ASTRO PROFIL VAŠE SVEKRVE Kakva će njegova mama biti prema vama?

Taj nezaobilazni, često i ključni „sastojak“ veze ili braka, pojavljuje se kad se najmanje nadate, tu je uvijek kad ne treba i obrnuto. Pročitajte astrološki profil vaše svekrve, možda će vam sinuti neka ideja kako možete da joj „doskočite“, odnosno kako da smirite strasti i uskladite odnos sa njom.

Kad svekrvica Lavica uđe u vaš život, sva vaša prava će ostati pred vratima. Nemojte da se povlačite – ako vas jednom stavi pod „čizmu“ tamo ćete biti zauvek

OVAN (21. mart – 20. april)

Kao prvi astrološki znak, tako i u životu svog djeteta želi da u svemu ostane prva i najbolja – zauvek. Ona je stalno u pokretu i poluratnom stanju. Strašno voli da naređuje, pa kad se iskalili na mužu i djeci, na red ćete doći i vi. Tu nema pomoći.

Savjet: Sa njom je najbolje da se borite tako što ništa nećete svvhatiti ozbiljno, a posle njenog izlaganja uvijek dodajte nešto ironično. Ne podvijajte rep.

BIK (21. april – 20. maj)

Ona je nevjerovatna opasnost za ljude tankih živaca. U sve voli da „gura nos“, savjetovaće o svemu – hrani, oblačenju, novcu, pa i seksu. Stalno će vam govoriti da voli sve što volite i vi, a onda će iza vaših leđa raditi po svome. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni za milimetar.

Savjet: Protiv nje je najbolja taktika: ne popuštati i nadati se da će njena snaga trajati kraće od vaše.

BLIZANAC (21. maj – 20. jun)

Ova žena ima neumornu jezičinu i u stanju je da izbezumi svakoga. Prvo se lukavo pritaji, snimi situaciju, uoči vaše bolne tačke, a onda se obrušava na vas. Voli da se miješa u apsolutno svaki aspekt vašega života. S druge strane, na nju se nikada ne možete osloniti.

Savjet: Od nje nikada nećete dobiti savjet kako se čisti i sprema, pere i kuva. Za nju je kuća samo gomila problema, pa o njima ne želi da sluša. Ako joj budete nametali ove teme, velika je vjerovatnoća da ćete se sve manje družiti.

RAK (21. jun – 22. jul)

Ispod nježne majčinske slike svekrve rođene u znaku Raka krije se možda jedan od najstrašnijih likova u Zodijaku. S njom zaista nema šale! Gdje ona hoda, tu trava ne raste. Svekrva će sa sinom imati poseban odnos – kao iz Hičkokovog filma „Ptice“. Tako da ste udajom, osim muža, definitivno dobili i svekrvu.

Savjet: Protiv ove „napasti“ najlakše je da se izborite tako što ćete pridobijeti njeno povjerenje. Tada počnite da radite po svome.

LAV (23. jul – 22. avgust)

U slučaju svekrve Lavice možete samo gorko plakati. Kad ona uđe u vaš život, vaša prava će ostati pred vratima. Ona ne pita, ona naređuje. Oštrim korakom ide naprijed i ne osvrće se na vas. Ipak, za utjehu je da ona to ne radi iz pakosti – to je njena priroda. Zato se nikako ne povlačite – ako vas jednom stavi pod „čizmu“ tamo ćete biti zauvijek.

Savjet: Odmah se oduprite i oštro branite svoje stavove. To će joj biti znak da sa vama, ipak, treba malo drugačije da se ponaša.

DJEVICA (23. avgust – 22. septembar)

S njom nikada nije lako. Ona je tako pedantna, čista i precizna, da vas već nakon 7 dana zajedničkog života boli glava. Ako se brzo ne odselite, gotovi ste. Srećom, ima urođenu diskreciju, pa neće previše zabadati nos u vaše stvari. Ali, ako ona smatra da treba da se umiješa(a to je često) nećete moći ništa: piće vam krv na slamku. I što je najčudnije, s vremenom ćete i sami povjerovati u njene reči. Ona plete mrežu oko vas i na kraju sve dovede pod svoje kriterijime.

Savjet: Jedini lijek protiv nje je da ste dovoljno daleko – na Novom Zelandu, na primjer.

VAGA (23. septembar – 22. oktobar)

Ova svekrva je jedna od najprofinjenijih, ali i najperfidnijih u Zodijaku. Uvijek je doterana, našminkana i spremna za izložbu. Na vama će primjetiti da ste „nekako neuredni“ i da o njenom sinu ne vodite baš previše računa.

Savjet: Ignorišite njene nove kostime, a na novu frizuru nemojte se ni okrenuti.

ŠKORPIJA(23. oktobar – 22. novembar)

Sa svekrvama rođenima u znaku Škorpije nije lako. Na trenutke je nježna i hoće da pomogne, a ima trenutaka kada ruši sve pred sobom. Neće poštedjeti ni vlastitog sina, a kamoli vas koji joj niste niko i ništa.

Savjet: Sa njom morate biti ili prijatelj ili neprijatelj, ali je daleko bolje da budete prvo, jer se u suprotnom vaš inat nikako neće završiti srećno.

STRELAC (23. novembar – 21. decembar)

Sa njom nikada neće biti dosadno. Može beskrajno dugo da prepričava dogodovštine iz cijelog svijeta. Ali, će znati kad treba da prestane jer cijeni i vašu slobodu. Ima razvijen osjećaj pravde.

Savjet: Za borbu protiv nje morate biti pravi psiholog. Obzirom da su one vesele i nasmijane i svijet doživljavaju kao radost, slobodu i sreću, pričajte joj o užasima i gadostima u svijetu.

JARAC (22. decembar – 19. januar)

Ona je jak, težak i uporan protivnik. Uglavnom je nepobjediva. Teško ćete joj naći slabu tačku. A kad vam u životu zaista zatreba pomoć, ona će priskočiti prva i jednostavnim savjetima rešiti problem. Ona je mudra.

Savjet: Ako želite da je porazite uznemirite je. Primjetite da loše izgleda i da vam se čini da s njom nešto nije u redu. To će je uzdrmati.

VODOLIJA (20. januar – 18. februar)

Svekrve Vodolije su pravi veseljaci. Njima je sve svejedno i ne mare puno za red i zakon. Neće se baš držati reda u svojoj kući, ali će nered kod vas uvijek primjetiti. Više je zanimaju problemi južnoafričkih vjeverica, nego što će sutra da kuva. Za nju je najvažnija sloboda.

Savjet: Nemojte da joj smetate i vaši odnosi će biti jako dobri. Ako namrjevate da je odaljite od sebe, morate se opredjeliti za hladni rat. Njeno oružje su histerija i hladan intelekt.

RIBA (19. februar – 20. mart)

Kada u kući imate svekrvu u znaku Riba, onda možete reći da ste opasno nagrabusili. Toliko je razmazila svoje dijete, da će ono i sada, kada je odraslo i u braku, zahtjevati majčinsku njegu – i to od vas! Zahvaljujući svekrvi Ribi, vi imate muža koji se ponaša kao razmaženo derište, hoće doručak u krevet, uvijek ispeglanu odjeću i uredan ormar.

Savjet: Ako živite zajedno mora te postati njena kopija. Sve će morati biti lijepo i skladno da bi njen sinčić bio kao kralj na prestolu. Ako želite da je se riješite, ostaćete i bez bračnog partnera.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Najnoviji članci

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR Bik u komplikacijama, Riba pred raskidom

OVANPOSAO: Nepovoljan je dan za početak novog posla ili za bilo kakve promjene. Potrudite se...

Dnevni horoskop za 01.10.2023.

Ovan Probajte da razmišljate malo razumnije, kada su u pitanju ljubav i romansa. Možda ćete...

DA LI STE MEĐU “POSEBNIMA” Ovo je 5 najluđih znakova zodijaka

VodolijaVodolija, vizionar i buntovnik Zodijaka, poznat je po svojoj ekscentričnosti i nekonvencionalnom razmišljanju. Vodolije...

podrška mladima u ključnom razdoblju njihovog života

U društvu 25 sjajnih mladih ljudi, entuzijastičnih učenika i učenica srednjih škola iz Breze,...

Možda će Vas zanimati

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR Bik u komplikacijama, Riba pred raskidom

OVANPOSAO: Nepovoljan je dan za početak novog posla ili za bilo kakve promjene. Potrudite se...

Dnevni horoskop za 01.10.2023.

Ovan Probajte da razmišljate malo razumnije, kada su u pitanju ljubav i romansa. Možda ćete...

DA LI STE MEĐU “POSEBNIMA” Ovo je 5 najluđih znakova zodijaka

VodolijaVodolija, vizionar i buntovnik Zodijaka, poznat je po svojoj ekscentričnosti i nekonvencionalnom razmišljanju. Vodolije...