DANAS ZAMISLITE ŽELJU! 03.03.2023. je anđeoski datum koji nosu posebnu energiju

03. 03.2023. godine donosi jedinstven numerološki kod, odnosno anđeoski niz brojeva 3 – 3 i još jednu na kraju. Mart je treći mjesec u godini, a danas je u susretu sa još dve trojke…

Direktan niz brojeva 3 – 3 predstavlja anđeoske brojeve sa visokom energetskom vibracijom i podsjeća nas na izvore svijetle energije i dobre transformacije.

Kada se trojka pronađe u nizu, to znači da imate veliku moć da utičete na druge ljude i određena dešavanja. Velika kreativna energija ispuniće mnoge duše, a ovo je savršen dan da pored promjena na sebi, pokušate da promijenite i ono što vam ne prija u vašem okruženju.

Prema numerolozima broj 3 je broj kreativnosti, samopouzdanja i manifestacije talenata. Na spiritualnom planu, niz brojeva 3 – 3 nagovještava da će se u vašem životu uskoro dogoditi ključna situacija za ostvarenje željene budućnosti.

Vjeruje se da snovi koje sanjate na ovaj dan imaju veliku moć i da ih zato treba zapamtiti i dobro analizirati. U njima mogu biti skriveni ključni znakovi koji mogu usmeriti na dobar životni put.

Ovim nizom brojeva Univerzum želi da vas obavijesti da vas u narednim danima očekuje sticanje iskustva koje će vam pomoći da se razvijete lično, profesionalno i spiritualno.

Sada je idealno vreme da otvorite, probudite svoj um, meditirate i smireno donesete svaku odluku.

Oprostite sebi stare greške i osvestite ih kao lekcije. Fokusirajte se samo na dobre stvari koje su vam se dogodile do sada u životu.

Pogledajte sebe u ogledalu – videćete snažnu osobu koja je prebrodila mnoge teškoće, a sada je potpuno spremna za nove životne izazove i postala je najbolja verzija sebe, piše Love Sensa.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

Staza zdravlja Mrkotić

Počeli su radovi na rekonstrukciji i asfaltiranju puta prema Stazi zdravlja u Mrkotiću. Sredstva...

Strogo zabranjeno nepropisno paljenje vatre na otvorenom prostoru

S obzirom da su ovih dana visoke temperature zraka, dovele do toga, da građani...

Možda će Vas zanimati

Staza zdravlja Mrkotić

Počeli su radovi na rekonstrukciji i asfaltiranju puta prema Stazi zdravlja u Mrkotiću. Sredstva...