobra priprema i organizacija predstavlja sigurniji put do uspjeha. Ako vas muče nove emotivne sumnje, otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Nemojte donositi neke ishitrene zaključke na osnovu svog prvog ili blic utiska.

Lav

dnevni horoskop za 01.03.2023.
Važno je da se pravilno razumijete sa kolegama ili da jasno definiše zajednička pravila u poslovnoj saradnji. Svako od vas treba da odradi svoj dio posla na najbolji način i bez pretjeranog eksponiranja. Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi – pokažite više nježnosti i razumijevanja u svakom pogledu. Od vas se to i očekuje.

Djevica

dnevni horoskop za 01.03.2023.
Nekome kao da se posrećilo da ostvari svoje poslovne ciljeve, ali na vama je da kompletnu situaciju ispratite sa dužnim poštovanjem. Izbjegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu – važno je da sačuvate pozitivnu vezu sa bliskim saradnicima. Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Bez obzira na volju, postoje situacije koje ne možete ubrzati i promijeniti u svoju korist.

Vaga

dnevni horoskop za 01.03.2023.
Nove informacije ili događaji na poslovnoj sceni predstavljaju dobar povod za zajednički uspjeh. Podstičite kod sebe smisao za praktičnom orijentacijom – potrebno je da prihvatite nečiji uticaj. Neko pokušava da vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Međutim, vi imate unaprijed zacrtane ciljeve i ne odstupate lako od svojih emotivnih namjera. Možda treba dobro da razmislite o nečijem savjetu.

Škorpija

dnevni horoskop za 01.03.2023.
Novi događaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na vašu koncentraciju – ne uspijevate da ispunite sve planirane obaveze u predviđenom roku. Važno je da svoju pažnju posvetite nekim prioritetnim ciljevima. Bolje je da se previše ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Nemojte precjenjivati lične mogućnosti i nečije “slabosti”, jer negdje postoji granica.

Strijelac

dnevni horoskop za 01.03.2023.
Ukoliko neko kritikuje vaš način rada, nema razloga da reagujete suviše sujetno ili impulsivno. Obratite pažnju na koristan savjet, jer uvijek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu novih zajedničkih rješenja. U odnosu sa voljenom osobom potrebna vam je možda realnija procjena – nemojte tražiti neke nemoguće ustupke. Sa više poštovanja prihvatite ono što dobijate.

Jarac

dnevni horoskop za 01.03.2023.
Ukoliko nemate dovoljno povjerenja u određene saradnike, možda trebate na vrijeme i pravilno zaštiti svoje poslovne interese. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima već da preuzmete inicijativu koja vodi ka pozitivnim rezultatima. Partner, uz svu dobru volju, možda ne razumije uvijek i u potpunosti sve vaše namjere te očekuje da se konkretno izjasnite oko nekih zajedničkih planova.

Vodolija

dnevni horoskop za 01.03.2023.
Nove informacije zvuče komplikovano i neki saradnici ne ispunjavaju možda u potpunosti sva vaša očekivanja, ali vi se dobro snalazite u različitim situacijama. Detaljno provjerite različite okolnosti, prije nego što započnete novu poslovnu akciju. Povremeno osjećate izvjesnu nelagodnost pred bliskom osobom i djelujete napeto. Nemojte davati pogrešna obećanja i prihvatite iskreni razgovor.

Ribe

dnevni horoskop za 01.03.2023.
Neko vas dovodi pred skoro svršeni čin ili u nezgodnu poslovnu situaciju pa zbog toga izbjegavajte afektivno ponašanje i zatražite nečiju podršku. Sve što činite ostavlja određene posljedice na vaš poslovni ili društveni život pa budite promišljeni. Sačuvajte emotivnu distancu koja vam je potrebna. Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte dozvoliti da vas zavedu nečiji laskavi komplimenti.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

Dnevni horoskop za 02.04.2023.

Ovan Ni u jednom trenutku neće vam biti dosadno. Podjednako ćete uživati u samoći, kao...

Dnevni horoskop za 01.04.2023.

Ovan Životne okolnosti i situacije više će vas dovoditi u vezu s ljudima koji će...

KŠCZ USVOJIO PLAN UTROŠKA BUDŽETSKIH SREDSTAVA I POSEBNE NAKNADE ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE ZA 2023. GODINE

Kantonalni štab civilne zaštite (KŠCZ) Zeničko-dobojskog kantona na svojoj 32. sjednici, kojom...

Možda će Vas zanimati

Dnevni horoskop za 02.04.2023.

Ovan Ni u jednom trenutku neće vam biti dosadno. Podjednako ćete uživati u samoći, kao...

Dnevni horoskop za 01.04.2023.

Ovan Životne okolnosti i situacije više će vas dovoditi u vezu s ljudima koji će...